Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pradžia - pagrindai- pradžiamokslis

QUOTE(xiuke @ 2013 07 11, 14:00)
dazai akriliniai, o lakas Perfetto smile.gif

Akriliniai paprasti, ar kokie nors auksiniai ar sidabriniai? Nes ju kiek zinau vienkomponentis ir neskaido...
Gal pats lakas pasenes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 07 11, 15:14)
Akriliniai paprasti, ar kokie nors auksiniai ar sidabriniai? Nes ju kiek zinau vienkomponentis ir neskaido...
Gal pats lakas pasenes? 4u.gif

na priemones tikrai nepasenusios, nesenai supirktos, akriliniai taip pat su angeliuku ant ipakavimo , na dar kazkokius paprastus turiu kaip is dantu pastos tubeles, nezinau gal mazai tu dazu uztepu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 07 11, 18:54)
na priemones tikrai nepasenusios, nesenai supirktos, akriliniai taip pat su angeliuku ant ipakavimo , na dar kazkokius paprastus turiu kaip is dantu pastos tubeles, nezinau gal mazai tu dazu uztepu ar kaip?

Siaip tas lako sluoksnis turetu buti nemazas, t.y. patarciau storiau uztepti, duoti padziuti 20-30 min, o tada riebiai tapsnojant kempinele dazyti norima spalva. Man visada taip pavyksta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 07 11, 23:09)
Siaip tas lako sluoksnis turetu buti nemazas, t.y. patarciau storiau uztepti, duoti padziuti 20-30 min, o tada riebiai tapsnojant kempinele dazyti norima spalva. Man visada taip pavyksta. 4u.gif

tepu nemazai, bet gal mano klaida, kad as tepu dazus teptuku ir tik po keliu val, kai gerai isdziusta lakas? nes rasoma, kad kai gerai isdzius...reikes pasipraktikuoti, beja laka lakuoju i viena, o dazus i kita puse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 12 liepos 2013 - 00:06
QUOTE(xiuke @ 2013 07 12, 02:05)
tepu nemazai, bet gal mano klaida, kad as tepu dazus teptuku ir tik po keliu val, kai gerai isdziusta lakas? nes rasoma, kad kai gerai isdzius...reikes pasipraktikuoti, beja laka lakuoju i viena, o dazus i kita puse...

As dazus tapsnoju kempinele kai dar matomos neisdziuvusio lako balutes, mazdaug po 20-3 min. Laka tepu teptuku, o dazus tapsnoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 07 12, 12:37)
As dazus tapsnoju kempinele kai dar matomos neisdziuvusio lako balutes, mazdaug po 20-3 min.  Laka tepu teptuku, o dazus tapsnoju. 4u.gif

bandysim... 4u.gif dėkui už patarimus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Hi dekupažininkės 4u.gif

esu naujokė šioje rityje, nežadu gausiai dekupažuoti, todėl reikia patyrusių žmonių patarimo. Dekupažuoju molinį vazoną. Nudažiau jį dažais vandens pagrindu trim sluoksniais, nes prieš dažus ant vazono nieko netepiau. Užklijavau servetėlė motyvą dekupažui skirtais klijais. KLAUSIMAS - jeigu mano sendinimo lakas yra dviejų žingsnių ir vandens pagrindu, tai koks viršutinis lakas (užbaigimo) turi būti - vandens pagrindu ar gali būti bet koks? Galite siųlyti konkrečius lakus su pavadinimais, nuorodomis, kad būtų išku, ko ieškoti, nes lako neturiu įsigijusi.

Priemonės mano turimos kuklios, neprofesionalios, nes dekupažu paluonuoju užsiimti labai retai ir minimaliai, planuose tik pabaigti vazoną, pasidaryti pora papuošalų pagrindų ir dar jeigu jėgų bus arbatai dėžutę, bet gali būti taip, kad ją užsisakysiu pas dekupažuojančias dažniau.

Lauksiu Jūsų patarimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, aš rimtai, kaip jūs savo darbus dažot g.gif Ir dažus truputį prasiskiedžiu, ir teptuką padorų įsigijau, nu man vistiek tie potėpiai matosi...
Atsakyti
Aš dažau ne teptuku, naudoju kempinėlę.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2013 07 16, 20:49)
Hi dekupažininkės   4u.gif

esu naujokė šioje rityje, nežadu gausiai dekupažuoti, todėl reikia patyrusių žmonių patarimo. Dekupažuoju molinį vazoną. Nudažiau jį dažais vandens pagrindu trim sluoksniais, nes prieš dažus ant vazono nieko netepiau. Užklijavau servetėlė motyvą dekupažui skirtais klijais. KLAUSIMAS - jeigu mano sendinimo lakas yra dviejų žingsnių ir vandens pagrindu, tai koks viršutinis lakas (užbaigimo) turi būti - vandens pagrindu ar gali būti bet koks? Galite siųlyti konkrečius lakus su pavadinimais, nuorodomis, kad būtų išku, ko ieškoti, nes lako neturiu įsigijusi.

Priemonės mano turimos kuklios, neprofesionalios, nes dekupažu paluonuoju užsiimti labai retai ir minimaliai, planuose tik pabaigti  vazoną, pasidaryti pora papuošalų pagrindų ir dar jeigu jėgų bus arbatai dėžutę, bet gali būti taip, kad ją užsisakysiu pas dekupažuojančias dažniau.
Lauksiu Jūsų patarimų  mirksiukas.gif

Lakas vandens pagrindu turi buti 4u.gif

QUOTE(KameHame @ 2013 07 16, 22:26)
Merginos, aš rimtai, kaip jūs savo darbus dažot g.gif Ir dažus truputį prasiskiedžiu, ir teptuką padorų įsigijau, nu man vistiek tie potėpiai matosi...

Slifuot reikia... 4u.gif Sluoksnis dazu, isdziuva, slifuoji, vel dazai, isdziusta, vel slifuoji... 4u.gif
Galima kempinele, bet tada tokie iskilimai matosi, kuriuos vel gi, slifuoji.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 16 liepos 2013 - 20:36
QUOTE(AnAngel @ 2013 07 16, 20:35)
Lakas vandens pagrindu turi buti  4u.gif

Sako, kartojimas - mokslų motina. Dar kartą paskaičiau, kas rašoma ant sendinimo priemonių, ten aiškiai parašyta, kad viršutinis lakas turi būti ne vandens pagrindu. Manau, kad pirksiu purškiamą, bus mažiau terlionės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2013 07 16, 21:55)
Sako, kartojimas - mokslų motina. Dar kartą paskaičiau, kas rašoma ant sendinimo priemonių, ten aiškiai parašyta, kad viršutinis lakas turi būti ne vandens pagrindu. Manau, kad pirksiu purškiamą, bus mažiau terlionės smile.gif

as visada jei naudoju dvikomponenti pirma nupursiu purskiamu laku ,senukuose perku apie 10lt ,kaip nudziusta lakuoju jau vandens pagrindo laku,tiek kiek reikia i tarpus pasvitrinu ,senukuose baltas svirtinis matuojamas thumbup.gif man nepakeičiamas ax.gif
Atsakyti