QUOTE(zivilaite123 @ 2011 03 10, 11:17)
labas rytas nerandu temeles apie vaiko pavardes keitima kur kreiptis ka daryt,nes su gyvename su busimu vyru zadame tuoktis ir jis nori duot dukrytei savo pavarde ,su biologinu ne nebendraujame,gal galite kokia nuoroda imest aciu
Man atrodo reikes i teisma kreiptis,kad jusu vyras ivaikintu jusu dukra ir tada geletu duoti jai savo pavarde.
labas rytas nerandu temeles apie vaiko pavardes keitima kur kreiptis ka daryt,nes su gyvename su busimu vyru zadame tuoktis ir jis nori duot dukrytei savo pavarde ,su biologinu ne nebendraujame,gal galite kokia nuoroda imest aciu
Man atrodo reikes i teisma kreiptis,kad jusu vyras ivaikintu jusu dukra ir tada geletu duoti jai savo pavarde.
Į teismą ir aš manau kad reiks kreiptis, tik su įvaikinimu tai kažin ar taip, ypač jeigu vaiko gimimo liudijime tėvas nurodytas tai pirmiausiai jis turės atsisakyti vaiko ir tik tada kitas tėvas galės įvaikinti. Pas mane analogas darbe: bendradarbė ištekėjusi antrą kartą ir antrasis vyras davė jos dukrai pavardę, tačiau jos tikrai neįsivaikino.