Įkraunama...
Įkraunama...

Citroen Xantia

QUOTE(V.P. @ 2007 02 07, 16:24)
Turiu ir as Xantia. Bet ateina metas, kai gyvenime prisireikia kazka keisti - si karta tuo dalyku tapo masina. Tad gal kas zinote, kam butu reikalinga '98 metu citriniuke?  ax.gif tsakant, gal norite ka nors is savo draugu ar artimuju citrinlige uzkresti thumbup.gif
pagarbiai
V.P.
smoke.gif

Kokia Xantia pas tave? Benzas, dyzelis??? jei dar parduodi... 4u.gif
As va neseniai ir kankinaus su dilema.. Bet apsisprendziau - jamam Xantia thumbup.gif
citroenus peikia tie, akd ju akyse nemate, nevaziave... Kas tsakant nenusimano jose nieko... Man ir peza visi apie brangu islaikyma... Ale ko jus Lietuviai norit, is 15-20 metu patrintos masinos???
As i savo japaske '89 kas menesi po pora simtu sukisu.. Ir tai taisymas buna extra, nes nebus kuom darban vazinet, kol da naujos neturiu...
Detales brangios? Sarnyras tiek Xm'ui pvz, tiek mano japaskei 35 lt..
Man kaladeles -64, diskai stabdziu 60, amortikas 280... Tai cia ir nepigu.. Negi db ant japaskiu kryziu det...
Aisku, yra masinu, kur amortikas po 15-20 Lt, bet tai ar del 15 Lt geriau su Golfu nei su Xantia vazinet??? Uzp... mane tie Citroenu "ekspertai", kurie nevaziave, nesupranta ir aiskina oj kokios blogos masinos.. Dazniausiai dreba del hidraulikos... Bet ir Audi Allroad ant hidraulikos, tai davai ant Audzi dedam del hidraulikos... dazniausiai citroenus peikia tie, kurie visa gyvenima tik audines ir golfus garazuose taise ir nemoka tiesiog tuose citroenuose nei varzto atsukt, nes pas prancuzus taip yra "kam daryt lengvai, jei galima sudetingai" biggrin.gif del remonto, tai kai kur citroene tikrai sunkiau prieit nei iprastose masinose.. Bet ka gi, vel japaska savo ikisiu - kad signala pasiekt, reik visa fara nuimt, kad siurbliuka pasiekt, puse snukio reik isimt biggrin.gif
As tai tik uz Citroenus thumbup.gif
mano tevui anksciau ir hidraulika kaip prakeiksmas skambejo, ale kai atsisedo i MB xm'a, kai pavaziavo minkstai, gale vietos apstu.. Dar kai MB papasakojo, kad per metus tik pora sarnyru pakeite.. Vsio, tata jau jiesko universalo Xm'o thumbup.gif
Pati galvojau apie Xm'a, bet man snukutis jo per ilgas (mano dar darbine aikstele maza baisiai, netilptu lotuliukas.gif ), tai Xantia kadangi kaip ir sumazintas apvalesnis xm'as, tvirtai zinau, kad imsiu xantia smile.gif
O masina pirkt yra loterija... ka gali noret is 10 metu senumo masinos.. Juk nezinai, kur ir kaip su ja vazineta... O kas parduoda, nepagaili geru "daktaru pridet", pablizgint masinas, ir nepamatysi visu tikruju gedimu masinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 18, 15:56)

...citroenus peikia tie, akd ju akyse nemate, nevaziave... Kas tsakant nenusimano jose nieko...

... Uzp... mane tie Citroenu "ekspertai", kurie nevaziave, nesupranta ir aiskina oj kokios blogos masinos.. Dazniausiai dreba del hidraulikos... Bet ir Audi Allroad ant hidraulikos, tai davai ant Audzi dedam del hidraulikos... dazniausiai citroenus peikia tie, kurie visa gyvenima tik audines ir golfus garazuose taise ir nemoka tiesiog tuose citroenuose nei varzto atsukt, nes pas prancuzus taip yra "kam daryt lengvai, jei galima sudetingai" biggrin.gif

...As tai tik uz Citroenus  thumbup.gif

... tata jau jiesko universalo Xm'o  thumbup.gif

thumbup.gif - va čia tai malonus tekstas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 05 18, 18:46)
thumbup.gif  - va čia tai malonus tekstas  drinks_cheers.gif

Nu "issitaskiau" tsakant... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 21, 10:00)
Nu "issitaskiau" tsakant...  blush2.gif

