QUOTE(braskelina @ 2011 01 24, 15:59)
Mamukai,gal galit patart Šio mėn.gale bus 6 mėn. kaip stoviu darbo biržoje ir baigsis mokėjimas.Vyro alga ant popieriaus 1041 lt,o į rankas 862 lt.Gyvename nesusituokę ir auginame 3 metų dukrytę.Dabar gausis taip,kad mes 3 asmenų šeima gyvensime iš 862 lt Ar mums priklauso kokios nors išmokos vaikui
Preitais metais buvau nuėjus į soc.rupybą pasiklaust ar yra kokios kompensacijos už darželį,tai tos bobos tokios nemalonios,maždauk ko aš čia dar užsimanysiu Tuo metu vyras prastovejęs biržoje jokių išmokų nebegavo.3 asmenų šeimą išlaikiau aš gaudama 1200 lt.Ir mane patikino,kad nieks man nepriklauso
Dabar situacija kitokia ir pajamos dar mažesnės Gal galite patart ar man priklauso kokios išmokos Kur ir su kokiais dokumentais kreiptis
Preitais metais buvau nuėjus į soc.rupybą pasiklaust ar yra kokios kompensacijos už darželį,tai tos bobos tokios nemalonios,maždauk ko aš čia dar užsimanysiu Tuo metu vyras prastovejęs biržoje jokių išmokų nebegavo.3 asmenų šeimą išlaikiau aš gaudama 1200 lt.Ir mane patikino,kad nieks man nepriklauso
Dabar situacija kitokia ir pajamos dar mažesnės Gal galite patart ar man priklauso kokios išmokos Kur ir su kokiais dokumentais kreiptis
Nuo 2 metu vaikui priklauso 52 lt,bet ziuri praeitu metu pajamas,jei dabar kreipsites,tai ziures 2010 metu jusu pajamas,jei vienam seimos nariui neiseina po 525 lt,tai priklauso jums vaiko pinigai.
http://www.spcentras...php?m=11&l=2375