Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(stebuklaz @ 2010 11 06, 09:46)
Sveiki, kaip ir žadėjau, prisiduodu  biggrin.gif  Vakar gavom mūsų lauktąsias baltos spalvos MALM komodas 4 stalčių. Kokybė gera, mums laaaaabai patiko, vyras net vieną jau surinkt vakar spėjo  thumbup.gif Ir kaina nereali po 95 Lt  bigsmile.gif
Kam esu žadėjusi, parašiau į AŽ., o jei ką pamiršau, tai tada rašykit  mirksiukas.gif
Beje ir vyrukas, kuris atvežė buvo labai malonus...  blush2.gif

kas vežė? aš Edvinui ketvirtadienį išsiunčiau užsakymą - tylu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 11 06, 09:55)
kas vežė? aš Edvinui ketvirtadienį išsiunčiau užsakymą - tylu  unsure.gif

Aš LT užsakiau, jie ne vežėjai, o tik baltas komodas parduoda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 11 06, 10:44)
Aš LT užsakiau, jie ne vežėjai, o tik baltas komodas parduoda wink.gif

Nu labai jau gera kaina thumbup.gif Man jau čia, sm'e, liudnutes parduodamos labai pigios atrodė, o jūs ir dar pigiau gavot, nu liuks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 11 06, 09:46)
Sveiki, kaip ir žadėjau, prisiduodu  biggrin.gif  Vakar gavom mūsų lauktąsias baltos spalvos MALM komodas 4 stalčių. Kokybė gera, mums laaaaabai patiko, vyras net vieną jau surinkt vakar spėjo  thumbup.gif Ir kaina nereali po 95 Lt  bigsmile.gif
Kam esu žadėjusi, parašiau į AŽ., o jei ką pamiršau, tai tada rašykit  mirksiukas.gif
Beje ir vyrukas, kuris atvežė buvo labai malonus...  blush2.gif

Man neparasete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Štotkas @ 2010 11 04, 14:32)
Sveikos,

Ar Ikėjoj yra rakinamų dėžučių? Reiktų kai kuriuos vaistus namie po užraktu nuo vaikų laikyt, nes laipiot įniko. ačiū

Radau tokia:
user posted image

http://www.ikea.com/...oducts/24586510
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 11 06, 09:55)
aš Edvinui ketvirtadienį išsiunčiau užsakymą - tylu  unsure.gif

man vakar atvežė Edvinas prekes, labai patenkinta, atvežė ir smuklmenas kurių norėjau, super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš šiandien atsiimsiu pas ponaitį R ax.gif
nedaug ten, nes aną kartą kažko nebuvo, tai bus tik kelios smulkmės... išseko man fantazija... rolleyes.gif

beje, pradėjau galvoti, kad o gal nuostabioje Ikėjoje vert paieškoti kokių nors praktiškų kalėdinių dovanų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~vintage~ @ 2010 11 07, 11:53)

čia tikriausiai kaip raktinė, reiks pamąstyt. ačiū labai.
Atsakyti
Gal kam teko IKEA virtuvės baldus pirkti?
Ketiname užsisakyti, tik nedrąsu - neaišku, ar pavyks gerai susiprojektuoti ir pan.
Jei užsisakinėjote, galbūt galite pasidalinti su vėliau padėjusių surinkti viską, įrengti kontaktais? Nes baldininkai ne savų kažkaip nenoriai įrenginėt apsiima.
Atsakyti
QUOTE(Štotkas @ 2010 11 07, 14:49)
čia tikriausiai kaip raktinė, reiks pamąstyt. ačiū labai.

Ne, cia ne raktine. Bent jau rasoma, kad galima saugiau laikyti buteliukus, mazus stiklainiukus, indelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(offshore @ 2010 11 08, 20:01)
Gal kam teko IKEA virtuvės baldus pirkti?
Ketiname užsisakyti, tik nedrąsu - neaišku, ar pavyks gerai susiprojektuoti ir pan.
Jei užsisakinėjote, galbūt galite pasidalinti su vėliau padėjusių surinkti viską, įrengti kontaktais? Nes baldininkai ne savų kažkaip nenoriai įrenginėt apsiima.

na man teko tik pas pazystamus surinkineti virtuve. Jis pirko ir su buitine technika IKEA'jos. Surinkineti tikrai nebuvo sudetinga smile.gif LEGO turbut sudetingiau butu:D O susiprojektuoti irgi nesudetinga naudojant ju projektavimo programele, mes irgi planavom ju virtuve pirkti, betneradom tinkamu spalvu fasadu... tai gaminames vietoj.
Atsakyti
O kaip IKEA vonios baldai, ar yra ten tokie?
Atsakyti