QUOTE(zydrem @ 2013 07 16, 21:10)
as visada jei naudoju dvikomponenti pirma nupursiu purskiamu laku ,senukuose perku apie 10lt ,kaip nudziusta lakuoju jau vandens pagrindo laku,tiek kiek reikia i tarpus pasvitrinu ,senukuose baltas svirtinis matuojamas
man nepakeičiamas
Kaip tik ruošiuosi į senukus popiet, kokį laką perkate? Žiūrėjau senukų el.parduotuvėje, tai jie tokio lako automobilių skyriuje turi... Nežinau, ar apie tą patį kalbame.
Beje, o kam lakuojate dviem skirtingais lakais ant viršaus? Kaip suprantu užpurškiate o paskui dar ant viršaus dedate sluoksnį lako vandens pagrindu, ar ne? Ar dėl tvirtumo ar dėl grožio tokia gudrybė?
QUOTE(AnAngel @ 2013 07 16, 22:39)
Jusu klausimas buvo:
KLAUSIMAS - jeigu mano sendinimo lakas yra dviejų žingsnių ir vandens pagrindu, tai koks viršutinis lakas (užbaigimo) turi būti - vandens pagrindu ar gali būti bet koks?
Tai, jeigu taip tada ir uzbaigimo lakas vandens pagrindu.
Jeigu ant buteliuko raso nelakuoti vandeniniu laku, tai vadinasi Jusu dvikomponentis ne vandens pagrindu. Parasykit kokios firmos?
Mano dauguma priemonių gautos dovanų, "Dala" firmos. Kiek apie jas skaičiau, tai nėra geros kokybės, bet pabandymams ir suvokimui, kas yra dekupažas užteks. Kaip jau minėjau anksčiau, dekupažas - tik bandymui, nes turiu kitų rankdarbinių silpnybių
Atsiprašau, už galbūt kvailus klausimus ir ačių Jums už atsakymus
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...