Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

Skaiciau skaiciau ir..... ax.gif

Mano mazyliui dabar 2,7men, kadangi rasiau prasyma motinystes atostogoms 3m, tai uz 3m jau nieko nebegaunu nuo birzelio men....Ir po tuos 97lt nebegaunu nuo 2010 sausio men, mat motinystes pasalpa buvo 1500lt (pagal istatyma kaip supratau nepriklause), bet dabar noreciau suzinoti kokios pasalpos mums priklauso , mat su vyru jau esame issituoke, iki birzelio esu dar motinystes atostogose, jokiu kitu pasalpu negaunu, is tevo alimentu kol kas irgi dar nesulaukiam, buvom gave vienkartine pasalpa 3men po 315lt vienam, tai viso 630lt....Busiu labai dekinga uz info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tomulexx @ 2011 01 26, 17:35)
Skaiciau skaiciau ir..... ax.gif

Mano mazyliui dabar 2,7men, kadangi rasiau prasyma motinystes atostogoms 3m, tai uz 3m jau nieko nebegaunu nuo birzelio men....Ir po tuos 97lt nebegaunu  nuo 2010 sausio men, mat motinystes pasalpa buvo 1500lt (pagal istatyma kaip supratau nepriklause), bet dabar noreciau suzinoti kokios pasalpos mums priklauso , mat su vyru jau esame issituoke, iki birzelio esu dar motinystes atostogose, jokiu kitu pasalpu negaunu, is tevo alimentu kol kas irgi dar nesulaukiam, buvom gave vienkartine pasalpa 3men po 315lt vienam, tai viso 630lt....Busiu labai dekinga uz info ax.gif

Sita pasalpa gavo vaikas,nes jus turbut nesat prisiteisusi alimentus.Jums priklauso vaiko pinigai po 52 lt,bet ima praeitu metu pajamas,jei jos nevirsijo 525 lt vienam asmeniui,tada galit eit tvarkit.Tai o dabar nebegaunat po 315 lt?3 men po 315 lt is viso 945 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 26 sausio 2011 - 16:39
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 26, 17:38)
Sita pasalpa gavo vaikas,nes jus turbut nesat prisiteisusi alimentus.Jums priklauso vaiko pinigai po 52 lt,bet ima praeitu metu pajamas,jei jos nevirsijo 525 lt vienam asmeniui,tada galit eit tvarkit.Tai o dabar nebegaunat po 315 lt?3 men po 315 lt is viso 945 lt  mirksiukas.gif

Dar pasitikslinau info uz gautas pasalpas, tai gavau 3men po 315lt, kiek pamenu tada buvo skyre tik vaikui, o pakartotinai rasiau prasyma ir skyre 3*630lt, cia jau ir man ir vaikui....Vaiko tevas su mumis negyvena jau daugiau nei puse metu, taciau ir finansiskai nepadeda, issiskyrem tik pries sav laiko bendru susitarimu.....alimentu jis zada moket po 200lt...dabar nieko negaunu, net po tuos 315lt, reikia istuokos liudijimo taip sake, o ji gausiu tik po 30d...
Pataisykit jei taip supratau, tai jei musu pajamos buvo tik 6*1485lt per men tai tada reikia dalinti is triju, kadangi dar nebuvom issituoke, ir tuomet jei neiseina 525lt vienam, galiu rasyt prasyma del tu 52lt taip?Uz koki tuomet laikotarpi man juos ismoketu? blush2.gif Is anksto aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomulexx @ 2011 01 26, 20:15)
Dar pasitikslinau info uz gautas pasalpas, tai gavau 3men po 315lt, kiek pamenu tada buvo skyre tik vaikui, o pakartotinai rasiau prasyma ir skyre 3*630lt, cia jau ir man ir vaikui....Vaiko tevas su mumis negyvena jau daugiau nei puse metu, taciau ir finansiskai nepadeda, issiskyrem tik pries sav laiko bendru susitarimu.....alimentu jis zada moket po 200lt...dabar nieko negaunu, net po tuos 315lt, reikia istuokos liudijimo taip sake, o ji gausiu tik po 30d...
Pataisykit jei taip supratau, tai jei musu pajamos buvo tik 6*1485lt per men tai tada reikia dalinti is triju, kadangi dar nebuvom issituoke, ir tuomet jei neiseina 525lt vienam, galiu rasyt prasyma del tu 52lt taip?Uz koki tuomet laikotarpi man juos ismoketu? blush2.gif Is anksto aciu uz atsakyma 4u.gif

