Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(kristik @ 2011 03 14, 12:38)
Turiu abejas, medinės trumpesnės už plastikines. Dabar kai važiuosim pirksiu plastikines  ax.gif

Ačiū labai bigsmile.gif

QUOTE(michele @ 2011 03 14, 14:53)
man jie irgi grazus, bet bijau kad ant ju niekas nesilaikys, nes tie kabliukai be uzlenkimu ar as klystu  g.gif

Geras klausimas g.gif Atidžiau apžiūrėjus matosi, kad ir susiaurėjimo nėra, ar tik nesimato? g.gif
Šiaip kiek suabejojau dėl tų kabliukų, nes šiandien vienus įdomius mačiau pas mus parduotuvėje, tik brangiau, ten 3 kabliukai, kaina 35 lt, bet yra susiaurėjimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 03 14, 15:53)
man jie irgi grazus, bet bijau kad ant ju niekas nesilaikys, nes tie kabliukai be uzlenkimu ar as klystu  g.gif

Na, yra šiokie tokie užlenkimai g.gif Jei kabinti daiktą su kilpute, tai kabės, bet jei be, pvz kokį rankšluostį, tai yra tikimybė, kad kris smile.gif
Atsakyti
ar matėt dar be šių
user posted image
user posted image
kokių kojinių stalčiaus "organaizerių". Megztasis gražus, bet nelabai telpa į stalčių, o kitas labai jau sintetinis ir prastas atrodo g.gif
Atsakyti
labas vakaras,
gal kas turit Mamut ar kita kokia lovyte , kurios plotis, kaip ir beveik visu Ikea lovyciu- tik 70 cm. Man rodos, tai labai mazai, kaip maniezas g.gif
kaip telpa jusu vaikiuikai?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 03 14, 20:08)
labas vakaras,
gal kas turit Mamut ar kita kokia lovyte , kurios plotis, kaip ir beveik visu Ikea lovyciu- tik  70 cm. Man rodos, tai labai mazai, kaip maniezas  g.gif

taigi normalu, suaugusiu dvigules lovos plotis 160 (abiem po 80cm), vinegules buna 90cm ir visi telpa.
Atsakyti
Na jeigu del lovyciu ir del pakabu tai as tik pasakysiu savo nuomuone. Reikia ziureti koks yra jusu vaiko amzius. Jei jusu vaikas dar mazas kokiu 2 metuku tai tos lovytes ok ir i ta 70 cm plocio lova jis tikrai itilps iki 8-10 metu,priklausomai nuo ugio,nes seis laikais vaikai sakyciau labai dideli.Kitas dalykas, nezinau bet mano dukros kambarys yra didelis todel jame yra2 lovos : IKEA lovyte 70X165 ir normali viengule lova! Dukrai 8 metu 142cm -30 kg , zinoma nuo 5 metu ji miega tik dideleje lovoje,o atejusioms draugems belieka Ikea lovyte.Na kaip bebutu turiu pripazinti 8 metu vaikui normaliaus dydzio lova yra patogiau smile.gif . Tai va cia tik mano patarimas, ziureti reikia ne tik i lovos estetika bet ir jusu vaiko amziu ir gabaritus. O kad del pakabu tai po IKEA lova ir po normalia lova yra nemazas tuscias tarpas.I ta tarpa as turiu nusipirkusi atitinkamo dydzio dezes ir ten laikom zaislus ir net kai kurios rubus kai buvo dar mazyte. Kadangi 2 metu vaikas puikia gali issitraukti deze is po lova ir pats issirinkti rubus ir pats apsirengti,tai kodel gi nepaprastinus visiems gyvenimo 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(hedagab @ 2011 03 14, 12:04)
ar matėt dar be šių
http://www.ikea.com/...PE262668_S4.JPG
http://www.ikea.com/...PE163822_S4.jpg
kokių kojinių stalčiaus "organaizerių". Megztasis gražus, bet nelabai telpa į stalčių, o kitas labai jau sintetinis ir prastas atrodo  g.gif

