Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(audryta @ 2011 01 13, 20:17)
nieko tokio. jis visu vaiku tevas
bandysiu pirmadieni issiaiskint viska, nes ir man cia neaisku kazkas

eikit butinai,nes cia jau tikrai nesamone jums pasake.
Papildyta:
QUOTE(audryta @ 2011 01 13, 20:17)
nieko tokio. jis visu vaiku tevas
bandysiu pirmadieni issiaiskint viska, nes ir man cia neaisku kazkas

Tai jus dar del soc.pasalpos galit kreiptis jei vienam seimos nariui neiseina po 350 lt,jusu atveju seimai turi nevirsyti 1750 lt,jei tiek negaunat,tai drasiai galit eit ir del jos tvarkitis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 13, 19:23)
eikit butinai,nes cia jau tikrai nesamone jums pasake.
Papildyta:

Tai jus dar del soc.pasalpos galit kreiptis jei vienam seimos nariui neiseina po 350 lt,jusu atveju seimai turi nevirsyti 1750 lt,jei tiek negaunat,tai drasiai galit eit ir del jos tvarkitis.

butinai
o del tos pasalpos man sake, kad vienas menuo vyro algos papuole i tas skaiciuojamas pajamas, del to jos negaunu. liepe ateit kita menesi del jos bandyt tvarkytis
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2011 01 13, 20:26)
butinai
o del tos pasalpos man sake, kad vienas menuo vyro algos papuole i tas skaiciuojamas pajamas, del to jos negaunu. liepe ateit kita menesi del jos bandyt tvarkytis

tai jus jau virsijot 350 lt zmogui?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 13, 19:28)
tai jus jau virsijot 350 lt zmogui?

su ta alga taip, bet vistiek sake bandyt biggrin.gif
Atsakyti
nuo kitu metu zada visiems vaikam vel moket po 52 Lt, neatsizvelgiant i seimos pajamas, aisku jei istatymu priemejei nepersigalvos smile.gif
Atsakyti
Sveiko merginos noriu jusu pagalbos nes nuejus i tam skirtas istaigas pasako nieko negausit ir mazdaug netrukdykit unsure.gif Situacija tokia esu bedarbe(stoviu birzoje) studente, mergytei 2metukai, tetis uzsieni cia LT nestovi birzoje...Ar priklauso vaiko pinigai ar bent kompensacija uz sildyma? g.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(SKAISTES mama @ 2011 01 16, 19:53)
Sveiko merginos noriu jusu pagalbos nes nuejus i tam skirtas istaigas pasako  nieko negausit ir mazdaug netrukdykit unsure.gif Situacija tokia esu bedarbe(stoviu birzoje) studente, mergytei 2metukai, tetis uzsieni cia LT nestovi birzoje...Ar priklauso vaiko pinigai ar bent kompensacija uz sildyma? g.gif aciu

ar tetis oficialiai dirba?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 16, 21:38)
ar tetis oficialiai dirba?

ne isvis nedirba
Atsakyti
QUOTE(SKAISTES mama @ 2011 01 16, 20:56)
ne isvis nedirba

tai nieko ir negausit.
Atsakyti
Sveiki, tokia situacija.. uz vaika gaudavom VSDFV IŠMOKA ~832LT, o si menesi pervede tik ~751lt, mazajai 2 metukai bus vasario 24d. Gal cia kokie nauji vel istatymai, kad nueme dar pinigeliu, nes manau si menesi dar turetu buti pilna suma g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2011 01 17, 15:28)
Sveiki, tokia situacija.. uz vaika gaudavom VSDFV IŠMOKA ~832LT, o si menesi pervede tik ~751lt, mazajai 2 metukai bus vasario 24d. Gal cia kokie nauji vel istatymai, kad nueme dar pinigeliu, nes manau si menesi dar turetu buti pilna suma g.gif

Na aišku geriausiai būtų pasiskambinti į Sodrą. Bet įtariu, kad perskaičiavo pajamų mokestį. smile.gif g.gif
Atsakyti
Mane sudomino Ši sakinio dalis "šeima ar bendrai gyvenantys asmenys augina ir (ar) globoja ir (ar) globoja tris ar daugiau vaikų. *Išmoka mokama, kol kiekvienam vaikui sukaks 18 metų "
,kad KIEKVIENAM vaikui yra mokama išmoka vaikui tie 52Lt., kol jam sukaks 18metu,. Tai vadinasi vaiko išmokos netenka tik tas vaikas kuris NEsimoko pagal bendrojo lavinimo programą, pagal formaliojo profesinio mokymo programą pirmajai kvalifikacijai įgyti arba NEstudijuoja aukštojoje mokykloje pagal dieninės studijų formos nuosekliųjų studijų programą ar nuolatinės studijų formos programą (įskaitant ir akademinių atostogų laikotarpį), bet ne ilgiau kaip iki jiems sukaks 24 metai.
o likusiems vaikams yra mokama iki 18metu, nežiurint į tai kad vyresnėlis netenka teisės į išmoka vaikui, nes savaime suprantama, kad jis jau nebe vaikas.
Atsakyti