Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(Tomassella @ 2011 01 31, 15:51)
kur Jus radot, kad mokama vienkartine ismoka 1430 lt? as radau, kad mokama 1040 Lt gimus vaikui...  g.gif

"Kiekvienam gimusiam vaikui skiriama 11 bazinių socialinių išmokų dydžio (1430 Lt) vienkartinė išmoka."
http://www.socmin.lt...x.php?842366912
Atsakyti
sakykit,ar butina stoveti darbo birzoje jai isejau i dekreta?ar ir toliau reikia joje lankytis,kad gauti soc pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 25, 21:44)
Na kiek suprantu taip.

tai va buvau tvarkyt dokumentu del vaiko pinigu ,ir jei tvarkaisi uz metus nuo 2010/01/01 iki2010/12/31 tai jokiu pazymu pristatyt nereik, tik vaiku gim. liud. nukopinti.
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2011 02 01, 21:20)
tai va buvau tvarkyt dokumentu del vaiko pinigu ,ir jei tvarkaisi uz metus nuo 2010/01/01 iki2010/12/31 tai jokiu pazymu pristatyt nereik, tik vaiku gim. liud. nukopinti.

As kopiju jo0kiu nedariau,jie patys padare 4u.gif

QUOTE(laimuka1 @ 2011 01 31, 18:37)
sakykit,ar butina stoveti darbo birzoje jai isejau i dekreta?ar ir toliau reikia joje lankytis,kad gauti soc pasalpa?

Jus pries tai stovejot?o ka konsultante pasake?Siaip tai birza i dekreta neislaidzia,reikia darbovietes,todel nelabai supratau jusu klausimo.
Atsakyti
laba diena,norejau paklausti, per kiek laiko ismokama ta vienkartine ismoka gymus vaikeliui,na kai susitvarkai dokumentelius, ir ar iskart tau sumoka, ar reikia laukti per banka kol praves???ir per kiek laiko perveda???

ir dar, ar reikia kokiu talonus imti ,na uzsirasyti, kad tos dokumentelius priimtu, ar nuejus ,reikes gyvoj eilei palukti, cia klp.
Atsakyti
sveikos 4u.gif turiu klausimą aš susitvarkiau vaiko pinigus už visus praėjusius metus, tai dabar kad gaučiau už šiuos metus man reikia vėl užpildyti prašymą dėl vaiko pinigų ar ne?
Atsakyti
QUOTE(juoduke @ 2011 02 03, 10:24)
laba diena,norejau paklausti, per kiek laiko ismokama ta vienkartine ismoka gymus vaikeliui,na kai susitvarkai dokumentelius, ir ar iskart tau sumoka, ar reikia laukti  per banka kol praves???ir per kiek laiko perveda???

ir dar, ar reikia kokiu talonus imti ,na uzsirasyti, kad tos dokumentelius priimtu, ar nuejus ,reikes gyvoj eilei palukti, cia klp.

Siaip per 10-15 d ismoka,bet gali ir uztrukti,kol dokumentus tvarkys.Geriau paskambint uzsirasyt,kad nestovet eilei visa diena,ja ismoka i jusu saskaita.
Papildyta:
QUOTE(Baružėlė @ 2011 02 03, 11:30)
sveikos 4u.gif turiu klausimą aš susitvarkiau vaiko pinigus už visus praėjusius metus, tai dabar kad gaučiau už šiuos metus man reikia vėl užpildyti prašymą dėl vaiko pinigų ar ne?

taip,o kodel negalejot vienu metu ir uz situos metus prasyma parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 03, 11:00)
Siaip per 10-15 d ismoka,bet gali ir uztrukti,kol dokumentus tvarkys.Geriau paskambint uzsirasyt,kad nestovet eilei visa diena,ja ismoka i jusu saskaita.
Papildyta:

taip,o kodel negalejot vienu metu ir uz situos metus prasyma parasyti  4u.gif

4u.gif jei būt kas pasakęs, kad galima, būčiau parašius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2011 02 03, 19:49)
4u.gif jei būt kas pasakęs, kad galima, būčiau parašius doh.gif  biggrin.gif

Jei praeitais metais nevirsijo jusu pajamos 525 lt/zmogui,tada drasiai galit eit rasyt prasyma nors ir rytoj smile.gif
Atsakyti
sveiki

prasau patvirtinti ar gerai supratau
jei vienam seimos nariui didesnes nei 525lt jokie vaiku pinigai (97lt) nepriklauso?????
525*5=2625LT jei mano ir vyro pajamos virsija sia suma jau nieko negaus vaikai

o kokiu nors "nuolaidu" yra 3 vaikucius auginantiems,ar jei ir virsija tuuos 525lt ir nieko neprikaluso
aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2011 02 06, 19:08)
sveiki

prasau patvirtinti ar gerai supratau
jei vienam seimos nariui didesnes nei 525lt jokie vaiku pinigai  (97lt) nepriklauso?????
525*5=2625LT jei mano ir vyro pajamos virsija sia suma jau nieko negaus vaikai

o kokiu nors "nuolaidu" yra 3 vaikucius auginantiems,ar jei ir virsija tuuos 525lt ir nieko neprikaluso
aciu uz ats  4u.gif

Del 97 lt,ziuri NE VISAS SEIMOS PAJAMAS,o ka gaunat is sodros uz vaika,t.y MOTINYSTES(TEVYSTES) PASALPA,jei jinai virsija 525 lt,tai jums sitie vaiko pinigai nepriklauso.
VISAS SEIMOS PAJAMAS,ziuri del 52 lt,kai vaikui jau sueina 2 metai.Jei virsijat ta suma kuria jus nurodet(2625 lt),tai jums nepriklauso,ziuri praeitu metu pajamas.
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 06, 21:52)
VISAS SEIMOS PAJAMAS,ziuri del 52 lt,kai vaikui jau sueina 2 metai.Jei virsijat ta suma kuria jus nurodet(2625 lt),tai jums nepriklauso,ziuri praeitu metu pajamas.

O kaip tokiu atveju, jeigu staiga sumažėja pajamos? Mums visą laiką viršijo tuos 525 lt, o dabar vyras išeina į pensiją nuo kovo 1 d (pareigūnas), tai pajamos nuo tos kovo 1 bus katastrofiškai mažos (mano pusė etato 530 lt + vyro pensija apie 800 lt X 5=266 lt....) tai kaip tokiu atveju, už kokį laikotarpį skaičiuoja pajamas? Nuo kaad bus galima gauti tuos 52 lt už vaikus?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti