Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pradžia - pagrindai- pradžiamokslis

Merginos LABAI LABAI SKUBIAI ieskau dvieju, paprastu mediniu kedziu poros, tiktu bet kokios is mociutes kaimo kedes, kurias galeciau dekupazuoti. Butu gerai,kad atlosas butu toks platesnis truputi, o idealu butu su porankiais,bet to beveik nesitikiu smile.gif Gal turit kokias pasimetusias garaze ar pas senelius,nupirkciau.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 02 13, 18:42)
keliu rusiu buna sutrukinejima isgaunantys lakai? kokie graziau atrodo? smile.gif ir su kokiais dazais paryskinti sutrukinejima, ar BITINAI tik akrilu, auksiniu sidabriniu, ar nebutinai. turiu sidabrini tusinuka, gal galima juo  g.gif . is anksto sorry, kad neskaitau visu temu, labai sunku is gausybes atsirinkti. aciu uz patarima.

juk nebutinai dekupazint su servetele...

1. būna vienkomponentis sendintojas ir dvikomponentis. Man gražiau dvikomponentis nes jis skaldo visą paviršių ir natūraliau. O dvikomponenčių būna irgi labai daug rūšių - įvairių firmų ir įvairaus skeldėjimo stambumo.
skirtingiem dalykam naudoju skirtingo stambumo. vienas subtilesnių man ir gražesnių stamperia firmos sottile http://public.fotki....0-11190009.html tačiau šiek tiek kaprizingas sendintojas. Susendinus reikia jau naudot būtinai sintetinį laką. O trūkiai priš tai įtrinami aliejiniais dažais
Mažesniam daiktam naudoju smulkesnių trūkių sendintoją stamperia MEdium http://public.fotki....0711130017.html trūkiai įtrinami buvo porporina tokias milteliais auksiniais
dabar labai didelis pasirinkimas sendintojų - ir atėjus į parduotuvę manau patars ir parodys pavyzduką. Tik aišku būtina pasiteiraut su kokiom priemonėm paskui tas sendintojas draugauja.
2. sunkiais įsivaizduoju kaip tą tušinuką panaudot trūkiam paryškinti..... o kuo bus įtrinami įtrūkimai priklausys nuo to kokios rušies sendintoją pasirinksit. pabandžius akrilu įtrinti sottile sendintoją visą dekupažo procesą reiktų pradėt iš naujo.....

o išvada gale tokia - kuo toliau tuo sendintojų noris mažiau mirksiukas.gif darausi dabar sau komodėlę ir klijuoju tik ištisinę servetėlę, jokių pribumbasų nesinori lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu klausima, net nezinau, ar kas atsakys, jeigu ji uzduosiu cia.
bet, pradejau daryti tam tikrus dekupazo darbelius ir man labai patiko Home design dazai Schablonfarbe. dabar Silver City naikina dekupazo skyreli ir nebera geru spalvu. kiek ziurejau jie is Vokietijos i Lietuva nesiuncia verysad.gif
gal kazkas esate atrade pakaitala ar gal zinot, kur kitur galiu ju isigyti. nu kitas darbas, nei su paprastais akriliniais

jie toki kreminiai, ne skysti. gal zinot koki siaip dazai atitinka tokia konsistencija? jais nudazius pavirsius siurkstus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 05 sausio 2012 - 22:47
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 05 13, 00:13)
klausimas buvo apie spausdintų paveikslėlių klijavimą, o tu pacitavai atvirkštinio dekupažo techniką.

Apie spausdintus yra visa tema žemiau forume, užeik ten  4u.gif

Atsiprasau,jei pasikartosiu...,bet gal galite kas ikelti tikslesne nuoroda,(kad nereiketu aprasineti) apie spausdintu paveiksliuku klijavima..niekaip nerandu informacijos blush2.gif
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, beseniai cia ir lankiausi. Labai noreciau kad man pagelbetumete gal zinote kas yra Bitumas ir kam jis naudojamas dekupaze? bandziau ieskoti internete bet is to nieko gero neisejo. doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjoovviittaa: 12 sausio 2012 - 11:54
Sweikos darbstuoles, man iskilo toks klausimas,ar galima savo foto deti ant dezutes pavirsiaus,natas pats kaip servetele?esu siame reikale zalia 4u.gif , bet dukryciu krikstynoms noreciau krikstateviams padovanoti po dezute su ju foto. Aciu uz bet koki atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnute21 @ 2012 02 22, 17:48)
Sweikos darbstuoles, man iskilo toks klausimas,ar galima savo foto deti ant dezutes pavirsiaus,natas pats kaip servetele?esu siame reikale zalia  4u.gif , bet dukryciu krikstynoms noreciau krikstateviams padovanoti po dezute su ju foto. Aciu uz bet koki atsakyma. 4u.gif

Manau, kad galima. Bet ne pačią foto, o kopiją smile.gif Kažką panašaus esu darius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VasareV: 22 vasario 2012 - 16:54
QUOTE(VasareV @ 2012 02 22, 15:53)
Manau, kad galima. Bet ne pačią foto, o kopiją  smile.gif Kažką panašaus esu darius  ax.gif

Na as suprantu kad galima ant paprasto plono popieriaus foto atsispausdint,norejau pasitikslint.
Atsakyti
QUOTE(Agnute21 @ 2012 02 22, 18:01)
Na as suprantu kad galima ant paprasto plono popieriaus foto atsispausdint,norejau pasitikslint.

Galima ir ant servėtėlės spausdint, tik to dar nebandžiau
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 02 22, 16:04)
Galima ir ant servėtėlės spausdint, tik to dar nebandžiau

O butinai su lazeriniu spausdintuvu?Ar galima kaip nors ir su rasaliniu?
Atsakyti
QUOTE(Agnute21 @ 2012 02 22, 18:10)
O butinai su lazeriniu spausdintuvu?Ar galima kaip nors ir su rasaliniu?

Lazeriniu paprasčiau. Spausdinant rašaliniu reikės paveiksliuką (foto) papurkšti laku. Kažkur buvo išdiskutuota šita tema, tik nepamenu kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 03 01, 21:35)
Ir dabar man klausimas atviras išlikęs, kuo klijuoti juosteles prie dėžučių? Su Dala bandžiau - nelimpa. Na kaip, minimaliai prilimpa sad.gif

ir dar panos stebitės, kad mus, senbuves, dėl tokių klausimų siutas ima????????????? doh.gif

Na nuleisk nosį žemiau, ne vien tas super puper nepopuliarias naujokų skiltis skaityk, o paskaitinėk dekupažo temas, Rasi bent 3 - 4 labai išsamiai aprašytus atsakymus.

unsure.gif Mes ten tiek visko prirašėme, patarėme, dalinomės sava patirtimi ir natūraliai paskui klausimas kyla: jei žmogus tingi paskaityti bent 3 paskutines dekupažo temas, kaip jam užteks kruopštumo dekupažinti???

Niekas šioje "zonoje" neatsakinės, tam yra kita "zona".... schmoll.gif

Čia gi jūs kartais tokias beviltiškas nesąmones parašote, kad net nejuokinga doh.gif arba surandate "antikvarinę" informaciją vos ne sovietinių laikų patarimų variante.
Panos, kraustykitės į normalias temas. Pačios juk prarandate galimybę rasti normalią informaciją.

Va kur temos, ir niekur nereikia toli ieškoti:

http://www.supermama...howtopic=792282

! 
10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 gegužės 2012 - 08:01