QUOTE(consvela @ 2008 08 04, 20:09)
O maniškis, kaip pats sakė, bijojo, kad liežuvis klius, tai... Jau kaip ir ruošiausi skristi namo, priešpaskutinė savaitė svečiuose tiksėjo. Nusitempė jis mane vakare į gana populiarų karaoke "kabaką" šalia centro, nors aš ten visai nenorėjau - labai traukė už miesto. Buvo šaunus vakaro vedėjas, šiaip labai linksmai ėjo laikas. Ten tarp dainavimų buvo žaidžiamas toks žaidimukas: iš anksto susitaręs su vedėju, gali savo antrą pusę, draugą ar tiesiog kažką atsitiktinai parinkęs iškviesti "tardymui". Vedėjas uždavinėja pagal "užsakovo" sąrašą klausimus. Kai kurie gali būti "atviri" - iš anksto įspėja, kad klausimas bus "atviras", o tada jau tau gali padėti visa publika.
Jei parenki tokius pačius atsakymus, kokius spėtinai parašė žmogus, sugalvojęs tau klausimus - gauni prizą siurprizą.
Iškvietė mane "pamėsinėt" - sėdžiu, mano "pokštininkas" kitoj pusėj scenos tirta visas ir šypsosi kažkaip be galo kvailai, o klausimai daug maž toke: "Ar aš tau patinku? Ar tau čia patinka? Labiau mėgsti kates ar šunis? Alų ar sidrą? Kur buvai vakar 9tą valandą? Aš gražiai dainuoju (jam liepia padainuot posmelį)? Lietus ar sniegas? Dėmesio, publika, atviras: ar būsi mano žmona? "
Visas baras - "Taaaaaip!!!"
O ką liko daryt?
Kai pagalvoju... Vis dėlto, kiek nerealios laimės man buvo atseikėta...

Kai pagalvoju... Vis dėlto, kiek nerealios laimės man buvo atseikėta...
geras