QUOTE(V.P. @ 2007 02 07, 16:24)
Turiu ir as Xantia. Bet ateina metas, kai gyvenime prisireikia kazka keisti - si karta tuo dalyku tapo masina. Tad gal kas zinote, kam butu reikalinga '98 metu citriniuke? tsakant, gal norite ka nors is savo draugu ar artimuju citrinlige uzkresti
pagarbiai
V.P.
pagarbiai
V.P.
Kokia Xantia pas tave? Benzas, dyzelis??? jei dar parduodi...
As va neseniai ir kankinaus su dilema.. Bet apsisprendziau - jamam Xantia
citroenus peikia tie, akd ju akyse nemate, nevaziave... Kas tsakant nenusimano jose nieko... Man ir peza visi apie brangu islaikyma... Ale ko jus Lietuviai norit, is 15-20 metu patrintos masinos???
As i savo japaske '89 kas menesi po pora simtu sukisu.. Ir tai taisymas buna extra, nes nebus kuom darban vazinet, kol da naujos neturiu...
Detales brangios? Sarnyras tiek Xm'ui pvz, tiek mano japaskei 35 lt..
Man kaladeles -64, diskai stabdziu 60, amortikas 280... Tai cia ir nepigu.. Negi db ant japaskiu kryziu det...
Aisku, yra masinu, kur amortikas po 15-20 Lt, bet tai ar del 15 Lt geriau su Golfu nei su Xantia vazinet??? Uzp... mane tie Citroenu "ekspertai", kurie nevaziave, nesupranta ir aiskina oj kokios blogos masinos.. Dazniausiai dreba del hidraulikos... Bet ir Audi Allroad ant hidraulikos, tai davai ant Audzi dedam del hidraulikos... dazniausiai citroenus peikia tie, kurie visa gyvenima tik audines ir golfus garazuose taise ir nemoka tiesiog tuose citroenuose nei varzto atsukt, nes pas prancuzus taip yra "kam daryt lengvai, jei galima sudetingai" del remonto, tai kai kur citroene tikrai sunkiau prieit nei iprastose masinose.. Bet ka gi, vel japaska savo ikisiu - kad signala pasiekt, reik visa fara nuimt, kad siurbliuka pasiekt, puse snukio reik isimt
As tai tik uz Citroenus
mano tevui anksciau ir hidraulika kaip prakeiksmas skambejo, ale kai atsisedo i MB xm'a, kai pavaziavo minkstai, gale vietos apstu.. Dar kai MB papasakojo, kad per metus tik pora sarnyru pakeite.. Vsio, tata jau jiesko universalo Xm'o
Pati galvojau apie Xm'a, bet man snukutis jo per ilgas (mano dar darbine aikstele maza baisiai, netilptu ), tai Xantia kadangi kaip ir sumazintas apvalesnis xm'as, tvirtai zinau, kad imsiu xantia
O masina pirkt yra loterija... ka gali noret is 10 metu senumo masinos.. Juk nezinai, kur ir kaip su ja vazineta... O kas parduoda, nepagaili geru "daktaru pridet", pablizgint masinas, ir nepamatysi visu tikruju gedimu masinos