Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Galiu pasidalinti patirtim, kaip man buvo. Pasipirso maniskis SPA centre, ten tokia jauki aplinka. Dega smilkaliukai, jakuzi yra, prieangis su minkstasuoliu, prieblanda ir taures visad pastato (Kaune Saulejoj). O svarbiausia, kad ten tik mes dviese buvom. Tai jis ten ir pasipirso. smile.gif O kadangi mano reikalavimas buvo - ziedukas su deimantuku, nors abu pinigais neapteke, tai jis surado DORADO Morelato firmos plienini zieduka su tikru, nors ir miniatiuriniu deimantu. Nezinau kiek tiksliai mokejo, bet tikrai nedaug, apie 200Lt. Gal pades wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 04 27, 12:13)
Nezinau kiek tiksliai mokejo, bet tikrai nedaug, apie 200Lt. Gal pades wink.gif

nieko sau kaina blink.gif thumbup.gif as katik dariausi auksini zieda 4,4 g su cirkonio akmenukais, tai man gavosi 350,- (cia papigiaja, pazistamas juvelyras dare)
Atsakyti
Mano pasipiršimo istorija nerealiai romantiška. Kepu aš sau namie kotlečiukus, minkau tešlą, paskambinu MB ir paprašau, kad grįždamas nupirtų pieno ar ko ten, neatsimenu. Girdžiu grįžo, bet neina virtuvėn, o aš vis dar minkau tešlą, sakau kur tu esi - tyla, dar kartą paklausiu - tyla. Sakau gal pasigirdo, einu pasižiūrėt, ogi klupi MB ant kelių su tokia juokinga veido išraiška ir ten pradėjo sakyt tą pasipiršimo tekstą, tik žiedo iš karto negalėjo užmaut, nes rankos tešluotos buvo. dar padovanojo 50 baltų rožių. Kaip ir laukiau to pasipiršimo, nes apie vestuves kalbėjom, bet galvojau bus kokie limuzinai ar dar kas nors, o tai buvo netikėta, dėl to ir smagu.
Atsakyti
Klausykit, o yra kam buve ,kad pamestumet suzadetuviu zieda??? verysad.gif

man kaip tik vakar taip ir atsitiko.... verkiau kaip nzn kas...
mano brilijantas i kanalizacija isplauke ar kur net nzn, nes idejau rubus skalbti , o kiseneje buvau zieda su laikrodziu isidejus ir pamirsau visai verysad.gif

o gal tai reiskia kanors? koks blogas zenklas pries vestuves?
gal kokie prietarai , net nebezinau kuom tiketi jau ... kodel taip turejo atsitikti...
maniskis sako kita nupirks, bet vistiek nebe tas pirmasis bus.... verysad.gif
Atsakyti
Esteltida: uzjauciu verysad.gif isivaizduoju kaip liudna ir nesmagu unsure.gif

man mb pasipirso per kucias wub.gif vis zyziau kad apsikeistume dowanomis o jis vis "ne ne palauk ryto kaip ir pridera kaledu senis dowanas po eglute pades"as kadangi nekantri tai dar ta paty vakara dovanele padejau po eglute aisku jis ja pamate ir wis sedziu ir tikiuosi kad ir man pades biggrin.gif nu bet nededa ir wiskas tik sypsos ytariai g.gif ....jau welai wakare isidrebe ziurejom tw kai staiga pakilo mb y wc....gryzo....toliau gulim ziurim padejau galwa jam ant pilwo ir tik ziuriu padeda man pries nosi raudona dezute taip ir likau sustingusi guleti nezinojau nei ka daryti nei ka sakyti...(sake mb tuo momentu jau pagalvojo kad apsigalwosiu ir nebetekesiu uz jo....optimistas lotuliukas.gif )na o poto priklaupe ir pasake viska kas graziausia ir uzdejo zieduka wub.gif wisuomet galwodawau kad sios akimirkos neisigasiu ir tikrai newerksiu schmoll.gif bet deja buwo kitaip.....kai tik padejo ta dezute man pries nosi tai net kunas kazkodel nutirpo na o poto aisku ir asareliu ispaudziau ax.gif
P.s na nepasipirso kaip pasakoi ar kokiam filme bet man wistiek labai romantiska ir miela tai buwo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 16 birželio 2008 - 12:00
maniskio pasipirsimas man tai nebuvo jau tokia didele staigmena, nes apie tai ne karta kalbejomes smile.gif taciau viena ryta, man beklojant lova, jis priklaupe ir pasipirso wub.gif buvo taip nuostabu... wub.gif wub.gif wub.gif skraidziau padebesiais kokia gera savaite, kaip tik buvo velykos, tai sios sventes ilgam istrigs musu atmintyje smile.gif kaip tik per velykas ejome pas tevus, tai is karto ir praneseme smile.gif taip, kad ta diena velykos liko antroje veitoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tieg daug emociju verzese, is karto pradejome viska planuoti smile.gif dar iki dabar negaliu atsidziaugti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(sauluteR @ 2005 04 25, 10:13)
o man mano katinelis pasipirso naujuju isvakarese,po 5 mensiuku draugystes biggrin.gif nusiveze mane i ta pacia vieta, kur vaziavom per pirma pasimatyma, atsiklaupe ir paprase tapti jo zmona.aplinkui buvo tamsu ir mus gaube tirstas rukas ax.gif buvo be galo romantiska ir man visai netiketa!
jau pirma karta susitike supratom kad esam skirti vienas kitam.iki vestuviu beliko maziau nei du menesiukai thumbup.gif

