Įkraunama...
Įkraunama...

Citroen Xantia


Gal galite atsiliepti kas turite Citroen Xantia arba siaip zinote ka nors apie situos masinukus g.gif ..Mat noriu pirkti masina, jau rytoj ruosiames turgan vaziuoti, tik beda - neapsisprendziu, mat kiekviena masina turi ir privalumu ir trukumu...jau kai galu gale supratau, kad noriu citroeno (del didumo ir komforto), daugelis pradejo atkalbineti, kad jau jei pirksiu sita masina, tai bedos prisidarysiu ti verysad.gif . Atseit jau kai suges, tai padek maryte ir petriukai... doh.gif .. O dar viena bendradarbe sake, kad ten kazkokia shkatulka yra joje, atseit, kai suges, tai ismesti galesiu masinyte, nes visas protas ten jos slypi (nu atseit daug elektronikos, tai todel matyt..)...nzn ka man daryti,taip susipainiojau... kaip issirinkti nemaza, patogia, nedaug valgancia masinyte schmoll.gif ...??

O dar kt. klausimas: ph34r.gif Citroen Xantia ar Honda Civik (keturduris), - stai kur klausimas!!! blink.gif pabalsuokim, a ax.gif ..

Sekmes visiems!! 4u.gif
Atsakyti
Turi vyras tokia masina. Pirkom turguj pries 1,5 metu ant Kauno. Tai jis labai daug vazineja. Genda nemazai, kisa saibu irgi nemazai, bet mano tevas irgi po pusmecio tokia pat nusipirko. Tas gerai, kad kainos ir metu santykis yra biski protingesnis , nei audi ar VW.
O skatulku, vyras sako) ten ner jokiu. Yra hidraulikos kokia tai sistema ir kilnojas ta Xantia. Ziema va nepasikelia kad tai krato blink.gif kaip be amortiku, kai nestuke.gif buvau, maniau kad pagimdysiu. Gerai kad retai taip buvo...O pirkti reiktu su specialistu Citroenu, nes vienas giminaitis labai bloga nusipirko, kad po keliu savaiciu dar panasiai sukiso remontui. kaip pasiseka. Ryja irgi nemazai. Vyras sako, kad antra karta pirktu tokia pacia.
Atsakyti
Pasiskaitinėkit čia,tikrai daug naudingo rasit:
http://grumlt.citrina.lt/
http://www.citrina.lt/freimas.htm -čia eikit į FAQ
Patys turim "xantią",atlaikė netrumpas keliones,dėl gedimų,tpfu tpfu tpfu per kairį petį biggrin.gif ,šiaip smagi mašina,tik reikia palaukti kol pakyla kokią minutę(mašinytė ne cholerikams),jei nepasikelia,tai jau su hidraulika netvarkoj.Nors amortizatoriai brangesni nei tos "xantijų" pagalvės.Na nežinau,ką dar blogo pasakyti smile.gif Juk perki nenaują mašiną,tad kaip loterijos bilietą.Jei ko nors konkrečiai klaustum,gal labiau padėtume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostra: 27 sausio 2006 - 19:39
Turim tokią mašinytę. Ji visoj mūsų šeimos automobilizmo istorijoj gal 10. Vieninga visų nuomonė - tokios dar nebuvo. Minkšta, greita, komfortabili. Ypač jei sniegingą žiemą mėgini nuvažiuoti į kaimą, sodybą ar mišką. Tada gali smagiai pasijuokti iš mazdų ir pan. vairuotojų, kurie darbuojasi kastuvėliais. lotuliukas.gif O statistika tokia: 98 m., nuvažiuota per metus apie 30 tūkst. km. įdėjimai apie 500 Lt. per metus.
O škatulkų yra beveik visose nuo 95 metų ir kai jau jos genda... doh.gif Žinoma, tuo klausimu Citroenas truputį primena Šatl'ą. O šiaip, jei pirkti turguje, reikėtų tikrinti servise.
Automobilis tikrai puikus, turintis savo žavesio ir išskirtinumo. O remontuoti reikia visas.
Atsakyti
Aš važinėju. Negaliu atsidžiaugti ja, tiesiog pasaka. Aišku jau senutė ir kai ją pirkom, tai Lietuvoje buvo tik antra Xantia smile.gif Visi kvailiais išvadino, bet mes nepasidavėm tokiai nuomonei. Vyras dabar nusipirko sau irgi Xantia, tik dyzelinę. Ją man lengva valdyti, minkšta, komfortiška ir kas svarbiausiai, nerūdija. Kai pažiūriu kaip atrodo kitų markių tų pačių metų mašinas, tai eilinį kartą saviškę iš naujo įsimyliu. Taisymas brangokas, bet kol kas sekasi, dar nebuvo sugedusi, tik profilaktinė priežiūra: tepalai, sferų užpildymas ir t.t.
Atsakyti
Bihari, atsiliepk, juk mums įdomu, ką tu nusipirkai..
Atsakyti
Oi, jau is proto as iseisiu viena diena nuo tos masinos paiesku... Buvom turguj, is po nosies nusvilpe ta, kurios tikrai norejau, tai net apsiasarojau - pries akis sumokejo pinigus kiti...O siaip tai dabar dar yra kitas variantas - surado man draugas vienas atvezta is Vokieciu civikiuka 4 duru, nu grazus toks, tvarkingas, ziuresim, siandien vaziuosim ziureti...tai va..nu zodziu, jau kokia bus skirta man masinyte, tai jau ta ir atkeliaus..Xantia tai as visada geruoju minesiu, zinau, kad seimoj tikrai tokia masinuke turetu buti, bo mano antroji puse irgi jos labai nori:))) aciu visoms uz patarimus!!sekmes!
Atsakyti
Mes ir xantia turim, va nepatiko kad per salcius ilgai kol pasiekldavo, o siaip tai greit, minksta, nerudija, nu man tai thumbup.gif , bet kazkaip sportiniu masinu variantai arciau sirdies man nors tu ka doh.gif bet kai su vaiku vistiek nevaziuoju greit tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Na mes pirkom prieš 3 metus ir kolkas didelių remontu neprireikė,na o per šalčius taipat nevargom ir pasikeldavo pakankamai greit,gal tai priklauso nuo hidraulikos skysčio kiekio g.gif O man esant 34 sav nėštumui yra minkšta ir stabili,todėl nera jokios baimės vairuot.Na aš nelyginu su naujom mašinom,bet kai uz tokią kainą,tai konfortas thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi dabar važinėjam su xantia thumbup.gif jau 5 metai kaip esam su Citroen thumbup.gif Tiesa, pirmasis Citroen buvo BX ax.gif
Xantia esu labai patenkinta thumbup.gif Pirkom su nemažai trūkumų, kad specialiai viską sutvarkyt patiems, tai dabar važinėjam be didelių problemų thumbup.gif O žiemą mums kilnojosi g.gif Važinėjam tikrai nemažai, vien tik į darbą vyrui per dieną susidaro apie 50 km, o kur dar savaitgaliai ir kitos išvykos doh.gif Beje, važinėjam ne tik po miestą - beveik kiekvieną savaitgalį mašiniukui tenka ir po miškus pabraidyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2006 03 31, 12:30)
mes irgi dabar važinėjam su xantia  thumbup.gif  jau 5 metai kaip esam su Citroen  thumbup.gif  Tiesa, pirmasis Citroen buvo BX  ax.gif
Xantia esu labai patenkinta  thumbup.gif  Pirkom su nemažai trūkumų, kad specialiai viską sutvarkyt patiems, tai dabar važinėjam be didelių problemų  thumbup.gif  O žiemą  mums kilnojosi g.gif Važinėjam tikrai nemažai, vien tik į darbą vyrui per dieną susidaro apie 50 km, o kur dar savaitgaliai ir kitos išvykos  doh.gif  Beje, važinėjam ne tik po miestą - beveik kiekvieną savaitgalį mašiniukui tenka ir po miškus pabraidyt  ax.gif

Smagu, kai yra bendraminčių... O aš jau maniau, kad mums vieniems citrinukai patinka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dara @ 2006 03 31, 15:22)
Smagu, kai yra bendraminčių... O aš jau maniau, kad mums vieniems citrinukai patinka... thumbup.gif

drinks_cheers.gif mano vyras dar kelis draugus yra užkrėtęs citrinlige biggrin.gif Kol kas visi patenkinti thumbup.gif
Atsakyti