Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Sveiki, gundausi ir as IKEJos prekemis, pasakykit, kaip naujokei:
- rinktis galiu tik is lenkisko katalogo?
- su kuo tureciau tartis del uzsakymo pateikimo, o gal galeciau su kazkuo kooperuotis, kas uzsakinetu is Kauno?
- kokia galutine prekes kaina, t.y. kiek reiktu prideti prie katalogines kainos, kad galeciau orientuotis?
(Pradziai noreciau uzsisakyti kelis patalynes komplektus)

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2010 11 15, 13:51)
Sveiki, gundausi ir as IKEJos prekemis, pasakykit, kaip naujokei:
- rinktis galiu tik is lenkisko katalogo?
- su kuo tureciau tartis del uzsakymo pateikimo, o gal galeciau su kazkuo kooperuotis, kas uzsakinetu is Kauno?
- kokia galutine prekes kaina, t.y. kiek reiktu prideti prie katalogines kainos, kad galeciau orientuotis?
(Pradziai noreciau uzsisakyti kelis patalynes komplektus)

ACIU 4u.gif

visa info
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos! help.gif Gal žinote kas ima pakeleivius į IKEA? Pamenu lyg buvo kažkas iš Kauno... blush2.gif Norime smulkmenų nsuipirkti, o ir tuo pačiu stambius daiktus pačiupinėti, kad žinoti paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

ar galite pasakyti kas cia tokio?Tekstile

Atsakyti
QUOTE(soniukas100 @ 2010 11 16, 00:28)
Sveikos, merginos,

ar galite pasakyti kas cia tokio?Tekstile

audinys, keletas rastu pavyzdziu. 100 proc medvilne.
Atsakyti
o kaip man uzsakyti jeigu as noriu, tik vieno rasto pvz.: zalio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2010 11 14, 19:25)
user posted image
tokios niekas nepirkot?  tongue.gif
tokia nebrangi  g.gif  http://www.ikea.com/...oducts/20046988

bet kiek suprantu negalinga lempute dedas, ane  ax.gif

pagal kaina ir atrodo... nuotraukose gal visai neblogai atrodo, bet realiai labai pigiai
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 11 15, 14:51)
Sveiki, reikia pagalbos!  help.gif  Gal žinote kas ima pakeleivius į IKEA? Pamenu lyg buvo kažkas iš Kauno...  blush2.gif Norime smulkmenų nsuipirkti, o ir tuo pačiu stambius daiktus pačiupinėti, kad žinoti paskui  mirksiukas.gif

Cia Valentinas vezdavo, bet kad neliko jo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2010 11 18, 01:25)
Gal kuri kaunietė norėtų prisijungt prie užsakymo pas  IKEA Edvinas? prieš pora sav atvežė  visas prekytes, net smulkmenas, dabar vėl sudarau užsakymą už 150zl, gal kas prisijungtų ir pasidalintume atvežimo išlaidas, nes atvežimas ne mažiau kaip 30Lt 4u.gif lauksiu AZ jei kuri norėtų mirksiukas.gif

as uzsisakineju pas renalda ir ten tas atvezimas nepamenu 10 ar 11 proc nuo uzsakymo sumos. minimalios sumos bent jau anksciau nebuvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(soniukas100 @ 2010 11 17, 00:13)
o kaip man uzsakyti jeigu as noriu, tik vieno rasto pvz.: zalio  ax.gif

nezinau, nes man nereikejo, o kitos pamenu kai uzsakinejo, tai kaip ir nelabai atvezdavo, bent tos, kurioms atveze, tai cia nesigyre, o tik pasisakydavo tos, kurioms neveze smile.gif . siaip reikia bandyti: siunti uzsakymo nuoroda ir bandai surasyti kurio audinio is to paveiksliuko noretum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2010 11 15, 13:25)
Sveiki,mane domina staliukai i svetaine,kur ten Ikejoj galiu pasiziuret,ir dar,jei turite,gal parodytumet koki,ir kokie atsiliepimai butu..?

As turiu Hemnes balta. Labai fainas, net vyras juo dziaugiasi wub.gif
http://www.ikea.com/...oducts/10176287
Dar noreciau nusipirkti valgomojo stala Stornas, tik nezinau ar tinka jo spalva prie virtuves su Fagerland fasadais.
http://www.ikea.com/...oducts/60152340

Darausi ligone, tiek visko prisipirkau ir vis dar gundausi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KungFuPandaSuper: 18 lapkričio 2010 - 13:08
QUOTE(AngelG @ 2010 11 20, 00:07)
As noriu komoda uzsakyti kuo greiciau, tik dar skaitineju kaip tai padaryti  g.gif
Gal kas turite atveztas kaip kokybe?

turiu Malm 6 stalčių, labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
ar kalėdinių žaisliukų dar nėr ikėjoj ar aš nematau?
Atsakyti