Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

QUOTE(Barbyte19 @ 2010 08 16, 12:40)

sako neispudinga dar, kur cia neispudinga, cia kaip is romantisko filmo viskas, jura, vakaras, saule besileidzniati, sampanas...mmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbyte19 @ 2010 08 16, 12:40)
na mano, nera tokia ispudinga, kaip kitu, bet man ta akimirka buvo neitiketina  ax.gif  blush2.gif 

Nesikuklink jau šitaip, nes istorija - tikrai kaip filme wub.gif Negaliu net nustot šypsotis bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Barbyte19, kaip gražu... 4u.gif
Atsakyti
Mano istorija paprasta..buvo mano gimtadienis,sedejome kavineje.. po kazkiek laiko paprase uzsimerkti nes turejo dar viena dovana man,kai atsimerkiau ant stalo gulejo ziedukas,aisku buvo per mazas man ax.gif kita diena dar teko didinti..bet esu labai laiminga su tuo zmogum,nes jau po truputi planuojame vestuves, kurios turetu buti jau kitais metais smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodelius wub.gif mirksiukas.gif Bet kas svarbiausia, MB vis sakydavo kai bus baltos rozes, reiskias pirsiuosi tau blush2.gif , bet ta vakara maciau baltu roziu puokste ir vistiek nesuvokiau kas dabar bus doh.gif lotuliukas.gif
~Emilija~ manau ta gimtadieni atsiminsi visa savo gyvenima, nera geresnes gimtadienio dovanos, kaip mylimo vyro prasymas teketi uz jo wub.gif Smagu thumbup.gif
Atsakyti
jetau kaip čia gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif net verkti noris iš tos jūsų laimės biggrin.gif wub.gif sveikinimai visoms wub.gif clap.gif ploja.gif
Atsakyti
draugavome labai neilagai, gal kokius keturis menesius..... ir tada jis viena diena paslaptingai dingo (siaip susitikdavome beveik kasdien smile.gif ). skambinau jam, labai nustebusi kur jis, kad pas mane neatvaziavo blink.gif , o jis kazka neaiskaus sapaliojo bandydamas pasiaiskinti smile.gif o jau man itarimai, jeigu atvirai buvo kile, kad gal jau pirstis galvoja wub.gif kita diena, po to paslaptingo dingimo, primygtinai buvo reikalaujama vaziuoti i Trakus. nu tipo trumpam, o oras buvo toks potragiskis, be to sirguliavau (persalimas). As mamkai ir saukau: "Pirsis" turbut smile.gif
nu zodius isvaziavom smile.gif uzvaziavom i parda, buvo nupirkta sampo, nuvaziavom i Trakus, atrodo tuoj tuoj lis, issinuomojome valtele, brangiausiasis irstosi, o as apsisnargliavusiu sedziu prisirengusi, nes is tiesu buvo vesoka smile.gif vidury ezero, netoli Traku pilies matau, kad MB labai jaudintis pradejo kazko, matau kad zmogus tuoj bandys kazka..... o man viduj toks jausmas "tuoj pasipirs" smile.gif
Ir tada jis labai jaudindamasis (nu jau labai tas matesi) is kisenes issitrauke maza raudona dezute, apsikabino mane ir paklause: "Ar busi mano zmona?" as kazkodel nuo to jaudinimosi pati baisiai susijaudinau, apsiasarojau kazkodel... burnoj toks kamuolys tiesiog susidare.... net nezinau kodel, siaip esu gana konkretus zmogus, sunkiai ismusamas is pusiausvyros.... ir tada atsakiau: "Pabandysiu smile.gif nu kaip kvaisa kazkokia lotuliukas.gif kaip dabar pagalvoju. tada jis man padovanoju suzadetuviu ziedeli, mes isgereme sampaniuko ir grizome namo smile.gif
kaip islipe is valties grizome link masinos, mama man raso SMS: "Na kaip, ar jau ivyko?", as jai atskiau, kad "Taip".
Grizom namo, kita diena brangiausis su gelemis (man ir mano mamai) bei sampe atejo pranesti mano tevams, kad man pasipirso smile.gif na tevams is karto klausimas kilo tai kada jau cia vestuves smile.gif mes atsakeme, kad tikrai ne dabar, o kada nors....tas kada nors gavosi po metu (nors as planavau ilgiau paluketi) smile.gif
visoje toje istorijoje man buvo vienintelis ir turbut gyvenime daugiau nepasikartosiantis jausmas, kad tuoj tuoj mylimas zmogus tau pasipirs smile.gif linkiu visoms ta jausma patirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 03 31, 11:36)
O man MisIndependent istorijos variantas nepatiko - jokio intymumo biggrin.gif As senobisku paziuru siuo klausimu - keleiviu ir stiuardesiu demesio tokiame gyvenimo ivykyje nepageidauciau lotuliukas.gif

tai jau tikrai. Labai baisu tie viesi pasipirsimai. Tai taip asmeniska ir intymu..
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 03 29, 19:34)

Labai smagu. Bet nenorėčiau, kad man taip būtų.

