Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(Centime @ 2011 04 05, 19:44)
Sveikos mamytės,
Šiandien iš sodros gavau atsakymą, kad negausiu nič nieko nei gimdymo atostogu nei vaikelio prieziuros atostogu metu, nes neturiu draudiminio stazo (12 men.). Pati pradejau dirbti tik baigus studijas ir ta darba susiradau per istatyme nuradyta 3 men laikotarpi, bet vasari man suejo 26 metai, o pagal istatyma turiu buti pirmai atostogu dienai iki 26 m. amziaus...  verysad.gif  Esu tokia pikta ir nelaiminga, kad nors ir dirbau, mokejau mokescius,o pries tai buvau dieninio skyriaus studente, taciau tik todel,kad man jau 26 m. negausiu nic niek is sodros ir leliuka auginsiu is 97,5 Lt socialines pasalpos.. verysad.gif Sedziu ir verkiu  verysad.gif
Mamytes, ka galeciau dar bandyti daryti? Ar yra tokiu kaip as?  verysad.gif

KAI SUEIS 30 SAV KREIPKITES I SOC.CENTRA DEL VIENKARTINES PASALPOS 260 LT NESCIAI,KAI GIMS VAIKELIS PRIKLAUSIS VIENKARTINE 1430 LT IR KAS MEN PO 97.50 LT VAIKO PINIGAI.
Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2011 04 05, 18:37)
Ačiū wink.gif Neradau kada viso įstatymo skaityti, kad surasčiau, kurioje tiksliai vietoje parašyta smile.gif
Tai turi teisę, o ši nuostata nustos galioti kartu su Laikinuoju įstatymu - š.m. pask. metų dieną smile.gif

TAI tada iseina, kad nereikia laukti tu 12 men. ( del pajamu ) ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 04 06, 11:05)
TAI tada iseina, kad nereikia laukti tu 12 men. ( del pajamu ) ? smile.gif

Iseina taip,bet kad jie duoda ne ta prasima pildyt,o ta kur buvau imetusi nuoroda is spcentro,o ten tokio punkto nera.Gal ne visur taip g.gif
Atsakyti
sveikos,

ar gerai suprantu blush2.gif auginat 3vaikus,tie 52lt nepriklauso,jei pajamos asmeniui iseina 525lt?
aciu!
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2011 04 06, 17:17)
sveikos,

ar gerai suprantu  blush2.gif  auginat 3vaikus,tie 52lt nepriklauso,jei pajamos asmeniui iseina 525lt?
aciu!

Nepriklauso verysad.gif
Atsakyti
jei is pirmos santuokos auginu vaika viena(isiskyrus as),dabar gime ne santuokoj vaikas, ar priklausys man tie 97lt uz antra vaika kad ir gausiu pasalpa vaiko auginimo didesne nei 525? uz pirma alimentu negaunu,tik 52lt, ta pasalpa vienintelis pragyvenimo saltinis
Atsakyti
QUOTE(baltapuke5 @ 2011 04 06, 23:15)
jei is pirmos santuokos auginu vaika viena(isiskyrus as),dabar gime ne santuokoj vaikas, ar priklausys man tie 97lt uz antra vaika kad ir gausiu pasalpa vaiko auginimo didesne nei 525? uz pirma alimentu negaunu,tik 52lt, ta pasalpa vienintelis pragyvenimo saltinis

negausit,nes jusu mot(tev) pasalpa virsis 525 lt.
Atsakyti
Gal zinosite -ar bankroto atveju gaunama iseitine kompensacija bei ismoka uz nepanaudotas atostogas yra laikomos kaip darbo pajamos, kurios mazina is Sodros gaunamas pajamas uz vaiko prieziura? g.gif ir is sodros mokamas tik skirtumas?
Atsakyti
laba diena,
noriu išsiimt patentą,bet kaip bus su vaiko pinigėliais, kai iplaukos virsys 100 000lt?arba tarkim jei nevirsytu? ar ta suma butu iskaiciuojama i seimos pajams, ar kaip? gal kas nors nusimanot apie tai? buciau labai dekinga
Atsakyti
Kelis mėnesius gavau vaiko pinigus (52 Lt). Dabar padidėjo pajamos ir jau pajamų vidurkis yra didesnis nei 525 lt kiekvienam šeimos nariui rolleyes.gif niekur nerandu informacijos, kokį dokumentą turėčiau užpildyti,kad pranešti soc.skyriui g.gif nors tas pajamų padidėjimas laikinas (3 mėn.), bet bijau prisidaryt bėdos neteisėtai gaudama tą laikotarpį vaiko pinigus g.gif gal kuri patarsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristele @ 2011 04 10, 20:33)
Kelis mėnesius gavau vaiko pinigus (52 Lt). Dabar padidėjo pajamos ir jau pajamų vidurkis yra didesnis nei 525 lt kiekvienam šeimos nariui rolleyes.gif niekur nerandu informacijos, kokį dokumentą turėčiau užpildyti,kad pranešti soc.skyriui g.gif nors tas pajamų padidėjimas laikinas (3 mėn.), bet bijau prisidaryt bėdos neteisėtai gaudama tą laikotarpį vaiko pinigus  g.gif gal kuri patarsit? blush2.gif

Nieko nereikia rasyti,jiems tik pranesti,geriau pas juos nuejus.
Atsakyti
Noriu paklausti,mano sese laukias,ji gyvena UK bet gimdyti skris i Lietuva,ir dabar jai ydomu ar gales ji gauti sita ismoka Kiekvienam gimusiam vaikui skiriama 11 bazinių socialinių išmokų dydžio (1430 Lt) vienkartinė išmoka.? Ji anglijoje nieko neims nes nori lietuvoje ,tai ji galvoja Lietuvoje gimdyti ir galvoja gal jai ir priklausys?
Atsakyti