Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(*Star* @ 2011 03 11, 15:40)
clap_1.gif Smaguma tada.
Na, lova tai jo, didelė  lotuliukas.gif vaikui, tik db nebepamenu mintinai tų pavadinimų. 160 cm  smile.gif
Nu ir galvoju jei bus čiužinukų, tai prie to paties ir čiužinį tai lovytei. kad nebereikėtų sukti galvos  smile.gif

160cm cia nera didele lovana jeigu masina nera pati maziausia! Matrasai ten irgi nebus labai dideli,gal tokai balta lovyte? mano dukra turi balta is IKEA bet miega tai ant norlamios taip sakant, bet jai jau 8 metai is princesiu amziaus jau senei isaugo 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2011 03 11, 22:17)
160cm cia nera didele lovana jeigu masina nera pati maziausia! Matrasai ten irgi nebus labai dideli,gal tokai balta lovyte? mano dukra turi balta is IKEA bet miega tai ant norlamios taip sakant, bet jai jau 8 metai is princesiu amziaus jau senei isaugo  4u.gif !

Pažiūrėsim dar katrą pirksim lovytę. O kad išaugs tai ne problema, bus kitam smile.gif

Nu kaip smagu, jei pavyks su savo mašiniuku parsigabent ko reikia...

O Varšuvoj abu Ikea turbūt šeštadieniai pilnai dirba? Tiesa, planuojam kitą savaitę važiuot. Vyras sako, kad šeštadieniui, aš galvoju gal mašinų srautai dideli tom dienom, ypač lietuvių , gal geriau kokį penktadienį bent jau g.gif

Atsakyti

Pologne (7 magasins) 1991
Magasin
LENKIJOJE NET 7 IKEA'JOS!

--------------------------------------------------------------------------------

Gdansk 1993 13.800

--------------------------------------------------------------------------------

Katowice 2000 24.900

Krakow 1998 11.900

Poznan 1991 29.300

Warsaw Janki 1993 23.300

Warsaw Targowek 2001 23.100

Wroclaw 1996 17.300

o jums Gdanskas ne arciau,tik parduotuve nedidele ? O seip jums i Warsaw Targowek reik vaziuoti! gal i Gdanska maziau masinu? Bet gal kelias prastesnis nzn? gal kas kt tau gali patarti .O siep IKEA turetu dirbti iki 19-20 val sestadieni.
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2011 03 12, 23:15)
Magasin

Gdansk 1993 13.800

Katowice 2000 24.900

Krakow 1998 11.900

Poznan 1991 29.300

Warsaw Janki 1993 23.300

Warsaw Targowek 2001 23.100

Wroclaw 1996 17.300
o jums Gdanskas ne arciau,tik parduotuve nedidele ? O seip jums i Warsaw Targowek reik vaziuoti! gal i Gdanska maziau masinu? Bet gal kelias prastesnis nzn? gal kas kt tau gali patarti .O siep IKEA turetu dirbti iki 19-20 val sestadieni.

g.gif Na man atrodo, kad Targowek mum arčiausiai. jau ir taip nemažai tų kilometrų gaunas, tai dėl mašinų neapsimoka dar bent kelis šimtus kilų užsidėt smile.gif Žiūrėsim kokią dienelę pritaikyt ir palėkt. jau kurpiu planus ir sąrašus ką pirkt. Sąrašai neilgi, nes žinau kas bus kai nuvažiuosim lotuliukas.gif sąrašiuks automatiškai bus prailgintas vietoj lotuliukas.gif

Ačiū labai už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2011 03 11, 15:40)
Nu ir galvoju jei bus čiužinukų, tai prie to paties ir čiužinį tai lovytei. kad nebereikėtų sukti galvos  smile.gif

Yra ten čiužinukų 4u.gif Nežinau kokią lovytę išsirinkot, bet kai kurioms čiužinuką geriausia iš ten ir pirkti, nes išmatavimai ne visai standartiniai... ypač tų mažesnių 4u.gif

Aš turiu klausimėlį, ar yra IKEA kabyklų vaikų kambariui? Randu tik tokią, su dviem kabliukais (yra du modeliai):
user posted image

Kitas klausimėlis, kokio ilgio būna jų vaikiškos pakabos?
prie šių, plastikinių
user posted image
išmatavimai surašyti, o čia irgi vaikiškos, tik medinės, bet išmatavimų nėra...
user posted image
Gal kas turite ar bent matėte gyvai ir vienas , ir kitas šalia?
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2011 03 11, 17:27)
Nejaugi nera pirkusiu sofas? unsure.gif

Nusirengia visas baldas.
Atsakyti
del pakabu tiksliai nzn,bet manau kad bus panasaus dydzio kaip ir anie is plastiko.

star seip prie kiekvienos lovos yra parasyta koks ipakavimo dezes svoris ir visi ipakavimo ismatavimai.Jei nezinai kur ieskoti parasyk lovos pavadina, o dimensijas ars tau parasysiu 4u.gif tada pamatuosi ar tikrai tilps i masina ir vaziuosi ramia sirdim 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2011 03 11, 16:27)
Nejaugi nera pirkusiu sofas? unsure.gif

audinys gamintas Turkijoje, medvilnė, supakuotas labai kompaktiškai, labai mažai vietos užima apmušalų pakuotė. Aprengiamas visas baldas, t.y. viskas, kas matosi.
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2011 03 12, 21:15)
Magasin

nepamineta liko dar viena - IKEA Łódź
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 03 13, 14:37)
Kitas klausimėlis, kokio ilgio būna jų vaikiškos pakabos?

Turiu abejas, medinės trumpesnės už plastikines. Dabar kai važiuosim pirksiu plastikines ax.gif

Gal kas gali parekomenduoti kur galima būtų tvarkingai ir nebrangiai apsistoti nakčiai Varšuvoje ar prie jos?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 03 13, 15:37)
Aš turiu klausimėlį, ar yra IKEA kabyklų vaikų kambariui? Randu tik tokią, su dviem kabliukais (yra du modeliai):
user posted image

Kaip tik abu modelius nupirkom šį savaitgalį vaikams. Man labai gražūs ir žaismingi thumbup.gif

Ar galite paprotinti, kaip galima būtų gauti ikea pilną katalogą? Ar jie siunčia, ar galėtų kas parvežti. Buvome ten vakar, bet visai nepagalvojau apie jį, galva tik susisuko nuvažiavus, visko užsimaniau, o laiko atydžiau apžiūrėt neturėjau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2011 03 14, 15:32)
Kaip tik abu modelius nupirkom šį savaitgalį vaikams. Man labai gražūs ir žaismingi  thumbup.gif

Ar galite paprotinti, kaip galima būtų gauti ikea pilną katalogą? Ar jie siunčia, ar galėtų kas parvežti. Buvome ten vakar, bet visai nepagalvojau apie jį, galva tik susisuko nuvažiavus, visko užsimaniau, o laiko atydžiau apžiūrėt neturėjau  verysad.gif

man jie irgi grazus, bet bijau kad ant ju niekas nesilaikys, nes tie kabliukai be uzlenkimu ar as klystu g.gif
Atsakyti