Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(julliciux @ 2011 03 17, 20:59)
bet as dar dekrete esu iki kol sukaks 3 metai.. g.gif o vyro alga 1635Lt. tai mums virsija.. doh.gif

Praeitu metu pajamas skaiciuokit,o ne situ.
Atsakyti
Vis del to neaisku,del tu 97,5lt.(vaiko pinigeliu).As esu bedarbe, o vyras nori eiti VPA. Ar mums priklausytu tie 97,5 lt?
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2011 03 18, 17:14)
Vis del to neaisku,del tu 97,5lt.(vaiko pinigeliu).As esu bedarbe, o vyras nori eiti VPA. Ar mums priklausytu tie 97,5 lt?

Jeigu jo pasalpa (ka gaudines uz vaika is sodros kas men) nevirsis 525 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 18, 17:17)
Jeigu jo pasalpa (ka gaudines uz vaika is sodros kas men) nevirsis 525 lt.

Jei jis gautu tarkim 600Lt. tai tie vaiko pinigelai 97,5lt. nepriklausytu?Ir jei mes jokiu daugiau pajamu neturetume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga000: 18 kovo 2011 - 16:32
QUOTE(uoga000 @ 2011 03 18, 17:26)
Jei jis gautu tarkim 600Lt. tai tie vaiko pinigelai 97,5lt. nepriklausytu?Ir jei mes jokiu daugiau pajamu neturetume.

Taip,nepriklausitu.
Kreipkites del soc.pasalpos,jei vienam zmogui neiseina po 350 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 18, 16:40)
Taip,nepriklausitu.
Kreipkites del soc.pasalpos,jei vienam zmogui neiseina po 350 lt.

mano vyras paime atostogas iki kol vaikui sueios 2m, jam reikes prasitesti ta pasalpos mokejima kai sueis 1m ar ne?
dabar nepamenu, bet lyg man reikejo, nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2011 03 20, 00:04)
mano vyras paime atostogas iki kol vaikui sueios 2m, jam reikes prasitesti ta pasalpos mokejima kai sueis 1m ar ne?
dabar nepamenu, bet lyg man reikejo, nepamenu doh.gif

Jeigu darbe parase prasima del 2 metu vaiko prieziuros atostogu,tai nieko pratesinet nereikia.Nebent nores po 2 metu dar metams paimti iki kol sueis vaikui 3 metai,tik tada reikes pratesti.
Atsakyti
QUOTE(nedovile @ 2011 03 22, 16:48)
Padekite,visdar laukiu atsakymo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

praeitu metu pajamas visas sudekit,padalinkit is 12 ir is seimos nariu skaiciaus,jei nesigauna vienam 525 lt,tai galit kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(Auksinuke @ 2011 02 25, 22:56)
Demesio mamytes jei Jusu kudikis gimes po 2010 vasario!!! Ar Jus zinot,kad savivaldybe jums turi sumoketi VISOMS po 97,5 lt uz kiekeviena menesi nuo vaiko gimimo iki kol jus iseinate i vaiko auginimo atostogas!!!!
Kreipkites ir bukite uzsispyre,nes jie slepia sita informacija,sako,kad neikam niekas nepriklauso,o is tiesu priklauso,tik ......nervu tas irodinejimas kainuoja!!!!!

Tai vis delto priklauso!!! Nuejau i savivaldybe del siu pinigelius kai leliukui buvo 3 menesiai, jau SM buvau apsiskaicius, kad priklauso, tai jos man aiskina, kad gaunu vaiko auginimo pinigelius, ir jokie 97lt nepriklauso. Apsisukau ir isejau. Ka as zinau, jokio istatymisko irodymo neturejau. Gal cia i sodra reikia vaziuoti? Ir aplamai, ar man nebus saukstai po pietu? Nes vaikui kovo 18d. suejo metukai.. unsure.gif O jus nesetes gal kazkoki istatyma atsispausdinusios, kad ismokejo tuos pinigelius?
Beje, del tu 52lt. Ar siuos pinigelius gauna tik tos, kuriu pajamos nevirsija 525lt? Mano mergaite greitai 5metukai, tai nuo 3metu mes nieko nebegaunam (iki 2metu gaudavom po 97lt kazkur), o po to nieko. O idomu uz kita vaika (kuriam suejo metukai) priklauso vaiko auginimo pinigeliai, ar dar kazkokie pinigeliai? rolleyes.gif Pajamos virsija 525lt/asmeniui.
Atsakyti
97,50 priklauso, kol esat dekrete (arba tiksliau nuo vaiko gimimo iki biuletenio pabaigos). Kai išeinat vaiko priežiūros atostogų, tie pinigai priklauso jei gaunat iš sodros mažiau kaip 525,00. Čia vaikams iki 2 m.
Pinigėliai daugiau kaip metus atgal, nuo kreipimosi negrąžinami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesis: 26 kovo 2011 - 08:13
QUOTE(debesis @ 2011 03 26, 09:11)
97,50 priklauso, kol esat dekrete (arba tiksliau nuo vaiko gimimo iki biuletenio pabaigos). Kai išeinat vaiko priežiūros atostogų, tie pinigai priklauso jei gaunat iš sodros mažiau kaip 525,00. Čia vaikams iki 2 m.
Pinigėliai daugiau kaip metus atgal, nuo kreipimosi negrąžinami.

doh.gif doh.gif doh.gif Tai gal man grazintu bent uz viena menesi? O kaip toms darbuotojoms irodyti, kad priklauso? Nes jos nenorejo net girdeti manes kai buvau nuejusi
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2011 03 26, 09:27)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tai gal man grazintu bent uz viena menesi? O kaip toms darbuotojoms irodyti, kad priklauso? Nes jos nenorejo net girdeti manes kai buvau nuejusi

Uz viena men jus negrazinsit,jei praejo metai iki kreipimosi,tai jau saukstai popiet.
Atsakyti