Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Kozete @ 2011 02 28, 17:18)
Gal čia 'orzech'.
Aš turiu 'imit.brozozy', tai jinai šviesiai ruda.

O man svieciasi,kad nei ta nei ta biggrin.gif
O kazin ta orzech labai jau tamsi? Bijau,kad istisai dulkes teks nuo jos valyti?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 03 02, 09:48)
O man svieciasi,kad nei ta nei ta biggrin.gif 
O kazin ta orzech labai jau tamsi? Bijau,kad istisai dulkes teks nuo jos valyti?

O man vis delto atrodo, kad cia brzoza, nes nuotraukoje nufotkinta prie prasto apsvietimo, del to atrodo tamsesne, bet i brzoza labiausiai panasu 4u.gif
Atsakyti
aciu atsakiusiems del baldeliu ir mediniu zaisliuku mirksiukas.gif 4u.gif

aciu uz idejas, bet daug ko nerandu IKEA kataloge
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 03 02, 18:44)
As nusprendziau imti 4 vidutinius baltus ir 4 mazesnius zalius. Turim visokiu smulkmiu, tai manau pravers ir tie mazieji.

Kalbėjausi su drauge, ji pasirodo turi Trofast sistema. tai sake paciu didziausiu kibiru nereiktu imti, nes greitai luzta. patare imti vidutinius ir tuos maziausius smile.gif tai manau geras pasirinkimas Jūsų.

QUOTE(julija4ever @ 2011 03 02, 18:45)
Tokios neturim, bet atrodo kad ji vienoda is visu pusiu, tai apsuksit ir stoves kitu kampu. O del tvirtinimo, tai jau reikia ziureti individualiai, kaip pati jauciat pagal vaika. Mes netvirtinom nei vienu baldu, vaikas buvo uzlipes ant lentinos bet niekas nenuvirto. 4u.gif

tai jaučiu pradžioj ir aš netvirtinsiu. Stebėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 03 03, 09:27)
Kalbėjausi su drauge, ji pasirodo turi Trofast sistema. tai sake paciu didziausiu kibiru nereiktu imti, nes greitai luzta. patare imti vidutinius ir tuos maziausius smile.gif tai manau geras pasirinkimas Jūsų.
tai jaučiu pradžioj ir aš netvirtinsiu. Stebėsiu  biggrin.gif

nezinau, man ne vienas nesuluzo per du metus, o vaikas tampo tai nerealiai. Apvercia, laipioja ant ju, arba istraukia pusiau taip is lentynos ir uzgula. Stalcius pusiau persilenkia ir nieko, absoliuciai jokio iluzimo.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 03 03, 11:27)
Kalbėjausi su drauge, ji pasirodo turi Trofast sistema. tai sake paciu didziausiu kibiru nereiktu imti, nes greitai luzta.

turiu jau gal pora metu trofast ir jame yra vienas pats didziausias stalcius. nieko jis neluzo schmoll.gif ir net nesiruosia, gal vaikai lipo i ji ir kaip nors krito , gal sokinejo, nes siaip paprastai, tai ko jam luzti, nera juk ta plastmase kazkokia trapi g.gif nes ir nukrenta juk, kai visa istraukia, ir naudoja juk vaikas, tai anoks cia saugojimas. tik va tikrai neilipa ir tarkime apvertes nebando ant dugno sokineti, tai nesiimu sakyt, jog tokius dalykus atlaikytu. Mes didziajame pradzioje laivus laikeme, dabar pilis, tai niekaip be jo neapseitumem schmoll.gif
Atsakyti
mmm....Matai kaip...nu pas ja 3 vaikai - tai sake du turejo tokius stalcius, moment suluzo biggrin.gif o va tie kiti kuo puikiausiai irgi pora metu jau laiko.
O siaip tie vidutinaii kaip suprantu gana talpus, ane? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 03 03, 11:20)
mmm....Matai kaip...nu pas ja 3 vaikai - tai sake du turejo tokius stalcius, moment suluzo  biggrin.gif o va tie kiti kuo puikiausiai irgi pora metu jau laiko.
O siaip tie vidutinaii kaip suprantu gana talpus, ane?  rolleyes.gif

talpūs ir vidutinio dydžio, mes trofast turim tik kokį pusmetį, bet super gėris wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 03 kovo 2011 - 10:39
QUOTE(Ladylike @ 2011 03 02, 09:44)
Laba diena,

Gal turinčios šią lovytę mamytės galėtų parašyti ar jai reikia grotelių ir gal parekomenduotumėt kurį čiužinuką geriau rinktis?

Ačiū labai!  4u.gif

aš irgi laukiu patarimo del ciuzinuko siai loveliai? Kaip ju kokybe? Koki pasirinkti?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

iskilo toks klausimas, ar baldai atkeliauja supakuoti dezese? ar siaip uzsukti celofanu ?
Atsakyti
QUOTE(Chota @ 2011 03 04, 14:47)
Sveiki  4u.gif

iskilo toks klausimas, ar baldai atkeliauja supakuoti dezese? ar siaip uzsukti celofanu ?

dezese viskas graziai supakuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 01 05, 23:48)

skaitau sia ikea tema nuo pradziu ir akys uzkliuvo uz situ vaikisku baldeliu..mes vakar toki komplekteli dukrytei gavom is Klaipedos (tiksliau Gargzdu), tik viena kedute rozine, kita melsva, o staliuko stalvirsis rozinis, kojos melsvos..kainavo 99 lt..Ikea kaina gaunasi 100 lt..

tai va idomu, gal tie gargzdiskiai ir gamina situos baldelius ikejai bigsmile.gif

Atsakyti