Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pradžia - pagrindai- pradžiamokslis

QUOTE(laimuune @ 2013 01 22, 11:27)
Ačiū už informacija, o gal dar gali pasakyti kur perkate trafaretus tuos?

http://www.dekostudi.../282-trafaretai manu ir kitose panasiose parduotuvese ju yra mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas visoms smile.gif noriu nudekupazinti smile.gif medine deze ...naudoti profesionalias priemones iseitu brangiai,del reikalingu dideliu kiekiu ...gal galite kuri trumpai aprasyti kokiu dazu ,gruntu,laku ...galiu nusipirkti statybiniu prekiu parduotuvese ...noriu padaryti sviesu suskledejusi pavirsiu ...aciukas
Atsakyti
QUOTE(razumelis @ 2013 04 28, 14:00)
labukas visoms smile.gif noriu nudekupazinti smile.gif medine deze ...naudoti profesionalias priemones iseitu brangiai,del reikalingu dideliu kiekiu  ...gal galite kuri trumpai aprasyti kokiu dazu ,gruntu,laku ...galiu nusipirkti statybiniu prekiu parduotuvese ...noriu padaryti sviesu suskledejusi pavirsiu ...aciukas

o koks dydis tos dezes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 28 balandžio 2013 - 19:07
Iškilo klausimas dėl ryžinio popieriaus. Skaičiau, jog klijuoti reikia tik ant šviesių paviršių. Įdomu iki kokio šviesumo g.gif Nes aš noriu ant auksinės spalvos klijuoti tamsiai rudą motyvą...
Štai tokie dažai:
user posted image

O va toks motyvas:
user posted image

Kaip manot, pavyks? g.gif
Atsakyti
o kas gali nepavykti g.gif ant sviesaus reikai klijuoti todel kad pats paveikslėlis gražiau issiryskintu,o ne tamsus fonas g.gif
pas jus net nesimatys tos auksines spalvos per ta paveikslėli bent taip as suprantu is foto ax.gif
Atsakyti
O akrilinius dažus dar papildomai praskiesti vandeniu galima? Nes dažant lieka potėpiai, na tiesiog kai kur matosi pats nudazymas. Dažai specialūs, skirti iškart dažyti, bet man jie kažkaip tirštoki, nu nesigauna gražiai nudažyti.
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 05 10, 10:50)
O akrilinius dažus dar papildomai praskiesti vandeniu galima? Nes dažant lieka potėpiai, na tiesiog kai kur matosi pats nudazymas. Dažai specialūs, skirti iškart dažyti, bet man jie kažkaip tirštoki, nu nesigauna gražiai nudažyti.

Jeigu dazai vandens pagrindu tai vandieniu skiesti galima. Akriliniai buna vandens pagrindu. Galit po dazymo paslifuoti smulkiu svitriniu popieriumi, arba dazykite ne teptuku, o kempine, palengva tapsnodama... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ,aš su klausimu .Gal kas siunčiatės iš dekostudijos ,ar gerai supratau ,kad už siuntimą 10 lt reikia mokėti .
Esu iš klaipėdos ir ieškau šios servetėlės ,nupirkčiau jai kas turi tokią ,už vieną servetėlę per brangu manau 10 lt mokėt blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 06 15, 22:26)
Sveiki ,aš su klausimu .Gal kas siunčiatės iš dekostudijos ,ar gerai supratau ,kad už siuntimą 10 lt reikia mokėti .
Esu iš klaipėdos  ir ieškau šios servetėlės ,nupirkčiau jai kas turi tokią ,už vieną servetėlę per brangu manau 10 lt mokėt  blush2.gif

user posted image

Serveteles jie siuncia registruotu pastu, kainuoja 5 Lt. Jeigu tuo paciu siunciates medinukus, tada jau taip 10 Lt kainuotu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, pažystama man sakė kad geriausiai paveiksliukus spauzdinti ant sviestinio popieriaus, tik nezinau ant kurios puses reikia, ar ant slidziosios ar ne? smile.gif g.gif
Atsakyti
Ir aš turiu klausimą, gal kas galite patarti. Nulakavau savo darbelį ir pamačiau, kad yra susidariusių oro burbuliukų mažų, bandžiau dar kartą lakuoti, iš lėto ir vis tiek jie susidaro. Ką darau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2013 06 17, 16:10)
Serveteles jie siuncia registruotu pastu, kainuoja 5 Lt. Jeigu tuo paciu siunciates medinukus, tada jau taip 10 Lt kainuotu. 4u.gif

Kainuoja 7 wink.gif dabar jau...
QUOTE(evk @ 2013 06 21, 14:26)
Ir aš turiu klausimą, gal kas galite patarti. Nulakavau savo darbelį ir pamačiau, kad yra susidariusių oro burbuliukų mažų, bandžiau dar kartą lakuoti, iš lėto ir vis tiek jie susidaro. Ką darau ne taip?

Šalpiu teptuku gal tepėt? O gal labai skystas lakas?
Atsakyti