Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(LT saulele @ 2011 03 01, 11:43)
turiu, pastebėjau, kad juo mielai pažaidžia į svečius užsukę įvairaus amžiaus vaikai  smile.gif

sitas zaislas labai fainas, mes ne IKEjos turim bet panasu tai liuks
Atsakyti
QUOTE(Chota @ 2011 03 01, 10:38)

turejom ikejini, superinis wink.gif
Atsakyti
zaislai is vis ikejos man atrodo visi geros kokybes, tiek minksti, tiek mediniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chota @ 2011 03 01, 11:38)

vienas labiausiai pasiteisinusiu zaislu...vaziuodavo net atostogoms thumbup.gif ...kale ryta, vakara...ir sveciai uzsuke mielai dar pazaidzia smile.gif
Atsakyti
[quote=Chota,2011 03 01, 10:18]

gal kas turite Kliter serijos baldeliu? ar jie tvirti ?

Turim baltus Kritter staliuka ir 2 kedutes, man jie labai mieli, grazus, atrodo tvirti. Ziuresim, kaip tarnaus, nes isigijome neseniai. Tik nezinau, ar dabar pirkciau balta staliuka, nes labai sekmingai mano mazoji ant jo piesia, kaip ant popieriaus smile.gif
Atsakyti
Gal kam kokių idėjų kils 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal galite, kas turite KRiTTER lovyte, parasyti koki ciuzinuka pirkote? Planuoju pirkti ne is IKEA ciuzinuka, bet nezinau koks turetu buti ciuzinuko aukstis cm, nezinau kaip aiskiau parasyti. ax.gif Tiesiog kiek cm yra palikta lovytes dugno aukscio kur dedamas ciuzinukas. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2011 03 01, 17:31)
Gal kam kokių idėjų kils  4u.gif

user posted image
user posted image

Oj patiktu patalyne su debeselaiais , bet nera interneto psl. pirkti?
Atsakyti
Laba diena,

Gal turinčios šią lovytę mamytės galėtų parašyti ar jai reikia grotelių ir gal parekomenduotumėt kurį čiužinuką geriau rinktis?

Ačiū labai! 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o sita rema kaip suprantu reikia paciai susirinkti. ir galima pakeisti jo puse? g.gif Nes i kita puse maciau ikeos svetaineje aprodytas tik baltas, o man ta spalva netinka....

user posted image

Ir dar - ar ji butina tvirtinti prie sienos, kad nevirstu? Ir domina, ne tik sio ismatavimo (gylis 44cm), bet ir tie siauresni remai, kur gylis 30cm. Jei netvirtinsiu prie sienos, o tik pastatysiu, tai gal nenuvirs nuo laipiojimo ar stalciu traukinejimo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 02 kovo 2011 - 16:30
QUOTE(Ladylike @ 2011 03 02, 03:44)
Laba diena,

Gal turinčios šią lovytę mamytės galėtų parašyti ar jai reikia grotelių ir gal parekomenduotumėt kurį čiužinuką geriau rinktis?

Ačiū labai!  4u.gif

Siai lovytei atskirai groteliu nereikia, jos ieina i komplekta (tik supakuotos atskiroje dezeje), ir apsaugele i komplekta taip pat ieina 4u.gif
Ciuzinio dydis turi buti 160 ant 70. O jau koki pirksit is Ikejos ar kitos firmos uzsakinesit, Jusu valia rinktis.
Mes Hensvik lovytei darem pagal uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
O gal kas galit ka rekomenduoti,kad i zemaitijos puse parveztu daiktus is Ikejos? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Smėlio Migla @ 2011 02 28, 07:23)
zali yra mazesni, baltu yra ir dideliu. 

Aciu,
As nusprendziau imti 4 vidutinius baltus ir 4 mazesnius zalius. Turim visokiu smulkmiu, tai manau pravers ir tie mazieji.
As apie toki varianta kalbu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 03 02, 08:28)
Merginos, o sita rema kaip suprantu reikia paciai susirinkti. ir galima pakeisti jo puse? g.gif  Nes i kita puse maciau ikeos svetaineje aprodytas tik baltas, o man ta spalva netinka....

Ir dar - ar ji butina tvirtinti prie sienos, kad nevirstu? Ir domina, ne tik sio ismatavimo (gylis 44cm), bet ir tie siauresni remai, kur gylis 30cm. Jei netvirtinsiu prie sienos, o tik pastatysiu, tai gal nenuvirs nuo laipiojimo ar stalciu traukinejimo?  rolleyes.gif

Tokios neturim, bet atrodo kad ji vienoda is visu pusiu, tai apsuksit ir stoves kitu kampu. O del tvirtinimo, tai jau reikia ziureti individualiai, kaip pati jauciat pagal vaika. Mes netvirtinom nei vienu baldu, vaikas buvo uzlipes ant lentinos bet niekas nenuvirto. 4u.gif
Atsakyti