Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(bondis @ 2010 11 04, 09:49)
del idekliuku i virtuviniu spinteliu stalcius is savo patirties:

aliumininiai skirtukai mano manymu skirti i zemesnius 60cm gylio stalcius. pirmus skirtukus susiklijavau kreivokai ir nelabai perkandau kaip tai padaryti kuo paprasciau. schemute siuo atveju man nepadejo sad.gif ilgis vienodas, o tuos skirtukus soninius galima reguliuoti pagal norima dydi, galima is viso nedeti. man i 80 cm plocio stalciu reiketu 2 dideliu komplektu ir 1-2 papildymu (priklausomai kaip susidelioji tuos skirtukus). ir manau verta susideti po apacia guminius takelius, tada nebarska stalcius kai darineji (sakutes su sauksteliais guli savo vietose)

Nelabai supratau, ką jūs ten klijavot? g.gif Jie neklijuojami gi, nebent apie kažką kitą kalbat cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,priimkite mane i ikejos faniu gretas smile.gif

Labai domina jusu nuomone apie virtuves UDDEN ,kadangi ruosiuosi ja pirkti nemaciusi,tai labai domintu bet kokia jusu nuomone apie ja.
Kreipiuosi i merginas ,kurios "gyvai"mate ar "ciupinejo" ja smile.gif

http://www.ikea.com/...s/series/08013/
Atsakyti
Sveikos,

Ar Ikėjoj yra rakinamų dėžučių? Reiktų kai kuriuos vaistus namie po užraktu nuo vaikų laikyt, nes laipiot įniko. ačiū
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 04, 09:56)
Nelabai supratau, ką jūs ten klijavot? g.gif Jie neklijuojami gi, nebent apie kažką kitą kalbat cool.gif

kalba eina apie aliumininius skirtukus wink.gif

na, vienas galas yra su lipduku, kad pritvirtinti prie stalciaus (prie plokstes). kitam gale yra uzkabinama uz stalciaus krasto (gale)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bondis: 04 lapkričio 2010 - 15:04
QUOTE(bondis @ 2010 11 04, 15:55)
kalba eina apie aliumininius skirtukus wink.gif

na, vienas galas yra su lipduku, kad pritvirtinti prie stalciaus  (prie plokstes). kitam gale yra uzkabinama uz stalciaus krasto (gale)

Gal dabar kitaip, bet pas mane niekas niekur nesiklijavo biggrin.gif
Nei giliuose stalčiuose, nei žemuose. Va (žemas stalčiukas):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 04 lapkričio 2010 - 16:40
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 04, 16:39)

kokia grazi tavo virtuve bigsmile.gif man labai patinka toks stalvirsis su balta 9kremine?) virtuve thumbup.gif
Atsakyti
ar yra pas lenkus kalėdinių prekių, dekoracijų? nerandu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 11 04, 17:07)
ar yra pas lenkus kalėdinių prekių, dekoracijų? nerandu lens.gif

yra, parduotuvese jau pasirode, o ar puslapyje yra neziurejau

o uzrakinamos dezutes neturi
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 04, 17:39)
user posted image

pas tave dar is seno katalogo. Tau pasiseke 4u.gif nes tada jau budavo sukomplektuoti. dabar muset del krizes susitrauke asortimentas ir nebeliko komplektaciju. nerandu fotiko, nufotkinciau savo. Beje, as juos pirkau pries gera menesi...
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 11 04, 17:48)
kokia grazi tavo virtuve  bigsmile.gif man labai patinka toks stalvirsis su balta 9kremine?) virtuve thumbup.gif

Ačiū, Neryt, čia ikejinė Lidingo virtuvė. Nėra ji balta, vos vos užspalvinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bondis @ 2010 11 04, 18:56)
pas tave dar is seno katalogo. Tau pasiseke  4u.gif  nes tada jau budavo sukomplektuoti. dabar muset del krizes susitrauke asortimentas ir nebeliko komplektaciju. nerandu fotiko, nufotkinciau savo. Beje, as juos pirkau pries gera menesi...

Mat kaip, nė nežinojau, kad dabar kažkas kitaip su tais skirtukais. Maniškiai pirkti prieš pusantrų metų.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 04, 20:40)
Ačiū, Neryt, čia ikejinė Lidingo virtuvė. Nėra ji balta, vos vos užspalvinta smile.gif

taip ir maniau ax.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip ir žadėjau, prisiduodu biggrin.gif Vakar gavom mūsų lauktąsias baltos spalvos MALM komodas 4 stalčių. Kokybė gera, mums laaaaabai patiko, vyras net vieną jau surinkt vakar spėjo thumbup.gif Ir kaina nereali po 95 Lt bigsmile.gif
Kam esu žadėjusi, parašiau į AŽ., o jei ką pamiršau, tai tada rašykit mirksiukas.gif
Beje ir vyrukas, kuris atvežė buvo labai malonus... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebuklaz: 06 lapkričio 2010 - 08:47