Įkraunama...
Įkraunama...

Citroen Xantia

Šiaip aš Volvo gerbėjas, bet jei nebūtų Volvo, tai 100 proc. pirkčiau Xantia, nuo kokių 1998 m. smile.gif Visada atkreipiu dėmesį į jas.
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 06 12, 10:37)
Šiaip aš Volvo gerbėjas, bet jei nebūtų Volvo, tai 100 proc. pirkčiau Xantia, nuo kokių 1998 m. smile.gif Visada atkreipiu dėmesį į jas.

Šiaip aš rekomenduočiau ką nors iš XM'ų, nes Xantijų "pilvai" minkšti, su domkratu atsargiai reikia elgtis, o kokiems "meistrams" ją patikėjus, pastarieji dažniausiai to nežino ir pumpuoja kol dugną į saloną įvaro.
Atsakyti
man tai xm'ai per dideli... g.gif
jei ne tas snukučio ilgumas, tai greičiausiai xm'o labiau norėčiau...
Nors dar jieškau vis, gal susigundysiu ant xm'o... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 12, 10:49)
man tai xm'ai per dideli...  g.gif
jei ne tas snukučio ilgumas, tai greičiausiai xm'o labiau norėčiau...
Nors dar jieškau vis, gal susigundysiu ant xm'o...  g.gif

Taip tik atrodo, bet kai pripranti viskas gerai, telpu visur, atsimenu net Antakalnio ligoninės kieme(pusbrolis su golpuku net nedrįso įvažiuoti) išsisukinėjau.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 06 12, 12:45)
Taip tik atrodo, bet kai pripranti viskas gerai, telpu visur, atsimenu net Antakalnio ligoninės kieme(pusbrolis su golpuku net nedrįso įvažiuoti) išsisukinėjau.

Nu šiaip teisingai sakai.. g.gif
Pamenu kai pirmąkart už Xm'o vairo atsisėdau, tai kaip fūroj jaučiaus po savo japaškės miniatiurinės (Xm'as visu snukiu didesnis lotuliukas.gif )... Ale po kelių h vairavimo jau laksčiau kaip su japaške savo... Nu bet padarau pertrauką, ir vėl man po savaitės sunku su juo... Reik matyt priprast prie gabaritų tiesiog.. Kaip man MB sako, tik 20cm tas snuklelis už mano norimos Xantios ilgesnis kažkur.. g.gif Tai ne tiek jau daug..
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 06 12, 10:45)
Šiaip aš rekomenduočiau ką nors iš XM'ų, nes Xantijų "pilvai" minkšti, su domkratu atsargiai reikia elgtis, o kokiems "meistrams" ją patikėjus, pastarieji dažniausiai to nežino ir pumpuoja kol dugną į saloną įvaro.

lotuliukas.gif Čia tai tiesa. Bet aš jau buvau pripratusi meistrams (jei ne citroenistai) visada susakyti viską ko jiems gali reikti. Buvo tokių, kurie ir supykdavo, kad blondinė aiškina ką daryti ir ko nedaryti. Bet aš visiems pasakau, kad geriau apsidrausiu ir patys mažiau turės bėdų smile.gif

Kad jūs žinotumėte kaip pasiilgau Citreonų. Ir koks biesas mane nutrenkė ten, kur su žiburiu nerasi nei citroeno, nei peugeot doh.gif
Atsakyti
Sumasciau parduoti saviske Citroen Xantia 95m. 1.8i, smulkesne info rasite cia
ka sudomins rasykit i a/z, sms, skambinkit, masina tvarkinga, viskas veikia, parduodu todel, kad MB nupirko kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOLAM: 14 birželio 2007 - 09:30
O, sakykit, kaip su Xantių remontu? Kiek kainuoja, pvz., viena originali sfera ir kiek laiko ar kilometrų atlaiko?
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 07 11, 13:07)
O, sakykit, kaip su Xantių remontu? Kiek kainuoja, pvz., viena originali sfera ir kiek laiko ar kilometrų atlaiko?

o tau tikrai ją keist reik tą sferą? Gal dapildyt užteks?
O sfera jei neklystu 100-150 nauja berods... Kiek teko viena ausim girdėt.. g.gif
Atsakyti
Dėkui, aš tik šiaip domiuosi.
Atsakyti
šiaip man jos laabai nepatiko kol MB nenusipirko. GALIU pasakyti thumbup.gif laivas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2007 07 12, 12:32)
šiaip man jos laabai nepatiko kol MB nenusipirko. GALIU pasakyti thumbup.gif laivas biggrin.gif

jo jo, tikras laivas thumbup.gif kaip kažkur skaičiau: citroėnas nevažiuoja keliu - jis plaukia lotuliukas.gif
Atsakyti