Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 05, 12:07)
ziurint kokiems vaiko pinigams,jei 97 lt iki 2 metu,tai taip,ziuri kiek jus dabar gaunat mot(tev) pasalpos,jei del 52 lt iki 7 metu,tai ziuri praeitu metu pajamas.

Sakykit ar aš gausiu vaiko pinigus 97 Lt, jei negaunu jokios pašalpos (dekretinių) nes du metus prieš tai nedirbau (tiksliau verčiausi individulia veikla, bet pajamos buvo minimalios). Ir dar noriu paklausti ar tą vienkartinę pašalpą gauna visos pagimdžiusios mamos, nepriklausomai ar dirbo prieš tai ar buvo bedarbės?
Atsakyti
QUOTE(zivilaite123 @ 2011 01 25, 20:01)
norejau paklaust kur kreiptis del tos 1400lt wienkartines ismokos,kiek laiko turi but waikuciu ar nestumui?waikelis gims tik liepa bet noriu suzinot kad nereiktu paskutine diena wiskn twarkyt.

O jei aš du metus buvau bedarbė, tai vistiek gausiu tą vienkartinę pašalpą 1430 Lt, ar man ji nepriklauso? Kur dėl jos reikia kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2011 05 01, 13:51)
O jei aš du metus buvau bedarbė, tai vistiek gausiu tą vienkartinę pašalpą 1430 Lt, ar man ji nepriklauso? Kur dėl jos reikia kreiptis?

Jums priklauso ir 97.50 lt nuo vaiko gimymo iki kol jam sueis 2 metukai ir vienkartine gimusiam vaikui 1430 lt.
Dar jus galejot kreiptis del vienkartines nesciai(260 lt),nes negaunat nieko is sodros,kai 30 sav sueina,galit ir dabar dar kreiptis,nera velu.
Viska reikia tvarkitis pagal savo deklaruota vieta soc.skyriuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 01 gegužės 2011 - 14:37
Sveikos, o sakykit ar pakils ta vaiko pasalpa 97,5, kai nuo liepos padidins minimuma 100 lt?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 29, 14:57)
Jeiu jusu mot(tev) pasalpa buvo 480 lt,tai jus turejot gaudinet po 97.50 lt,aisku jei raset prasyma jiems gauti.
Tie 525 lt ziuri ka gaunat i rankas.

tai dabar kaip suprantu saukstai po pietu,jau praejo laikas ir ju nebeatgausiu,kad ir parasyciau prasyma
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2011 05 02, 13:08)
tai dabar kaip suprantu saukstai po pietu,jau praejo laikas ir ju nebeatgausiu,kad ir parasyciau prasyma

uz 12 men iki prasymo pateikimo sumoket turi.
Papildyta:
QUOTE(cccitrin @ 2011 05 02, 13:05)
Sveikos, o sakykit ar pakils ta vaiko pasalpa 97,5, kai nuo liepos padidins minimuma 100 lt?

Laaabai abejoju,kazkaip niekur apie tai neraso.
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 05 02, 13:05)

Išmokos (pašalpos), manau, priklauso nuo valstybės remiamų pajamų dydžio. Tad jeigu didėtų jisai - didėtų ir išmokos.
Atsakyti
esu girdejus, ar tiesa? kad vaiko pinigus po gimdymo uz du men (iki kol pradedami moketi is sodros) turi gauti visos, nepriklausomai nuo gaunamu pajamu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 05 03, 18:32)
esu girdejus, ar tiesa? kad vaiko pinigus po gimdymo uz du men (iki kol pradedami moketi is sodros) turi gauti visos, nepriklausomai nuo gaunamu pajamu  g.gif

taip,tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 03, 19:16)
taip,tai tiesa.

O kur reikia kreiptis? O jau jei po laiko, tai viskas, nebeatgausiu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariūkštė @ 2011 05 03, 19:55)
O kur reikia kreiptis? O jau jei po laiko, tai viskas, nebeatgausiu?smile.gif

i seniunija pagal deklaruota gyv.vieta i soc.skyriu,jei 12 men jau praejo,tai tada jau saukstai popiet.
Atsakyti
QUOTE(Gintariūkštė @ 2011 05 03, 20:02)
Aciu uz atsakyma 4u.gif Bet ot pindos, negali pasakyti, kai vienkartine tvarkaisi... doh.gif

Del situ pinigeliu niekam nesako,net kai kuriems sako,kad tai nesamone ir jokie vaiko pinigai uz 2 men nepriklauso,bet gi aiskiai parasyta,kad moka nuo vaiko gimymo smile.gif
Atsakyti