Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pradžia - pagrindai- pradžiamokslis

smile.gif+2012 08 27, 20:52-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 08 27, 20:52)
aikit, aš gi ne kokia rimta dekupažistė, kaip čia su ta servėtka printery nė nenutuokiu,  lotuliukas.gif  bet maž pabandyt. Ir ką reiškia iškept?  blush2.gif

A, tai tadum aiškinu biggrin.gif Paimat vieną (baltą) sluoksnį servėtkos, aplipinat ant popieriaus lapo ir printinat wink.gif Bent aš taip darau. Sako printerio būgną gadina, bet mano senas, ekonomiškas visa tai ištveria.
Iškept, tai ir reiškia iškept biggrin.gif Orkaitėj tongue.gif Na, ant lako bus parašyta. Arba parduotuvėj paaiškins kaip tuo laku naudotis. Ai, lengviau padaryt man nei aiškint. Bet jei reiks dar ir dar paaiškinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui už pedagoginę kantrybę. biggrin.gif Viskas kaip ir aišku, tik nutylėjau, kad akmuo mano vizijoj dar ir dažytas bus (kuom dar neišsirinkau ph34r.gif), tai kepimui tikriausiai irgi turi reikšmės... mellow.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 rugpjūčio 2012 - 22:59
[quote=hi smile.gif,2012 08 27, 23:59]
Dėkui už pedagoginę kantrybę. biggrin.gif Viskas kaip ir aišku, tik nutylėjau, kad akmuo mano vizijoj dar ir dažytas bus (kuom dar neišsirinkau ph34r.gif), tai kepimui tikriausiai irgi turi reikšmės... mellow.gif
[/quote
Tai akriliniais dažykit wink.gif
Atsakyti
Dėkui, jau dažau. Beliks laką susirast. :] Ant servietėlių atsispausdino nesunkiai, dėkui už patarimą, nebūčiau sugalvojus, nes maniau, kad printeriai ją suveltų.
Atsakyti
smile.gif+2012 08 28, 20:24-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 08 28, 20:24)
Dėkui, jau dažau. Beliks laką susirast. :] Ant servietėlių atsispausdino nesunkiai, dėkui už patarimą, nebūčiau sugalvojus, nes maniau, kad printeriai ją suveltų.

Nugis lauksim rezultato wink.gif
Atsakyti
Ai kad ten nieko estetiško neturi būt, ką jūs čia daro, tik nesugalvojau kaip čia padarius ir kad užrašas būtų ir kad vandenį atlaikytų... tokia daugiau priemonė, nei kūrinėlis. Bet kaip nors apsireikšiu kaip seksis. Ryt dar kartą perdažysiu, nes per geltoną dar labai šviečias akmuo. O paskui ieškosiuos lako. :]
Atsakyti
Atsibodo laukt džiūstančio lako. Purškiau aerozoliniu "Crafts Spray". cool.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 08 28, 00:22)
A, tai tadum aiškinu biggrin.gif Paimat vieną (baltą) sluoksnį servėtkos, aplipinat ant popieriaus lapo ir printinat  wink.gif Bent aš taip darau. Sako printerio būgną gadina, bet mano senas, ekonomiškas visa tai ištveria.
Iškept, tai ir reiškia iškept biggrin.gif Orkaitėj tongue.gif Na, ant lako bus parašyta. Arba parduotuvėj paaiškins kaip tuo laku naudotis. Ai, lengviau padaryt man nei aiškint. Bet jei reiks dar ir dar paaiškinsiu biggrin.gif

gal ir kvailas klausimas,bet noriu apklausti :
O kaip jūs priklijuojate servetėlę spausdinimui prie popieriaus: klijais ar lipnia juostele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvitis @ 2012 09 12, 11:38)
gal ir kvailas klausimas,bet noriu apklausti :
  O kaip jūs priklijuojate  servetėlę spausdinimui  prie popieriaus: klijais ar lipnia juostele?  g.gif

Lipnia juostele aš klijuodavau. Klijais nebandžiau dar
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 09 12, 16:08)
Lipnia juostele aš klijuodavau. Klijais nebandžiau dar

aciu VasareV 4u.gif
bandysiu pirmiausia aprasyta atvirkstini klijvima, o kai vyriskis grys piesim servetele bigsmile.gif jei printeris neuzsprings ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pagelbekit zaliai, kaaa.. blush2.gif
Uzsimaniau nudekupazuot skarbonkes nuo kavos, kuriu turiu gyva gala. Jau supratau, kad dazai prie tokios skardos ne velnio nelimpa, tai nusipirkau vandens pagrindo grunto. Nu ir ka. Nieko.. sad.gif Nubega ir tas kaip vanduo nuo zasies nuo tos skarbonkes. Ka daryt... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2012 09 14, 21:25)
Sveikos,

Pagelbekit zaliai, kaaa..  blush2.gif
Uzsimaniau nudekupazuot skarbonkes nuo kavos, kuriu turiu gyva gala. Jau supratau, kad dazai prie tokios skardos ne velnio nelimpa, tai nusipirkau vandens pagrindo grunto. Nu ir ka. Nieko.. sad.gif Nubega ir tas kaip vanduo nuo zasies nuo tos skarbonkes. Ka daryt... cry.gif

Nusipirk aerozolinius dazus metalui smile.gif
Atsakyti