Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Na man apsipirso vakar 4u.gif ir negaliu dar patiketi, kad jis tai padare wub.gif Mano Domas suruose vakariene namuose.... visur buvo daug raudonu zvakiu, balionu sirdles formos...roziu ziadlapiu pribarstyta wub.gif blush2.gif grizau namo ir tiesiog jis man iteike raudonu roziu - visa glebi bigsmile.gif po to paprase, akd atsisesciau prie stalo..mes pavalgem, ir jis ruose vakriene vienas rolleyes.gif .. na mes pavalgem, jau jis aptieke deserta, ir paprase, akd as dar negalvyciau..priejo prie manes..atsiklaupe wub.gif ir paklause, ar as tekesiu uz jo wub.gif ir as sutikau thumbup.gif po to valgem deserta..gerem sampana 4u.gif esu labai laiminga, tikrai nesitikejau is jo tokios staigmenos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 24, 12:22)
Na man apsipirso vakar  4u.gif  ir negaliu dar patiketi, kad jis tai padare  wub.gif 

Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 07 24, 13:42)
Sveikinu!  4u.gif

Liabai aciu wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 24, 11:22)
Na man apsipirso vakar  4u.gif  ir negaliu dar patiketi, kad jis tai padare  wub.gif  Mano Domas suruose vakariene namuose.... visur buvo daug raudonu zvakiu, balionu sirdles formos...roziu ziadlapiu pribarstyta  wub.gif  blush2.gif grizau namo ir tiesiog jis man iteike raudonu roziu - visa glebi  bigsmile.gif  po to paprase, akd atsisesciau prie stalo..mes pavalgem, ir jis ruose vakriene vienas  rolleyes.gif .. na mes pavalgem, jau jis aptieke deserta, ir paprase, akd as dar negalvyciau..priejo prie manes..atsiklaupe  wub.gif  ir paklause, ar as tekesiu uz jo  wub.gif  ir as sutikau  thumbup.gif  po to valgem deserta..gerem sampana  4u.gif  esu labai laiminga, tikrai nesitikejau is jo tokios staigmenos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ar cia tu? laugh.gif marie serneholt ?Gydykis,mergaite.
Atsakyti
kas cia darosi ? nieko nebesuprantu.... g.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...3326&st=468
BRILIANTINE,idejo savo derinuka lotuliukas.gif Atkreipkit demesi mirksiukas.gif

man tai tu biski i marie serneholt panasi kazkada tokioj skystokoj grupej a-teens dainuodavo
nu bet cia turbut sutapimas kad ivedus jos varda googlas tavo nuotraukas ismeta
Papildyta:
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 07 27, 18:29)

BRILIANTINE,idejo savo derinuka  lotuliukas.gif Atkreipkit demesi mirksiukas.gif

man tai tu biski i marie serneholt panasi  kazkada tokioj skystokoj grupej a-teens dainuodavo
nu bet cia turbut sutapimas kad ivedus jos varda googlas tavo nuotraukas ismeta

BRILIANTINE,idejo savo derinuka lotuliukas.gif Atkreipkit demesi mirksiukas.gif
Atsakyti
o man visiškai neromantiškai pasipiršo ... blush2.gif
bet aš vistiek tokia laiminga esu biggrin.gif
Draugaujam visai neseniai. Vieną vakarą iš kalbos išėjus juokais užsiminiau, kad jeigu kada už ko nors ištekėsiu, tai tik tada, ir už tokio, kuris man žiedą su deimantais padovanos... smile.gif Niu buvau įsitikinus, kad tai neįmanoma.
Kitą dieną atvažiavo jis prie mano namų manęs pasiimti, įsėdau į mašiną ir liepė užsimerkti, tada į rankas įdėjo dėžutę. Atsimerkiau, atidariau ir radau žieduką, su deimantukais wub.gif Tada jis pasakė, kad norėtų, jog aš būčiau jo žmona.. Va taip va, paprastai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 07 27, 16:16)
Ar cia tu? laugh.gif marie serneholt ?Gydykis,mergaite.

