Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

man taip buvo,gavau po 3men uz visus tuos 3 menesius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 05, 20:08)
Pas mus taip ateina laiskas is soc.centro,kad ismoka jums priklauso.

as ir gavau laiska, kuriame paskirtas pasalpos mokejimas nuo gimimo dienos iki balandzio 29d. ( gimimo diena balandzio 4d). bet tai cia tik vienas menuo, o kur uz geguze? man i VPA iseit priklauso geguzes 31d. ar uz geguze norint gauti vel reikia eit rasyt prasyma? sitos vietos biski nesupratau...

p.s. katik pasitikrinau tai jau pravesta uz balandi. 81,25Lt. tai nuo 97,5lt dar irgi mokescius nuskaiciuoja? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 13 gegužės 2011 - 16:32
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 05 13, 17:28)
as ir gavau laiska, kuriame paskirtas pasalpos mokejimas nuo gimimo dienos iki balandzio 29d. ( gimimo diena balandzio 4d). bet tai cia tik vienas menuo, o kur uz geguze? man i VPA iseit priklauso geguzes 31d. ar uz geguze norint gauti vel reikia eit rasyt prasyma? sitos vietos biski nesupratau...

p.s. katik pasitikrinau tai jau pravesta uz balandi. 81,25Lt. tai nuo 97,5lt dar irgi mokescius nuskaiciuoja? doh.gif

siaip neturetu atskaiciuot, 97,5lt gaunasi uz pilna men, o kadangi gim. diena balandzio 4d, tai tos 4d ir atsiskaiciuoja
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 13, 14:01)
o jus prasima paraset jiems gauti?Dazniausiai su vienkartine perveda,bent jau man.

aisku rasiau,sake kad priklauso,o paskui ziures pagal sodros pasalpa ar tes ar ne toliau moket tuos 97,tik va kad dar vis negaunu g.gif
Atsakyti
sveikos, prisiminiau kad turiu cia parasyti ax.gif
tai stai, vaiko pinigelius vis tik gausiu tik uz dvi dukrytes, o uz didziaja ne
o kaip ten su soc pasalpa? reikia aman stot i birza ar ne?
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2011 05 13, 21:23)
sveikos, prisiminiau kad turiu cia parasyti  ax.gif

ta prasme uz du vaikus, jei jus turite tris- tai uz tris ir turetumete gauti g.gif nebent motinystes (tevystes ismoka tebevirsija 525lt/men)
nerandu pasakojimo pradzios gal ne apie tai galvoju... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 13 gegužės 2011 - 21:21
QUOTE(audryta @ 2011 05 13, 21:23)
sveikos, prisiminiau kad turiu cia parasyti  ax.gif

Man ir truputeli neaisku,kaip gali priklausiti tik uz 2 vaikus,jei turit 3,be to dar uz didziaja nepriklauso,suprasciau jei uz mazaja nepriklausitu 97 lt,nes gal mot(tev) pasalpa didesne nei 525 lt,bet uz didziaja turi priklausiti,jei priklauso vidutinei g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 05 13, 22:14)
ta prasme uz du vaikus, jei jus turite tris- tai uz tris ir turetumete gauti g.gif nebent motinystes (tevystes ismoka tebevirsija 525lt/men)
nerandu pasakojimo pradzios gal ne apie tai galvoju... g.gif

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 14, 11:29)
Man ir truputeli neaisku,kaip gali priklausiti tik uz 2 vaikus,jei turit 3,be to dar uz didziaja nepriklauso,suprasciau jei uz mazaja nepriklausitu 97 lt,nes gal mot(tev) pasalpa didesne nei 525 lt,bet uz didziaja turi priklausiti,jei priklauso vidutinei  g.gif

nezinau ka jos ten masto, bet tiesiai sviesiai pasake, kad uz dicke negausiu doh.gif
motyvavo tuo kad dicke i tas pajamas nepapuola(nors kai klausiau dickei nebuvo dar 5m)
o tevystes paslpa(MB su maze isejo i dekreta) nevirsija net 360lt penkiems asmenims
man dar idomu: norint gauti soc parama ar turiu stoveti darbo birzoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 14 gegužės 2011 - 11:04
QUOTE(audryta @ 2011 05 14, 12:00)
nezinau ka jos ten masto, bet tiesiai sviesiai pasake, kad uz dicke negausiu doh.gif
motyvavo tuo kad dicke i tas pajamas nepapuola(nors kai klausiau dickei nebuvo dar 5m)
o tevystes paslpa(MB su maze isejo i dekreta) nevirsija net 360lt penkiems asmenims
man dar idomu: norint gauti soc parama ar turiu stoveti darbo birzoj?

Tai gal netaip supratot,gal mazesnei paciai nepriklauso,nes ziuri ne vienam asmeniui kiek iseina,o kiek jis gauna mot(tev) pasalpos.
Vienam asmeniui jei neiseina 525 lt cia ziurima del 52 lt nuo 2 metu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 14, 16:54)
Tai gal netaip supratot,gal mazesnei paciai nepriklauso,nes ziuri ne vienam asmeniui kiek iseina,o kiek jis gauna mot(tev) pasalpos.
Vienam asmeniui jei neiseina 525 lt cia ziurima del 52 lt nuo 2 metu.

va butent sake kad uz Rugile ir Juste gausiu, o uz Marta ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2011 05 14, 17:05)
va butent sake kad uz Rugile ir Juste gausiu, o uz Marta ne doh.gif

Negali taip buti,eikit aiskinkites,nes tikrai uz didziaja jums priklauso.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 14, 17:07)
Negali taip buti,eikit aiskinkites,nes tikrai uz didziaja jums priklauso.

as irgi taip galvoju
gal man koki straipsniuka su istatymu dar atsisviest? g.gif
Atsakyti