QUOTE(Auksinuke @ 2011 02 25, 22:56)
Demesio mamytes jei Jusu kudikis gimes po 2010 vasario!!! Ar Jus zinot,kad savivaldybe jums turi sumoketi VISOMS po 97,5 lt uz kiekeviena menesi nuo vaiko gimimo iki kol jus iseinate i vaiko auginimo atostogas!!!!
Kreipkites ir bukite uzsispyre,nes jie slepia sita informacija,sako,kad neikam niekas nepriklauso,o is tiesu priklauso,tik ......nervu tas irodinejimas kainuoja!!!!!
Tai vis delto priklauso!!! Nuejau i savivaldybe del siu pinigelius kai leliukui buvo 3 menesiai, jau SM buvau apsiskaicius, kad priklauso, tai jos man aiskina, kad gaunu vaiko auginimo pinigelius, ir jokie 97lt nepriklauso. Apsisukau ir isejau. Ka as zinau, jokio istatymisko irodymo neturejau. Gal cia i sodra reikia vaziuoti? Ir aplamai, ar man nebus saukstai po pietu? Nes vaikui kovo 18d. suejo metukai..
O jus nesetes gal kazkoki istatyma atsispausdinusios, kad ismokejo tuos pinigelius?
Beje, del tu 52lt. Ar siuos pinigelius gauna tik tos, kuriu pajamos nevirsija 525lt? Mano mergaite greitai 5metukai, tai nuo 3metu mes nieko nebegaunam (iki 2metu gaudavom po 97lt kazkur), o po to nieko. O idomu uz kita vaika (kuriam suejo metukai) priklauso vaiko auginimo pinigeliai, ar dar kazkokie pinigeliai?
Pajamos virsija 525lt/asmeniui.