Labai gerai.
Atsakyti
hihihi.gif

Gal kas zino, kur geros Xantia "veisyklos" randas?
Kaune va draugeska buvo, sake kelias tik mate.. Ale inai citroen priesas, tai nezinau, kiek cia tiesos g.gif

Viena pazistama norejo Xantia pirkt, ale sake be 2000 Eu nera fool.gif Tai ant galo "Ubagu ferrari" kalibra nusipirko megalol.gif

O vakar is MB dedes prisijuokiau megalol.gif Sako "parduok tu sita masina greiciau, ba po to neturesi kur det, va vienam amortikai parejo, tai be proto kainuoja, o pirkt nieks nenorejo, pardave pigiai"... O Mb sako "Nu tai as paskui karves pavazineciau laukais, tai is mano Xm'o irgi nezinau, kas liktu" megalol.gif
Pamenu, kai MB pas viena ukininka nuo xm'o duris pirko megalol.gif
Jau bukle tos masinos doh.gif nors jaunesne uz Mb xm'a... Ale ka noret, tas ukininkas pasakojo, kad pakelia ir duodasi laukuose paskui karves megalol.gif dar visa uz 1000 norejo parduot lotuliukas.gif
puse metu atlaike jam tas Xm'as vargsas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 21, 11:54)
Gal kas zino, kur geros Xantia "veisyklos" randas?

Lietuvoj nelabai rasi, geriausia ieškoti olandijoje arba vokietijoje.
Atsakyti
Bandziau jieskot keliu, kaip is vokieciu parsivaryt lotuliukas.gif
pusbrolis varineja masinas, paskambinau as jam ant savo galvos...
Kaip jis mane ispeike, isreke lotuliukas.gif "a tau snukis nesusirauks nuo to citroeno" ??? "nusileidzia, pakyla, kas cia per masina"... ir panasiai ir panasiai...
Tai va taip ir uzsidare mano kelais i vokietija...

A kaip yra su anglisku vairiantu? Pagalvojau nusipirkt pigiau is anlgu parvaryta neblogu metuku kokia, ir perdaryt vaira kitoj pusej... Minejo man, kad atseit pakeitus jau tada ne masina, sankaba malsis i vairo kolonele ir nevaziuos masina gerai, bedu pastoviai bus... Ale MB (mechanikelis mano) sako, kad viska normaliai pakeitus viskas ten gerai veikia ir ta masina vaziuoja kaip ir iprasta su vairu kairej... Gal kas susiduret su tokia dilema? Ar apsimoka toki bajera daryt? Del detaliu strasna ciut... pvz 98-99 xantiai tik nuo tu metu ir tinka detales, ar nuo kokios 96m tiktu? Nes 98m nelabai daug ju yra dalimis parduodamu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 21 gegužės 2007 - 13:35
QUOTE(Amry @ 2007 05 21, 14:32)

A kaip yra su anglisku vairiantu? Pagalvojau nusipirkt pigiau is anlgu parvaryta neblogu metuku kokia, ir perdaryt vaira kitoj pusej...

Nemanau kad dėl to problemų būtų, detalių irgi ne badas, kai reiks ir susirasi. Nėra ko svarstyti: "kas būtų jeigu būtų".
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 05 21, 14:49)
Nemanau kad dėl to problemų būtų, detalių irgi ne badas, kai reiks ir susirasi. Nėra ko svarstyti: "kas būtų jeigu būtų".

Na pasvarstyt norisi, ba bijau savo puskes likimo - pirko Golfa uz 8000 ir sukiso dar 7000 megalol.gif O kad tas Golfas butu bent metu geru megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 21 gegužės 2007 - 14:12
QUOTE(Amry @ 2007 05 21, 15:11)
Na pasvarstyt norisi, ba bijau savo puskes likimo - pirko Golfa uz 8000 ir sukiso dar 7000 megalol.gif O kad tas Golfas butu bent metu geru megalol.gif

Nu, už tokius pienionzus visai neblogą xsiušą galima nurauti, o golfo ir už dyką neimčiau.
Atsakyti
galvojau pirkti Xantia, bet paziurejus i degalu sanaudas fantazija atsoko (ieskojau automato)... gal ir nebloga masina, bet cia jau reikia but Citroen gerbeju.
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 21, 15:34)
galvojau pirkti Xantia, bet paziurejus i degalu sanaudas fantazija atsoko (ieskojau automato)... gal ir nebloga masina, bet cia jau reikia but Citroen gerbeju.

Nu ir kokias pamatei tas sąnaudas ? biggrin.gif Ir kur ?
Atsakyti