Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

sveikutes smile.gif gal kas man atsakys blush2.gif vasario23dtvarkiausi del ismokos vaikui gimus,kovo8d gavau ta vienkartine ir 260 kaip nedirbanti,dar priklauso 97.50 nes negaunu is sodros,tik vyras men buvo tevystes.tai nezinau ar dar palaukt pinigeliu ar eit pasiteiraut i soc. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(peciuliene29 @ 2011 04 13, 14:21)
sveikutes smile.gif gal kas man atsakys blush2.gif vasario23dtvarkiausi del ismokos vaikui gimus,kovo8d gavau ta vienkartine ir 260 kaip nedirbanti,dar priklauso 97.50 nes negaunu is sodros,tik vyras men buvo tevystes.tai nezinau ar dar palaukt pinigeliu ar eit pasiteiraut i soc. blush2.gif

O prašymą kai buvot dėl vienkartinės išmokos ar dėl vaiko pinigų pildėt? Jei pildėt turit gauti, jei nepildėt teks dar kartą dumti į skyrių prašymą rašyti.
Atsakyti
QUOTE(supermamacka @ 2011 04 13, 14:18)
Laba mamyte!!!
Labai neturiu laiko skatyti forumo, gal galetumet pasakyti kur skambinti jeigu nagavau jau 3 menesi uz vaikuti 52 LT. Buvau savo savivaldybej kovo men, pildziau prasumus o pinigeliu vis nera  verysad.gif

Jeigu si men nebus,tai tik kita men perves,nes ilgai tvarko tuos dokumentus,bent jau vilniuj.
Atsakyti
sveikos
turiu toki klausimeli, gal man gales kas i ji atsakyt ..
situaciaj tokia : abu su vyru neturim darbo.auginam 2 m, berniuka. stovim birzoje tik pirma men. vyrui pasalopos nepriskyre, nes truko 1 men. iki 18 men. pradirbtu, man paskyre 650 lt pirmus tris men. nuejus i soc. skyriu , paklausus ar mums priklauso pasalpa , atsakymas buvo neigiamas, nes reikia birzoje prabuti 6 men. kad gautum kompensacijas uz vandeni ir siluma. taip pat pasake, kad ir vaikui nieko nepriklauso g.gif o tai kaip tie 52 lt ? kodel , mums jie nepriklauso g.gif

aciu , labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2011 04 13, 15:38)
sveikos
turiu toki klausimeli, gal man gales kas i ji atsakyt ..
situaciaj tokia : abu su vyru neturim darbo.auginam 2 m, berniuka. stovim birzoje tik pirma men. vyrui pasalopos nepriskyre, nes truko 1 men. iki 18 men. pradirbtu, man paskyre 650 lt  pirmus tris men. nuejus i soc. skyriu , paklausus ar mums priklauso pasalpa , atsakymas buvo neigiamas, nes reikia birzoje prabuti 6 men. kad gautum kompensacijas uz vandeni ir siluma. taip pat pasake, kad ir vaikui nieko nepriklauso  g.gif o tai kaip tie 52 lt ? kodel , mums jie nepriklauso  g.gif

aciu , labai uz atsakyma  4u.gif

Nuo 2 metu kad gaut 52 lt ziurima i jusu ir vyro pajamas praeitu metu,gal jus praeitais metais virsijot 525 lt vienam zmogui,todel nepriklauso?
O del soc.pasalpos,taip,vyrui reikia prastoveti puse metu,jeigu ir jis gaudinetu bedarbio pasalpa,tai nereiketu tiek laukti.
Atsakyti
Sveikos mamyte,pas mane tokia situacija,viena auginu du vaikucius,uz jaunele gaunu motynystes pasalpa 1300 lt,ar man priklausytu uz jaunele 97 lt ir uz 6 metu sunu po 52 lt? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasalyte @ 2011 04 14, 16:50)
Sveikos mamyte,pas mane tokia situacija,viena auginu du vaikucius,uz jaunele gaunu motynystes pasalpa 1300 lt,ar man priklausytu uz jaunele 97 lt ir uz 6 metu sunu po 52 lt? aciu smile.gif

uz jaunele-ne
uz viresni-jei praeitu metu pajamos nevirsijo po 525 lt zmogui.
Atsakyti
idomei,o kodel jie raso,kad jeigu negauni motinystes pasalpa is sodros arba gauni,bet ji nevirsija 525 lt,mokama po 97 lt,kazko nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasalyte @ 2011 04 14, 21:16)
idomei,o kodel jie raso,kad jeigu negauni motinystes pasalpa is sodros arba gauni,bet ji nevirsija 525 lt,mokama po 97 lt,kazko nesuprantu rolleyes.gif

tai jusu pasalpa gi 1300,ar cia dekretines jus turejot omeny?ar uz vaiko prieziura jus tiek gaunat?
Atsakyti
cia as gaunu uz vaiko prieziuros atostogas,na kur kas menesi sodra moka iki dvieju metu. smile.gif

o sakykit jei is sodros gauni tik 800 lt uz vaiko prieziuros atostogas,ir esi viena su vaiku,ar tada moka 97 lt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasalyte @ 2011 04 14, 21:42)
cia as gaunu uz vaiko prieziuros atostogas,na kur kas menesi sodra moka iki dvieju metu.  smile.gif

o sakykit jei is sodros gauni tik 800 lt uz vaiko prieziuros atostogas,ir esi viena su vaiku,ar tada moka 97 lt? ax.gif

Taigi aiskiai parasyta,kad neturi virsiti 525 lt pasalpa,tik tada priklauso vaiko pinigai (97 lt)Jus net pati pacitavot ta sakini,tai ko cia nesuprast smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 14 balandžio 2011 - 20:44
tai taip iseina,kad nedalina bendros sumos,ant visu seimos nariu,turi gauti kokius 500 lt tada gausi 97 lt biggrin.gif
Atsakyti