Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pradžia - pagrindai- pradžiamokslis

QUOTE(AnAngel @ 2012 09 15, 10:15)
Nusipirk aerozolinius dazus metalui smile.gif

Dekui, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
As taip pat ieskau ieskau ir niekur nerandu dideles dezes dekupazui (tokios, kad lengvai itilptu zurnalas ir ju daug iki virsaus butu galima prikrauti:) - gal kokiu minciu?
Atsakyti
QUOTE(Dinushka @ 2012 09 16, 20:28)
As taip pat ieskau ieskau ir niekur nerandu dideles dezes dekupazui (tokios, kad lengvai itilptu zurnalas ir ju daug iki virsaus butu galima prikrauti:) - gal kokiu minciu?

Ermitaze vel maciau yra dideles dezes. Ir atviros ir su dangciu. 4u.gif
Atsakyti
O, aciu labai uz geras zinias. Leksiu ieskoti!
Atsakyti
Sveikos,

Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi: ar yra koks stebuklingas metodas klijuojant didelius plotus? Man plysta arba rauksles darosi sad.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andriana: 06 spalio 2012 - 09:16
QUOTE(Andriana @ 2012 10 06, 11:16)
Sveikos,

Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi: ar yra koks stebuklingas metodas klijuojant didelius plotus? Man plysta arba rauksles darosi sad.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif

Arba klijuti po vandens srove, arba lygintuvu.
Pasiskaitykit tema Dideliu motyvu klijavimas. 4u.gif
Atsakyti
aciu labai smile.gif
Atsakyti
Metalą dažyt sekasi šauniai, bet va, sekantis klausimas iškilo.. doh.gif Nežinau, galbūt yra pirkti (nors nemačiau) o jei ne, kaip pasigaminti "etiketes" darbeliams? Pvz., noriu užrašo "Liepžiedžiai" ar pan.? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shviesele: 21 spalio 2012 - 11:54
smile.gif+2012 09 01, 18:55-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 01, 18:55)
Atsibodo laukt džiūstančio lako. Purškiau aerozoliniu "Crafts Spray". cool.gif

Užmiršau parodyt blush2.gif Štai - čia visokie "niekdarbėliai" surašyti.

Tik pastebėjimas, geltona spalva kažkodėl sunkiau pasidavė. Ir nulakavus ilgiau lipo, vėlės (kai tuo tarpu su žalia jokios problemos). Ir finale kaip tik geltona lauposi, atšokinėja nuo akmenuko. Nors su žalia nieko panašaus. O dažyta tuo pats akriliniais dažais, dėta tos pačios serijos, tik skirtingų spalvų pigmento. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 28 spalio 2012 - 15:08
QUOTE(Shviesele @ 2012 09 14, 20:25)
Sveikos,

Pagelbekit zaliai, kaaa..  blush2.gif
Uzsimaniau nudekupazuot skarbonkes nuo kavos, kuriu turiu gyva gala. Jau supratau, kad dazai prie tokios skardos ne velnio nelimpa, tai nusipirkau vandens pagrindo grunto. Nu ir ka. Nieko.. sad.gif Nubega ir tas kaip vanduo nuo zasies nuo tos skarbonkes. Ka daryt... cry.gif

neteisingai gruntuoji. Viskas laikosi, viskas gaunasi, ir naudojant vien akrilinius dažus kaip gruntą.

Bet apie tai kalbama ne šitoje temoje. Ieškok atsakymų skyriuje žemiau.
Pradinukų temos skurtos "dirbtinai", ir jos totaliai nepopuliarios doh.gif Gerais patarimais čia nelabai dalinamasi, arba senbuvės net neužsuka... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shviesele @ 2012 10 21, 12:54)
kaip pasigaminti "etiketes" darbeliams? Pvz., noriu užrašo "Liepžiedžiai" ar pan.? doh.gif

Kartoju:
ne ten atsakymo ieškai.

http://www.supermama...howtopic=792282 - va, jau 44 patarimų tema prikalbėta. Gal atsakymas po nosimi guli, tik netingėk pakeleti ir pasidžiaugti wink.gif
O kartoti ir kartoti tuos pačius atsakymus ima ir ... nusibosta. (jei patingėsi pasiieškoti kaip tai daryti, neįsivaizduioju kaip galėsi dekoruoti, nes dekupaže labai daug kantrybės ir darbo įdėti reikia) drinks_cheers.gif
Kol nebuvo patarimų temų čia forume lietuviškai, ir kuriose dabar net paklausti praktikos galima, mes visko ieškojome visokiomis pasaulio kalbomis. Ir rinktis atsakymus po aguonos grūdelį užtrukdavo laaabai daug laiko
Atsakyti
Sveikos merginos.neturiu laiko ilgai skaityti,gal kas man patars kokia pasta galima uzpildyti dekupzo sutrukimus ? Ar tinka strukturine pasta ?Ar yra speciali? Dirbu ant vertikalaus daigto,tai manau kad porporina,man gali nubyreti ,ar ne ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2012 11 07, 22:18)
Sveikos merginos.neturiu laiko ilgai skaityti,gal kas man patars kokia pasta galima uzpildyti dekupzo sutrukimus ? Ar tinka strukturine pasta ?Ar yra speciali? Dirbu ant vertikalaus daigto,tai manau kad porporina,man gali nubyreti ,ar ne ?  g.gif

Nenubyrės wink.gif Kai įtrinsit, nulakuokit smile.gif Aš kartais naudoju aliejinius dažus. Vat jie tai jau tikrai "nenubyrės".
Atsakyti