QUOTE(cipendeile @ 2010 03 31, 21:14)
o as tai manoji istorija biggrin.gif

Labai miela 4u.gif

QUOTE(Barbyte19 @ 2010 08 16, 13:40)

Gražu wub.gif
Atsakyti
Nesuprantu... Ar aš kažkokia nevykėlė, ar kitos moterys stebuklingos, ar su vyrais kažkas... Kitoms pasiperša po mėnesio, o mes metus išdraugavę ir net neužuodžiu žiedelio verysad.gif Noriu būti su tuo žmogum, noriu būti daugiau nei "jo mergaitė", noriu, kad būtume susižiedavę, tai taip gražu... Ištekėt neskubu, bet noriu nešioti žiedelį, kad visiems užrietus nosį galėčiau parodyti, jog esu jo, o jis- mano...
Atsakyti
QUOTE(*matrioshka* @ 2011 03 07, 12:43)
Nesuprantu... Ar aš kažkokia nevykėlė, ar kitos moterys stebuklingos, ar su vyrais kažkas... Kitoms pasiperša po mėnesio, o mes metus išdraugavę ir net neužuodžiu žiedelio verysad.gif Noriu būti su tuo žmogum, noriu būti daugiau nei "jo mergaitė", noriu, kad būtume susižiedavę, tai taip gražu... Ištekėt neskubu, bet noriu nešioti žiedelį, kad visiems užrietus nosį galėčiau parodyti, jog esu jo, o jis- mano...

Cia zinok vyru nesupaistysi, kaip jiems sauna i galva taip ir padaro doh.gif mano draugas man pasipirso po 7metu draugyste, nes jo manimu pats geriausias laikas atejo lotuliukas.gif tai ner cia ko pergyvent ateis laikas bus ir ziedelis ax.gif
Atsakyti
Na, aš vienoje temoje jau pasakojau savo istoriją, bet kadangi viskas vyko labai neseniai ir aš dar skraidau, tai pasipasakosiu trumpai ir čia. O buvo taip...
Kad greitu laiku galiu sulaukti pasipiršimo, žinojau, nes jis pats netyčia išsidavė. Tai aišku, aš jau ir Valentino dieną tikėjaus, paskui artimiausią savaitgalį, bet ne. Tada galvojau arba kovo 8 d. ar per mano gimtadienį. Bet kaip tik visai buvau pamiršusi šį mėnesį, kad kiekvieno mėnesio 3 d. yra mūsų pažinties diena, per kurią vienas kitą kuo nors palepinam. ax.gif Grįžom tą vakarą po šokių pamokos vėlai namo, jis priminė man, kokią dieną aš pamiršau, aišku, aš neturiu nei jokio šokolado jam, matau, kad namie ir gėlių nėra, tai galvojau, kad ir jis pamiršo, tik grįžus namo prisiminė ir norėjo pirmas mane paerzinti mirksiukas.gif Bet jis nepamiršo wub.gif Išsitraukė saldainių dėžutę (tokią iš Šokolado namų). Aš tokia susigėdusi, kad pamiršau, atsiprašinėju, dėkoju už saldainius ir t..t. O jis sako "tai nepasidalinsi saldainiais?" Aiškiai, norėjo, kad tuoj pat ir atidaryčiau dėžutę. Tada tokia mintis sukirbėjo, kad galiu rasti ten ne tik saldainius. Atidariau, o ten guli dėžutė wub.gif Išėmiau, jis paėmė ją iš manęs, atidarė, priklaupė ir paklausė, ar tekėsiu už jo wub.gif Mano atsakymas jau šimtą metų buvo aiškus ax.gif Tai va, taip paprastai, bet tikrai netikėtai tapom sužadėtiniai friends.gif wub.gif
Šiais metais vestuvių neplanuojam, nes tam neturėsim nei pakankamai pinigėlių, nei laiko. Vestuvės - kitų metų planuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgituxg: 07 kovo 2011 - 21:18