draugavome labai neilagai, gal kokius keturis menesius..... ir tada jis viena diena paslaptingai dingo (siaip susitikdavome beveik kasdien

). skambinau jam, labai nustebusi kur jis, kad pas mane neatvaziavo

, o jis kazka neaiskaus sapaliojo bandydamas pasiaiskinti

o jau man itarimai, jeigu atvirai buvo kile, kad gal jau pirstis galvoja

kita diena, po to paslaptingo dingimo, primygtinai buvo reikalaujama vaziuoti i Trakus. nu tipo trumpam, o oras buvo toks potragiskis, be to sirguliavau (persalimas). As mamkai ir saukau: "Pirsis" turbut
nu zodius isvaziavom

uzvaziavom i parda, buvo nupirkta sampo, nuvaziavom i Trakus, atrodo tuoj tuoj lis, issinuomojome valtele, brangiausiasis irstosi, o as apsisnargliavusiu sedziu prisirengusi, nes is tiesu buvo vesoka

vidury ezero, netoli Traku pilies matau, kad MB labai jaudintis pradejo kazko, matau kad zmogus tuoj bandys kazka..... o man viduj toks jausmas "tuoj pasipirs"
Ir tada jis labai jaudindamasis (nu jau labai tas matesi) is kisenes issitrauke maza raudona dezute, apsikabino mane ir paklause: "Ar busi mano zmona?" as kazkodel nuo to jaudinimosi pati baisiai susijaudinau, apsiasarojau kazkodel... burnoj toks kamuolys tiesiog susidare.... net nezinau kodel, siaip esu gana konkretus zmogus, sunkiai ismusamas is pusiausvyros.... ir tada atsakiau: "Pabandysiu

nu kaip kvaisa kazkokia

kaip dabar pagalvoju. tada jis man padovanoju suzadetuviu ziedeli, mes isgereme sampaniuko ir grizome namo
kaip islipe is valties grizome link masinos, mama man raso SMS: "Na kaip, ar jau ivyko?", as jai atskiau, kad "Taip".
Grizom namo, kita diena brangiausis su gelemis (man ir mano mamai) bei sampe atejo pranesti mano tevams, kad man pasipirso

na tevams is karto klausimas kilo tai kada jau cia vestuves

mes atsakeme, kad tikrai ne dabar, o kada nors....tas kada nors gavosi po metu (nors as planavau ilgiau paluketi)
visoje toje istorijoje man buvo vienintelis ir turbut gyvenime daugiau nepasikartosiantis jausmas, kad tuoj tuoj mylimas zmogus tau pasipirs

linkiu visoms ta jausma patirti