Man labai idomu po kiek laiko susituokete,nes as esu dabar panasioje situcijoje... Isimylejimas begalinis, trumpas laikas kartu (gal kokie trys menesiai) ir esame tikri,kad butent viens kitam esame skirti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Esteltida @ 2008 06 14, 14:17)

mano brilijantas i kanalizacija isplauke  ar kur net nzn, nes idejau rubus skalbti , o kiseneje buvau zieda su laikrodziu isidejus ir pamirsau visai  verysad.gif

gal kokie prietarai , net nebezinau kuom tiketi jau ... kodel taip turejo atsitikti...

O skalbyklės filtre žiūrėjai? Teoriškai jis turi sulaikyt kietas daleles.
Atsakyti
QUOTE(Esteltida @ 2008 06 14, 14:17)

mano brilijantas i kanalizacija isplauke  ar kur net nzn, nes idejau rubus skalbti , o kiseneje buvau zieda su laikrodziu isidejus ir pamirsau visai  verysad.gif

As buvau nupirkusi sirdele is 2 daliu, viena puse jam iteikiau kita sau pasilikau.Man buvo atsitike taip, kad kai ejau i upe maudytis nutruko grandinele ir pameciau ta sirdele... as buvau su mb issiskyrusi, ebt sumasciau nupirki dar tokia pat sirdele ir viena puse pasleciau namuose pas save, o kita nesiojau ir ideju i dezute..tada vel susitaikiau su mb... noriu patarti, nesvarbu ar tau gaila to pirmojo, bet nerizikuok savo surasta laime, tegu nuperka nauja zieda..
Atsakyti
Man pasipirso taip pat labai romantiskai.. wub.gif gimtadienio diena atvaziavo husaras, iteike tokia berniuko statula su gyvom orchidejom, paskaite sveikinimo zodzius ir t.t tada veliau vakare atvaziavo dabar jau busimas vyras, iteike dar 7 rozes ir pasipirso.. wub.gif wub.gif 4u.gif niekada to nepamirsiu..visa tai ivyko po 3men musu pazinties.. wub.gif
Atsakyti
Va, pasipirsimo istorija musu..ji buvo planuota, kazkaip vis burbiau pries 3 metus, na kartu kazkaip pradejome sneketis apie vestuves... na kazkaip kaip ir nujausdama vaziavome prie musu garsaus upelio pabuti..tik kazkaip keistai mb atrode biggrin.gif visas jaudinosi, nervinosi, tik nesupratau esmes... nu ir isejome pasivaikscioti... jis tik staiga mane susistabde, ziuri i mane.. sako luktelk truputi..nubego iki masinos..nu as laukiu laukiu, tas laukimas buvo tarsi visa amzinybe blush2.gif atejo, paeme uz ranku, zvilgtlejo i mane , atsiklaupe wub.gif ir staiga prabilo(iki siandienos neprisimenu ka jis ten kalbejo, isskyrus tai kad ar busiu -iene?) buvo nereali akimirka wub.gif buvau labai laiminga, kad pasipirso..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriiistina 19: 16 liepos 2008 - 22:09
Na o manasis pasipiršo jūroje. Ne ne, ne laive, o atsiklaupes ant kelių jūroje. Ėjome maudytis, ir staiga atsiklaupė ir pasipiršo biggrin.gif Įtariau, nes labai jaudinosi visą dieną. Bet buvo netikėta. Ir juokinga, nes vanduo buvo šaltas ir jis visas iš šalčio ir jaudulio drebėjo, net žiedą ne ant tos rankos užmovė tai kai permovė rėkiau kad neišmestų į vandenį žiedelio biggrin.gif Vaizdelis neblogas buvo.
Bet su žiedu tai problemų turėjau sad.gif Per didelį MB nupirko, teko taisyt, o kai jau sujudino juvelyras akutę, ji po kokios savaitės iškrito sad.gif Tada įdėjo kitą, bet... juodą sad.gif Nes tipo ieškojo tokio pačio akmens, o kai praėjo 3 mėn aš užpykau kad taip ilgai ir įdėjo kokį turėjo sad.gif, bet... Ir tas iškrito. Tai dabar stovi dėžutėj mano žiedelis. Nemanau, kad tai ką nors bloga lemia, tiesiog taip atsitiko. TIkiuosi vestuviniai žiedai bus kaip tik wink.gif
Atsakyti