Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pradžia - pagrindai- pradžiamokslis

aš naujokė jūsų forume ir dekupaže ne profe bet bandyk su dekupažo laku g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka- rolka @ 2012 04 12, 15:20)
aš naujokė jūsų forume ir dekupaže ne profe bet bandyk su dekupažo laku g.gif

Jau pabandžiau. Puikiausiai limpa smile.gif Ačiū už patarimą wink.gif
Atsakyti
SIAIP PACIOM GALIMA PASIGAMINTI TU KLIJU TEREIKIA PVA PRASIESTI SU TRUPUCIU VANDENS
Atsakyti
QUOTE(Laura 4444 @ 2012 06 25, 12:43)
SIAIP PACIOM GALIMA PASIGAMINTI TU KLIJU TEREIKIA PVA PRASIESTI SU TRUPUCIU VANDENS

O nekeičia laikui bėgant paveikslėlio ar gaminio spalvos tie klijai?
Atsakyti
Uoj... Kaip as is pat pradziu nepamaciau sios temos doh.gif
Sveikos ax.gif turiu toki gal idiotiska klausima biggrin.gif noriu savo dviems dukrytems pagaminti krikstadezes. Vizija turiu baltai nudazyta deze su pacios ispiestu paveiksleliu. Tik va neismastau kaip man tai padaryti. Gal kas patars kaip tai igyvendint? Ar galima piesti tiesiai ant dezes ar geriau piesti ant lapo, o paskui kazkaip perkelt ant dezes? Noriu piesti piestukais. Beje, su dekupazu nesu susidurus gyvenime ax.gif gal galetumet patart ar apskritai imanoma tokiai zaliai zaliai igyvendint tokia svajone? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 06 28, 11:54)
Uoj... Kaip as is pat pradziu nepamaciau sios temos  doh.gif
Sveikos  ax.gif  turiu toki gal idiotiska klausima  biggrin.gif  noriu savo dviems dukrytems pagaminti krikstadezes. Vizija turiu baltai nudazyta deze su pacios ispiestu paveiksleliu. Tik va neismastau kaip man tai padaryti. Gal kas patars kaip tai igyvendint? Ar galima piesti tiesiai ant dezes ar geriau piesti ant lapo, o paskui kazkaip perkelt ant dezes? Noriu piesti piestukais. Beje, su dekupazu nesu susidurus gyvenime  ax.gif  gal galetumet patart ar apskritai imanoma tokiai zaliai zaliai igyvendint tokia svajone?  biggrin.gif

Zinoma imanoma, jei mokat piest, pavyks ir su dekupazu, man buvo sunkiau (nemokejau piest). biggrin.gif Ant lapo manau geriau piesti...

Ar igyvendinot svajone? Gal pasirodysit? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos dekupazininkes smile.gif

noriu pasiteirauti, gal kuri atsakysite, kur Vilniuje butu galima nusipirkti didele medine deze dekupazui, mazdaug 40 x 30 x 25 cm ?
pries 2 metus tokia pirkau Ermitaze dukros krikstadezei, dabar noriu sunui tokia pat padekoruoti, bet nerandu... Senukuose nera, Ermitaze nera, ThomasPhilips nera, Vilniuje esanciose dekoravimo parduotuvese (bent jau tose, kurios uzsiima internetine prekyba) neradau. Kaune tik radau didesniu deziu internetinej prekyboj, bet tikiuos dar Vilniuj rasti. gal kuri patarsite?
aciu is anksto
Atsakyti
Sveikos,
gal patarsit, kur rasti informacijos apie teksto spausdinimą ir klijavimą? Ar taip daroma?
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2012 08 04, 10:31)
Sveikos,
gal patarsit, kur rasti informacijos apie teksto spausdinimą ir klijavimą? Ar taip daroma?

Radau 44 temoje
Atsakyti
Labas vakaras, aš čia ne visai dekupažiniu klausimu, bet gal galėsit patart. Man reikia ant akmenuko užrašo ir kad tai atlaikytų vandenį. Na ranka rašyt nenoriu, nes pridrebinsiu. Tai klausimas toks - ar spausdintą tekstą priklijavus ir užlakavus jis neatšoktų vandeny? blush2.gif

Maž irgi į 44 temą eit... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 rugpjūčio 2012 - 19:41
smile.gif+2012 08 27, 20:39-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 08 27, 20:39)
Labas vakaras, aš čia ne visai dekupažiniu klausimu, bet gal galėsit patart. Man reikia ant akmenuko užrašo ir kad tai atlaikytų vandenį. Na ranka rašyt nenoriu, nes pridrebinsiu. Tai klausimas toks - ar spausdintą tekstą priklijavus ir užlakavus jis neatšoktų vandeny?  blush2.gif

Maž irgi į 44 temą eit...  biggrin.gif

Nei tu eik ton temon, nei ką biggrin.gif Užlakuok specialiu laku (atsparus vandeniui kur) ir "iškepk" wink.gif Tada atlaikys. O tekstą ant servėtkos spausinsi? Taip gražiau užsiklijuos...
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 08 27, 20:46)
Nei tu eik ton temon, nei ką biggrin.gif Užlakuok specialiu laku (atsparus vandeniui kur) ir "iškepk" wink.gif Tada atlaikys. O tekstą ant servėtkos spausinsi? Taip gražiau užsiklijuos...

aikit, aš gi ne kokia rimta dekupažistė, kaip čia su ta servėtka printery nė nenutuokiu, lotuliukas.gif bet maž pabandyt. Ir ką reiškia iškept? blush2.gif
Atsakyti