Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Julijasha @ 2011 03 09, 03:18)
Aciu.  4u.gif  Renku baldus dukrytes kambariui. Tai imsiu Hensvik kolekcijos lova, spinta, lentinele. Tik va dar truksta komodos.  g.gif Vienos kaina 299 kitos 399. Kazkokio didelio skirtumo nematau tarp ju. Bet prasciau nei komoda is Jisko abejoju ar bus  biggrin.gif

Pas mus Hensvik spinta, lovyte, 2 lentynos, komoda Malm (stovi kampe, i akis nekrenta, bendro vaizdo negadina, tarp kitko kokybe normali, tikrai tvirta 4u.gif )
Siaip baldais patenkinta, ir bendru rezultatu, kai vaikas paaugs pakeist butu negaila, o tiek kiek mums ju reikes, tai tikrai tarnaus puikiai. Man svarbiausia, kad nebyretu per sujungimus, laikytusi tvirtai smile.gif Lovyte tikrai tvirta, nes vaikas sugeba ant jos dar ir pasokinet, puikiai atlaiko suaugusio svori. Tiesiog optimalus kainos ir kokybes santykis drinks_cheers.gif
Papildyta:

O gal turit netycia sia Expedit sistema, tos brzoza spalvos?
Idomu kaip gyvai atrodo. Man tamsesnes reiktu, bet dulkiu bijau biggrin.gif

Oi ne, neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 09, 14:11)
Pas mus Hensvik spinta, lovyte, 2 lentynos, komoda Malm (stovi kampe, i akis nekrenta, bendro vaizdo negadina, tarp kitko kokybe normali, tikrai tvirta 4u.gif )
Siaip baldais patenkinta, ir bendru rezultatu, kai vaikas paaugs pakeist butu negaila, o tiek kiek mums ju reikes, tai tikrai tarnaus puikiai. Man svarbiausia, kad nebyretu per sujungimus, laikytusi tvirtai smile.gif  Lovyte tikrai tvirta, nes vaikas sugeba ant jos dar ir pasokinet, puikiai atlaiko suaugusio svori. Tiesiog optimalus kainos ir kokybes santykis drinks_cheers.gif
Papildyta:
Oi ne, neturiu 4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

O ciuzinuka i lova is ikejos emet ?
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2011 03 09, 04:14)
O ciuzinuka i lova is ikejos emet ?

Ne, mes uzsakinejom vokiska. Tiesiog kai pirkom baldus, Ikejos puslapis buvo kazkoks sustreikaves, tai ten nebuvo puse prekiu, tame tarpe ir vaikisku ciuziniu, negalejau nieko pasirinkt, tai ir nesukau sau galvos. Nuvaziavau i viena firma ir paprasiau, kad pagamintu reikiamu ismatavimu 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi turim Hensvik spinta ir lentyna. Lentyna jau 2,5 metu droziama, bet atrodo tikrai gerai, o spinta neperseniausiai turim. Ne stebuklas, bet lyginant su kainom LT uz panasia kokybe doh.gif Ir dar Malm komoda balta turim, puikiai isipaiso i Hensvik kolekcija. Ja pirkom cia, LT, daug pigiau nei Lenkijoj smile.gif
Buvau kazkada imetus vaiku kombario foto su Hensvik baldukais, galit paziuret, kaip gyvai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 03 09, 14:21)
Mes irgi turim Hensvik spinta ir lentyna. Lentyna jau 2,5 metu droziama, bet atrodo tikrai gerai, o spinta neperseniausiai turim. Ne stebuklas, bet lyginant su kainom LT uz panasia kokybe doh.gif Ir dar Malm komoda balta turim, puikiai isipaiso i Hensvik kolekcija. Ja pirkom cia, LT, daug pigiau nei Lenkijoj smile.gif
Buvau kazkada imetus vaiku kombario foto su Hensvik baldukais, galit paziuret, kaip gyvai atrodo 4u.gif

Ai kazka atsimenu apie Malm komoda lietuvoj ar ne uz 99 lt... Bet jauciu jau neberasciau. Einu ieskot kambariuko nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2011 03 09, 12:27)
Ai kazka atsimenu apie Malm komoda  lietuvoj ar ne uz 99 lt... Bet jauciu jau neberasciau.  Einu ieskot kambariuko nuotraukas smile.gif

Mes uz Malm komoda 4 stalciu mokejom 120 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 03 09, 11:56)
Noriu uzklausti del vienu vezeju. Tiesiog uzsakinejam is kt miesto ir teks isanksto atsiskaityti, tai baisu likti be nieko biggrin.gif jei cia lankosi sie  vezejai, tikiuosi supras ir neisizeis del mano nepatiklumo smile.gif
Gal galit ka pasakyti apie sio emeilo vezejus?
ikealietuvoje@gmail.com

Užsakinėjome per juos vystymo staliuką (kadangi vis nebuvo reikiamos spalvos, tai vis sukau jiems galvą, kad reikia būtent tos, kur išsirinkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ir šiaip visokių smulkmenų - viską gražiai atvežė (čia Vilniuje), jokių nusiskundimų nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 03 09, 13:50)
Užsakinėjome per juos vystymo staliuką (kadangi vis nebuvo reikiamos spalvos, tai vis sukau jiems galvą, kad reikia būtent tos, kur išsirinkau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) ir šiaip visokių smulkmenų - viską gražiai atvežė (čia Vilniuje), jokių nusiskundimų nebuvo 4u.gif

Aciu. Na nesklandumu pas bet ka gali pasitaikyti, ypac,jei ne nuo ju paciu priklauso. Man aktualiausia,kad pervedus Lt isvis nedingtu. Nezinia,kas uz to emeilo slypi. Taip pat,kaip ir manes jie nepazysta ax.gif
Atsakyti
Jiems ir neaktualu dingti, nes pinigus sumoki tik gavus preke. nebent tavo preke labai jau jiems patiktu, kad nusprestu su ja dingti negave pinigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 03 09, 14:44)
Mes uz Malm komoda 4 stalciu mokejom 120 Lt.

Gal galite pasakyt kur pirkot ?
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 03 09, 14:22)
Jiems ir neaktualu dingti, nes pinigus sumoki tik gavus preke. nebent tavo preke labai jau jiems patiktu, kad nusprestu su ja dingti negave pinigu  biggrin.gif

Čia yra kitaip,jie prekes įduoda kurjeriui ir nori jau prieš tai pinigu gauti,o kurjeris atveš ar ne ,kaip žinot? Yra ne viena istorija apie kurjerius .
Atsakyti
Sveikos,

pasidaliname ir mes ispudziais. Isigyjome mes vaikiska staliuka su kedute va sita: http://www.ikea.com/...oducts/40147180
rinkausi staliuka atsizvelgadama i tai kad pas mane du vaikiukai skirtingo amziaus, vienam 5 metai kitai 1.5 metu. man buvo svarbu kad abu vaikai galetu prie jo zaisti, piesti.... sio staliuko aukstis reguliuojasi (pasikelia iki 60 cm, orentyrui suaugusiam reikia 70cm) pavirsius padengtas palstiku, kuris lengvai valosi , labai patiko kedute, pakelus raudona dangti ten gaunasi dezute kur galima sudeti vaiko daiktus pvz piesimo, lipdymo ir t.t Baldeliai tikrai kokybiskai pagaminti, baldeliai nejuda, medis taip pat gerai apdorotas, vaikutis tikrai neisivarys kokio pasino.
tai tiek ... jeigu kas turesite klausimeliu visad prasom smile.gif
prie progos imesiu realia foto...
Atsakyti