Sokoladinuke, kogero kartu vestuves planuosim

as ir gi dar sviezutele

praeita savaitgali isvaziavom savaitgaliui i paryziu...puikiausiai nujauciau viska, kadangi draugaujam jau ilgai, o ir gyvenam kartu..maniskis, toks nervingas buvo ir vis i ta eifelio boksta verzesi

geriausia, kad vos nepavelavom, uzdaromas jis 23h, tai kai jau leidomes is jo lygiai tiek ir buvo

o viskas buvo taip...abu ziauriai susale, kadangi visa diena praleidom mieste, laukiam eileje prie eifelio boksto, jau ipusejom eilute...staiga is niekur nieko kazkas is apsaugos pradeda rekt, aptveria boksta pradeda lakstyti tie kariskiai su automatais kur ten vaikscioja (mane jie labai gasdino, galvoju, o gal koks slaptas teroristas kazkuris ir prades visus saudyt ), mus pradeda varyt i kitas kasas kurios kazin kur o ir laiko ne kas...maniskis nervinasi, sako nespesim...spejom, pasikeliam i eifelio boksta, vaizdas nerealus, ijungia lemputes, visas bokstas spindi

MB aiskiai matosi nervinasi, tai i viena auksta mane tempia tai i kita..stebiu vaizda is auksciausio auksto, kuris debgtas tik grotom, jokio stiklo, paziuriu zemyn, siaubas kaip baisu, visa drebu is salcio ir baimes laikau fotika ir vis atrodo , kad tuo nuriedes jis zemyn pro tas grotas, staiga atsisuku ir matau, maniskis atsiklaupes, pradeda man kazka sakyt, o as is to visko nieko negirdziu, nors buvau kokia 90 proc. garantuota, kad tikrai pasipirs, kadangi kaip kuri saket nujauciu visas jo planuojamas staigmenas, reze gan ilga kalba, is kurios atsimenu tik kaip mane myli, kaip jam gera ir nori praleist su manim visa savo gyvenima, klausia ar tekesiu uz jo ir atidengia grazia dezute, o ten......ziedukas aukstyn kojom

o as zvengt pradejau sakau apversk

po visko, MB pasake, kad nepasakiau TAIP, sakau tekesiu tekesiu, nors buvau suplanavus, kad pakankinsiu, nutaisysiu rimta mina ir prasysiu laiko pagalvot

beje, kai jis atsiklaupes buvo, kadangi zmoniu aplink nemazai, visi tik wow, look

niu va tokia mano istorija, ilgai as cia, bet labai miela tai prisimint