Na zinokit, pirma apginsiu, nieko jis neprastas kaip tik labai kokybiskas, tvirtas, puikiai laiko forma. Turiu tos pacio serijos, tik ne vientisa dezute, o visos atskiros, tai skyrelius gali sudeliot kaip nori, ir tie skyreliai zymiai didesni, nei vienoj dezutej 4u.gif Pirkau vaikui, tai dabar stalciuje su kojinytem, pedkelnem ir kt. ideali tvarka wub.gif
Megztas man grazus, bet pasirode labai nepraktiskas, nes gali greitai prarasti savo forma, ir dar jo skyreliai yra mazi, nebent vaikiskoms kojinytems. Sito gyvai nemaciau, gal kas tures kitokiu minciu ax.gif
Atsakyti
aciu uz nuomones, merginos 4u.gif dukra mano miega manieze, tai vis i sieneles jo isikniaubus, lyg vietos nebutu, migruoja miegodama, pati pietu miego verzias tik i musu, 180 cm lova.. todel ir suabejojau...na, reik tiketis, sulus lova iki 5 metu, nebus gaila keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 14, 21:59)
Na zinokit, pirma apginsiu, nieko jis neprastas kaip tik labai kokybiskas, tvirtas, puikiai laiko forma. Turiu tos pacio serijos, tik ne vientisa dezute, o visos atskiros, tai skyrelius gali sudeliot kaip nori, ir tie skyreliai zymiai didesni, nei vienoj dezutej 4u.gif Pirkau vaikui, tai dabar stalciuje su kojinytem, pedkelnem ir kt. ideali tvarka wub.gif
Megztas man grazus, bet pasirode labai nepraktiskas, nes gali greitai prarasti savo forma, ir dar jo skyreliai yra mazi, nebent vaikiskoms kojinytems. Sito gyvai nemaciau, gal kas tures kitokiu minciu ax.gif

Julija parodykit ka turit su nuoroda i ikea, reik ir man pas vaika stalciui tvarkos. nes kojines sau, trusai sau...
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 03 14, 12:08)
labas vakaras,
gal kas turit Mamut ar kita kokia lovyte , kurios plotis, kaip ir beveik visu Ikea lovyciu- tik  70 cm. Man rodos, tai labai mazai, kaip maniezas  g.gif

Mano vaikas miega Hensvik lovytej, 160X70, vaikui 4 metai, ugis +/- 101 cm, i ploti dar toks pat vaikas laisvai tilptu. Tai kokiems 4 metams dar tikrai uzteks.
Siaip man atrodo labai jauku, kai vaikas, miega lovyteje pagal savo gabaritus wub.gif O ir kaina tokia, kad pakeist bus negaila irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2011 03 14, 14:05)
Julija parodykit ka turit su nuoroda i ikea, reik ir man pas vaika stalciui tvarkos. nes kojines sau, trusai sau...

Prasom:
http://www.ikea.com/...oducts/00192631

Ten 2 dezutes kvadratines, 2 siauresnes pailgos (kaip puse kvadratines), ir 2 tokios mazesnes kvadratines.
Atsakyti
http://www.flickr.co...N03/4489980589/

Cia matosi kokia tvarka galima palaikyt su siom dezutem wub.gif (stalcius ne mano, bet labai panasus biggrin.gif )
Beje Hemnes komodoje jos atrodo biski suspaustos, tiesiog reikejo gal kitaip isdelioti. Mano Malm, tai tiko idealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 03 14, 22:04)
aciu uz nuomones, merginos 4u.gif  dukra mano miega manieze, tai vis i sieneles jo isikniaubus, lyg vietos nebutu, migruoja miegodama, pati pietu miego verzias tik i musu, 180 cm lova.. todel ir suabejojau...na, reik tiketis, sulus lova iki 5 metu, nebus gaila keist  biggrin.gif

na jei ant lovos non stop nesokines tai ji tikrai nesulus iki 5 metu. Bet jeigu ji miegodama juda ar tu nebijei kad ji is tos lovos tiesiog iskris? Ar matei ten ant kitu modeliu lovu yra toks lengvai uzdedamas ir nuimamas barjeras.
Atsakyti