Sveikos, padekite prasau...Dekoruoju pakabas istisine servetele klijavau servetele po vandens srove ir tiesiogiai klijais abu kartus servetele prisiklijavo nelygiai. Bandziau sveisti - blunka dazai...Nezinau ka dabar daryti, gal lakuoti sveisti, lakuoti, sveisti?..Ar pades, o gal jau sugadinau?
QUOTE(Viktorija0624 @ 2012 11 20, 21:50)
Sveikos, padekite prasau...Dekoruoju pakabas istisine servetele klijavau servetele po vandens srove ir tiesiogiai klijais abu kartus servetele prisiklijavo nelygiai. Bandziau sveisti - blunka dazai...Nezinau ka dabar daryti, gal lakuoti sveisti, lakuoti, sveisti?..Ar pades, o gal jau sugadinau?
O tai koks iš tikro klausimas? Dabar raukšles šalinti norit? Jei taip, lakuoti ir šveisti - padės
rauksles salinti. Dar tada pasitiklinsiu, ka reiskia daug kartu lakuoti, sveisti? kol neliks rauksliu ar ju jau visiskai pasalinti neiseis, tik apmazinti?
QUOTE(Viktorija0624 @ 2012 11 20, 22:15)
rauksles salinti. Dar tada pasitiklinsiu, ka reiskia daug kartu lakuoti, sveisti? kol neliks rauksliu ar ju jau visiskai pasalinti neiseis, tik apmazinti?
Bent aš lakuoju po du mažiausiai sluoksnius, tada šveičiu. Kiekvieną kartą švesti reikia vis smulkesniu švitriniu. Aš turiu 400, 600, 800 ir baigiu 1200. Tiesiog tokius radau pas mus pirkti. Ir man viskas susilygina. Susilygins ir jums Sėkmės.
sveikos,
o kaip dekoruoti dezuciu-arbatiniu vidu? ar palikti naturalu medi?
o kaip dekoruoti dezuciu-arbatiniu vidu? ar palikti naturalu medi?
VasareV, dekui uz atsakyma, siandien kaip tik bandysiu pasveisti, labai tikiuosi, kad gausis, bet mano svitriniai 80, 100 ir 180 kietumo, tai gali buti per stiprus...Na, ziuresiu, gal kas gausis.
QUOTE(Viktorija0624 @ 2012 11 21, 14:08)
VasareV, dekui uz atsakyma, siandien kaip tik bandysiu pasveisti, labai tikiuosi, kad gausis, bet mano svitriniai 80, 100 ir 180 kietumo, tai gali buti per stiprus...Na, ziuresiu, gal kas gausis.
Per stambūs, nerizikuočiau
Labas vakaras. Noriu paklaust ir as. Dariau savo pirma blyna ir aisku pridariau "broko" Norėjau paklausti:
Nudaziau dezute akriliniais dazais, ir priklijavau dekoracijas. Tada lakavau. Tai klausimai butu tokie.. Pirmiausia tai klijavau paprastai. Na patepiau klijais dekoracija ir nuo viduriuko klijavau toliau. Gal aiskiai cia as. Ispradziu nesimate nieko, atrode graziai prisiklijavo, bet pradejus lakuot, pasimate rauksleles, gal tiksliau pusleles tokios.. Kai lakas isdziusta nebeisryskeja taip, bet vistiek matosi.. Na o antra, tai skaiciau kad lakojama tol kol dekoracija nebesijaucia kaip "lipdukas". Vientisa. Bet kiek lakavau, o lakavau gan daug sykiu, man vistiek jauciasi skirtumas.. Kiek kartu jus lakuojat? Kaip klijuojat popieriu dekupazini ant dezutes? Va mao klausimai
Nudaziau dezute akriliniais dazais, ir priklijavau dekoracijas. Tada lakavau. Tai klausimai butu tokie.. Pirmiausia tai klijavau paprastai. Na patepiau klijais dekoracija ir nuo viduriuko klijavau toliau. Gal aiskiai cia as. Ispradziu nesimate nieko, atrode graziai prisiklijavo, bet pradejus lakuot, pasimate rauksleles, gal tiksliau pusleles tokios.. Kai lakas isdziusta nebeisryskeja taip, bet vistiek matosi.. Na o antra, tai skaiciau kad lakojama tol kol dekoracija nebesijaucia kaip "lipdukas". Vientisa. Bet kiek lakavau, o lakavau gan daug sykiu, man vistiek jauciasi skirtumas.. Kiek kartu jus lakuojat? Kaip klijuojat popieriu dekupazini ant dezutes? Va mao klausimai
Sveikos, turiu tokia kartonine dazyta dezele, jeigu as jos neaplipdyciau ryziniu popieriumi, o iskart dekoruociau (gruntociau, dazyciau ir t.t.), idomu, pavyktu, ar geriau nusveisti dazus (bet baisu, kad nesusigadintu pati dezute)? Kaip elgtis, profesionales? Atsakiusiai
Nežinau, ar čia rašau, nes nesugalvoju, kur reiktų klaust. Žinau, kad kartais daromi bendri užsakymai iš lenkijos, gal galit parašyti, kas organizuoja, kokius kontaktus. Lauksiu atsakymo. iš anksto dėkoju.
QUOTE(Memo @ 2012 11 21, 21:02)
Labas vakaras. Noriu paklaust ir as. Dariau savo pirma blyna ir aisku pridariau "broko" Norėjau paklausti:
Reikia klijais patepti ne tik dekoraciją, bet ir popierių. Aš ant viršaus popieriaus tepu klijų ir juos pirštais paskirstau. Taip nelieka oro Kas dėl lako, gali nors 100 sluoksnių lakuoti, nelygumas liks. Kad jo neliktų, reikia vis pašlifuoti paviršių. Pradžioj kokiu 400, tada po kelių lako sluoksnių 600 (čia tik pvz), ir taip kas keli sluoksniai vis smulkesniu švitriniu. Va tada neliks nelygumų
QUOTE(Ms. Justina @ 2013 01 05, 23:21)
Laba diena norėjau paklaust, gal kas galėtų pašnibždėti, kaip daromas tas dėžutės viršus?
Manau, kad servėtėlė ir kraštai tiesiog padažyti