Visu metu reikia pajamu(2010 metu),tada juos dalinat is 12 men ir is 3 asmenu,jei nevirsis 525 lt,tada galima tvarkitis vaiko pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 26 sausio 2011 - 19:22
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 26, 20:22)
Visu metu reikia pajamu(2010 metu),tada juos dalinat is 12 men ir is 3 asmenu,jei nevirsis 525 lt,tada galima tvarkitis vaiko pinigus.

Tai tvarkytis popieriukas kad ismoketu uz visus 2010m? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomulexx @ 2011 01 26, 20:29)
Tai tvarkytis popieriukas kad ismoketu uz visus 2010m? 4u.gif

ne,uz situos metus.
Atsakyti
Norėjau paklausti,kokios pajamos įeina skaičiuojant vaiko pinigus?
Konkrečiau,ar gaunami vaiko pinigai,tie 52lt bus įskaičiuoti į tas pajamas?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2011 01 27, 15:54)
Norėjau paklausti,kokios pajamos įeina skaičiuojant vaiko pinigus?
Konkrečiau,ar gaunami vaiko pinigai,tie 52lt bus įskaičiuoti į tas pajamas?
Ačiū

vaiko pinigai i pajamas neieina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 27 sausio 2011 - 17:38
QUOTE(tomulexx @ 2011 01 26, 21:15)

IŠMOKŲ VAIKAMS SKYRIMO IR MOKĖJIMO NUOSTATAI: "Jeigu kreipimosi dėl išmokos vaikui metu pareiškėjo šeimos narių ar bendrai gyvenančių asmenų skaičius pasikeitęs, palyginti su laikotarpiu, pagal kurį skaičiuojamos gautos pajamos teisei į išmoką nustatyti, vidutinės pajamos, tenkančios vienam asmeniui per mėnesį, apskaičiuojamos sudedant kiekvieno kreipimosi metu esančio šeimos nario ar bendrai gyvenančio asmens pajamas, gautas per vertinamą laikotarpį arba šio laikotarpio dalį tų asmenų, kurie šeimos nariais ar bendrai gyvenančiais asmenimis tapo vertinamo laikotarpio eigoje, ir dalijant pajamų sumą iš kreipimosi metu nurodyto asmenų skaičiaus bei 12 mėnesių laikotarpio;"
Jei jau esate išsituokusi, vadinasi, skaičiuojate tik savo ir vaiko pajamas ir dalinate iš dviejų šeimos narių, nesvarbu, kad tuo metu dar turėjote vyrą.
Atsakyti
Gavus patvirtinima pastu jog ismoka priklauso, kada galima tiketis jos ismokejimo? Ar dar reikia kur eit su tuo rastu? Klausiu, nes rasta gavau sausio pradzioje, o pinigeliu dar nematyt. Gal gausiu vasario men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 01 29, 16:27)
Gavus patvirtinima pastu jog ismoka priklauso, kada galima tiketis jos ismokejimo? Ar dar reikia kur eit su tuo rastu? Klausiu, nes rasta gavau sausio pradzioje, o pinigeliu dar nematyt. Gal gausiu vasario men.  g.gif

tai ir gausit vasario men.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 25, 22:03)
1430 lt kiekvienam gymusiam vaikui,taip kad del jos reikes kreiptis kai pagimdysit.

kur Jus radot, kad mokama vienkartine ismoka 1430 lt? as radau, kad mokama 1040 Lt gimus vaikui... g.gif
Atsakyti