Uzklydau neplanuotai i sia tema, pasiskaitinejau...Ir paciai graziausia akimirka pries akis iskylo
Pirslybos ivyko si pavasari. Ir noriu pabrezti, jog man tai buvo didele staigmena, kadangi per musu 2,5 metu draugystes sia tema nekalbejome, tiesiog TABU buvo. Jei as uzsimindavau ka nors apie seima, apie bendra ateiti, tai MB graziai keisdavo tema ir jokio konkretumo is jo nebudavo...Jokiu planu, jokiu ateities vaizdu...O pats jis rimtas vyras...Tiesiog gyvenam kartu ir dziaugiames tuo. Pamazu pripratau ir as prie tos minties, nekilo man noras vel ji kalbinti, ir tevelius raminau sakydama, kad nesvajotu per daug, nespaustu musu.
Siais metais, po Naujuju uzsimanem atostogu...Ka tik baigiau mokslus, apsigyniau magistra. Kodel gi ne? Pradejom dometis kelionemis. Taip jau gavosi, kad kelione ivyko tik pavasariui ipusejus.Pirma karta skridau lektuvu,nakvojau oro uoste, mane pirma karta apieskojo, kai sucype varteliai. Kelione buvo pilna ivykiu, dideliu ispudziu.Tik jos pradzia buvo ne kokia

Besiruosiant as vis bumbejau, kad MB nera konkretus, neplanuoja ateities, nepadeda man ruostis ir pan.

Ir is vis, kad nera pareigingas (nors taip tikrai nera

) Dabar juokinga, o tada buvau irzli ir viskuo nepatenkinta. Bet si busena praejo kai atsidurem viesbutyje ir prasidejo musu atostogos.Aplankem daug graziu vietu, santykiai buvo nuostabus, silti, pasimirso visi mano bumbejimai, abu jautemes nuostabiai...
Likus dienai iki isvykimo, MB pasiule nuvaziuoti i kalnus, isgerti sampano ir atsisveikinti su sala. Sutikau. Nuvaziavom i parduotuve, o jis man siulo saldainiu, sausainiu! MB niekad to nesiulo, nes rupinasi mano figura

O, galvoju, koks tu mielas!Tokia proga net saldainiu sokoladiniu siulai

Nupirkom ir sampaniuko, ir vaikisku popieriniu stikliniu, nes kitu ten neradom.
Ta diena atrodziau, svelniai tariant, ne kaip: nudegusi veido oda, besilupanti kakta, dvi kasytes, kapisonas ant galvos
Vaziuojam i kalnus...kylam...kylam...As atsiputus, groziuos gamta...Debeseliai jau po mumis. Sustojom vienoj vietoj, einam, ziurim, sakau - Grazu, sedam cia ir atsvenciam! O MB - Ne, man nepatinka, vaziuojam dar

Uij, galvoju, na koks gi tu priekabus! Vaziuojam aukstyn ir randam dar viena vieta...Zmoniu nera, nuostabus vaizdas
As sedu ant akmenu, o MB sako, kad eina man gelyciu priskint, nes prie kelias dienas zadejo tai padaryt. Dar spejau pagalvoti, kad toj vietoj geliu nera
Sedziu, svajoju, mintyse atsisveikinu su visais graziais vaizdais, o MB vis nera. Atsisuku, ziuriu eina. Atejes paduoda man skintu ramuniu puokstele! Dar spejau paklausti kur jis ju rado, o jis tyledamas atsuko kita puokstes puse, kur tarp ziedu buvo "ivyniotas/pritvirtintas" suzadetuviu ziedelis...

Netekau amo...zodziai uzstrigo...Akys prisipilde dziaugsmo asaru...Ir tyliai mastau "Negi JIS tam RYZOSI???" Ir negaliu patiketi tuo ka matau: jis priklaupia, pasako nuostabius zodzius ir paklausia ar tekesiu

Uzmauna man ziedeli, o as tik verkiu, stipriai ji apkabinu, pabuciuoju...Jo rankos dreba, akys pilnos laimes...Vos islemenu "tai aisku kad taip"

Ir vis dar patiket negaliu!!!
Isgereme sampano, jis vadino mane suzadetine...

Skraidziau , o ne vaiksciojau...
Didziausia malonuma suteike butent tas netiketumas

Kai visiskai nesitiki, tai staigmena pavyksta visu 100 proc.! Tik veliau MB pasipasakojo kad 3 men ieskojo tinkamo ziedo, net uzsienyje ieskojo (komandiruociu metu)

O as tiek laiko NIEKO neitariau
Kitu metu geguzes menesi svesim vestuves!
Super jausmas buti SUZADETINE