QUOTE(Lemona` @ 2009 03 09, 16:24)
Jooo
Papildyta:
Aga, ale bent įdomu remontuot
Aš pvz daba Xantiai variklį keičiu - tai jetus, kokia atrakcija
Niekad nepamiršiu, kai garažuose vienas Golfo savininkas man aiškino "mesk tu tą citroėna, nusipirk normąlią mašiną - Golfą, aš va variklį per porą valandų išimu, a tu čia kiek laiko knisies"
Jo, super mašina tas Golfas - ant tiek išmoksti remontuot, kad variklį per porą valandų prasikali išimt
tai ne tik golfas paprastas kaip du kart du. niekaip neatgaminu kodel, bet mano draugai sierrai kelis kart varikli keite, tsi irgi buvo jau tiek igude, kad labai greit sukdavosi
mano citronetas sianakt numire...... naujas akumas, o ryte ateinu - signalizacija neveikia, raktu atrakinau - galvoju maza ka. ikisu rakteli o ten net prietaisu skydeli lempukes neisiziebia. akumas tai naujas, galvoju kas do chernia
mb issitempe ja (kazkokiu budu), tai sake dabar nuolat dega vienas galinis posukis ir dar kazkuri lempuke - o daugiau visiskai i nieka nereaguoja... gatava esu jau beveik atsiprasyt kad planavau i grazesne pakeisti
teisingai sako - kas pabando citroenu kitu masinu nebenori
pamenu kazkada lekiu zvyrkeliu - o nei kratymo, nieko nesijaucia, ir sakau MB "kazi kodel cia ta masina taip plaukioja ant kelio?" o tas juokiasi taigi tu zverkeliu leki!!!!!