Atsiprasom mergaites uz off topica poster_offtopic.gif ax.gif as biskiuka pabusiu mama dabar biggrin.gif BRILIANTINE : Cia tau ne ONE.LT kad pudrint smegenis visom, cia rimtas, fainas supermamyciu forumas supermama.gif nestuke.gif 4u.gif , taip kad susirask puslapely, kuriame galesi fantazuot ir meluot y valias triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 07 28, 01:28)
Atsiprasom mergaites uz off topica poster_offtopic.gif  ax.gif  as biskiuka pabusiu mama dabar biggrin.gif BRILIANTINE : Cia tau ne ONE.LT kad pudrint smegenis visom, cia rimtas, fainas supermamyciu forumas supermama.gif  nestuke.gif  4u.gif , taip kad susirask puslapely, kuriame galesi fantazuot ir meluot y valias  triniti.gif

man atrodo ji jau susiprato. Nes nebesirodo. Tai baikim OT 4u.gif
Atsakyti
[quote=nirvana,2008 07 27, 22:00]
o man visiškai neromantiškai pasipiršo ... blush2.gif
bet aš vistiek tokia laiminga esu biggrin.gif
Draugaujam visai neseniai. Vieną vakarą iš kalbos išėjus juokais užsiminiau, kad jeigu kada už ko nors ištekėsiu, tai tik tada, ir už tokio, kuris man žiedą su deimantais padovanos... smile.gif Niu buvau įsitikinus, kad tai neįmanoma.
Kitą dieną atvažiavo jis prie mano namų manęs pasiimti, įsėdau į mašiną ir liepė užsimerkti, tada į rankas įdėjo dėžutę. Atsimerkiau, atidariau ir radau žieduką, su deimantukais wub.gif Tada jis pasakė, kad norėtų, jog aš būčiau jo žmona.. Va taip va, paprastai blush2.gif
[/quote
Prisisnekejai kitaip sakant smile.gif Bet smagu,kad esi laiminga.Kodel ziedo su deimantais padovanot neimanoma??Isitikinai,kad imanoma mirksiukas.gif ?Sveikinu,istorija patiko.
Atsakyti
O maniškis, kaip pats sakė, bijojo, kad liežuvis klius, tai... Jau kaip ir ruošiausi skristi namo, priešpaskutinė savaitė svečiuose tiksėjo. Nusitempė jis mane vakare į gana populiarų karaoke "kabaką" šalia centro, nors aš ten visai nenorėjau - labai traukė už miesto. Buvo šaunus vakaro vedėjas, šiaip labai linksmai ėjo laikas. Ten tarp dainavimų buvo žaidžiamas toks žaidimukas: iš anksto susitaręs su vedėju, gali savo antrą pusę, draugą ar tiesiog kažką atsitiktinai parinkęs iškviesti "tardymui". Vedėjas uždavinėja pagal "užsakovo" sąrašą klausimus. Kai kurie gali būti "atviri" - iš anksto įspėja, kad klausimas bus "atviras", o tada jau tau gali padėti visa publika. gathering.gif Jei parenki tokius pačius atsakymus, kokius spėtinai parašė žmogus, sugalvojęs tau klausimus - gauni prizą siurprizą. birthday.gif Iškvietė mane "pamėsinėt" - sėdžiu, mano "pokštininkas" kitoj pusėj scenos tirta visas ir šypsosi kažkaip be galo kvailai, o klausimai daug maž toke: "Ar aš tau patinku? Ar tau čia patinka? Labiau mėgsti kates ar šunis? Alų ar sidrą? Kur buvai vakar 9tą valandą? Aš gražiai dainuoju (jam liepia padainuot posmelį)? Lietus ar sniegas? Dėmesio, publika, atviras: ar būsi mano žmona? " blink.gif Visas baras - "Taaaaaip!!!" drinks_cheers.gif O ką liko daryt? blush2.gif
Kai pagalvoju... Vis dėlto, kiek nerealios laimės man buvo atseikėta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo consvela: 04 rugpjūčio 2008 - 19:12
Kaip paskaitau visu istorijas, taip grazu, faina, romantiska wub.gif o as tai pati emiau ir pasipirsau 4u.gif buvo joniniu vakaras, niekur nejom, sededejom namuose prie televizoriaus, juokavom siaip sau, snekejom ir jis man pasake, kad viskas nuo manes priklauso, o as taip juokaudama ir susakiau, kad kai tik nuims gipsa (mat koja susilauzes maniskis...) einam i zaksa, o jis ramiu balsu GERAI. Tai va is pradziu planavom slapta susirasyt, o dabar jau keliam Dideles, storas lietuviskas vestuves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti