QUOTE(evk @ 2013 06 21, 17:14)
Tepiau sausu teptuku, o laką naudojau Hobby Line Acryl - Mattlack.
Pavadinimas man nieko nesako. O jis skystas labai? Gal teptukas stambių šerelių? Gražiai lakuojasi su natūraliais šereliais...
QUOTE(evk @ 2013 06 21, 17:51)
Mano akiai skystoki. Bandysiu pirmiausia įsigyti šepetėlį natūralių šerelių, jei tai nepadės, tada keisiu laką. O kokį laką Jūs naudojate? Ačiū už patarimus.
Kur nėra daug nelygumų, lakuoju kažkokiu akriliniu iš Ermitažo. Už 1 l. mokėjau gal 13 Lt. Kai yra nelygumų, lakuoju "daily art" buvęs Perfetto (iš dekostudijos). Reikia žiūrėti, kad priemonės "nesusipijautų"
atsiprasau labai, nerandu niekur temos, ar cia SM yra kokia tema parduoti nenaudojamas dekupazui priemones? nebeuzsiimu situ hobiu, noriu viska parduoti:))
Sveiki/os visi/os, ieskau info kaip galima butu uzrasyti uzrasus ant medzio (menteliu, saukstu ar pan.). Gal kas zino,kur galima isigyti jau paruostu stampu su uzrasais, paveiksliukais? Deginimas nelabai tinka, nes norisi kad visi uzrasai butu identiski, taip pat stampavimas butu daug greitesnis budas, paruosti gamini pardavimui.. Is anksto dekui uz jusu atsakymus
sveikos.gal turit kad nuolatiniiu nuolaidu spalvunamai.lt ? i az parasykit - atsidekosiiu:)
sveikos niekad nesigauna man su vienkomponenčiu laku nieko išgauti nepasidaro tie įtrūkimai nors tu ką...
gal dazai per tirsti, kuriuos tepate ant isdziuvusio vienkomponencio
QUOTE(xiuke @ 2013 07 11, 01:27)
sveikos niekad nesigauna man su vienkomponenčiu laku nieko išgauti nepasidaro tie įtrūkimai nors tu ką...
Kokias priemones naudojat? Kokie dazai?
QUOTE(AnAngel @ 2013 07 11, 10:01)
Kokias priemones naudojat? Kokie dazai?
dazai akriliniai, o lakas Perfetto