Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(lengvute @ 2011 05 20, 06:06)
reikia laukti kol pakeis laikina istatyma, tada gal vel duos.Tas laikinas jau 2m.

Laikina nekeis. Jis galioja iki s.m. gruodzio 31 d. Jei nepriims kokio naujo laikino, ar nepakeis pati istatyma, turetu grizti sena tvarka. Man kaip busimai daugiavaikiai tai irgi aktualu, jau domejausi. Soc. skyriu darbuotojos puse lupu prasitare, kad tikriasiai kazka sugalvos, bet visgi nemokes tu vaikisku pinigeliu. verysad.gif bet taip noretusi blush2.gif
Atsakyti
laba diena.

jei as i VPA iseinu poryt, t.y. antradieni susitvarkau sodroje, ir mano pasalpa bus 390lt. tai del vaiko pinigu 97,5lt jau galiu ta pacia diena kreiptis i seniunija? (kad tuo paciu isvaziavimu viska blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(R_S @ 2011 05 29, 18:05)
laba diena.

jei as i VPA iseinu poryt, t.y. antradieni susitvarkau sodroje, ir mano pasalpa bus 390lt. tai del vaiko pinigu 97,5lt jau galiu ta pacia diena kreiptis i seniunija? (kad tuo paciu isvaziavimu viska  blush2.gif )

Taip,galit kreiptis ta pacia diena del 97 lt.O uz du men kol buvot dekrete gavot pinigelius po 97.50?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 29, 18:08)
Taip,galit kreiptis ta pacia diena del 97 lt.O uz du men kol buvot dekrete gavot pinigelius po 97.50?

uz balandi gavau, o uz geguze dar ne, matomai birzelio men praves 4u.gif aciu uz atsakyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R_S: 29 gegužės 2011 - 17:10
Sveiki. Noriu pasitikslinti. kad gauti 52 lt vaikui reikia pristatyti uz 12 praejusiu men is darbovieciu pazymas? Nes uz praeitus metus mes netelpam i 525 zmogui.
Kaip dabar man skaiciuoti. Vaikas gime 2009 02 23. Tai jeigu as skaiciuosiu nuo 2010 06 01 pajamas, tai vaikui dar nebuvo 2 metu, reiskia reikia pildyti del 97.50 litu? Ar kaip??
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 06 06, 15:02)
Sveiki. Noriu pasitikslinti. kad gauti 52 lt vaikui reikia pristatyti uz 12 praejusiu men is darbovieciu pazymas? Nes uz praeitus metus mes netelpam i 525 zmogui.
Kaip dabar man skaiciuoti. Vaikas gime 2009 02 23. Tai jeigu as skaiciuosiu nuo 2010 06 01 pajamas, tai vaikui dar nebuvo 2 metu, reiskia reikia pildyti del 97.50 litu? Ar kaip??

Ne,pildyt reikia del 52 lt,bet ziuri praejusiu metu pajamas,nors ir nebuvo vaikui 2 metu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 06 06, 15:07)
Ne,pildyt reikia del 52 lt,bet ziuri praejusiu metu pajamas,nors ir nebuvo vaikui 2 metu.

Pazymas reikia is darbovieciu? Idomu ar tiks vyro deklaracija apie pajamas, nes kaip tik reikejo pristatyti is VMI deklaracija vienai istaigai. Tai turiu dar viena. O as VPA. Tai is darbo prasyti reikes turbut kad duotu. Dar klausimas, vienkartine ismoka uz vaika irgi i pajamas eina?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 06 06, 15:13)
Pazymas reikia is darbovieciu? Idomu ar tiks vyro deklaracija apie pajamas, nes kaip tik reikejo pristatyti is VMI deklaracija vienai istaigai. Tai turiu dar viena. O as VPA. Tai is darbo prasyti reikes turbut kad duotu. Dar klausimas, vienkartine ismoka uz vaika irgi i pajamas eina?

Vienkartine ieina.
Pazymos is darbo siaip tai reikia,bet cia kazkur buvau maciusi,kad viena mama irgi apie tai klausinejo ir isaiskejo,kad praeitu metu uzdarbi jie mato,bet aisku geriau paskambinti ir tyksliai zinosit,jums tai nieko nereikia.
Atsakyti
o tuos 52lt moka tik iki vaikui 3m sueina?ar ilgiau?
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2011 06 07, 12:17)
o tuos 52lt moka tik iki vaikui 3m sueina?ar ilgiau?

ilgiau,jei vienas ar du vaikai tai iki 7 metu
Jeigu trys ir daugiau tai iki 18 metu.
Atsakyti
aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 06 07, 12:34)
ilgiau,jei vienas ar du vaikai  tai iki 7 metu
Jeigu trys ir daugiau tai iki 18 metu.

bet kiekvienais metais reikia pazymas nesti, taip?
Atsakyti