QUOTE(xjurga @ 2011 02 15, 06:30)
Dabar pardavime yra tik rožinės. Aš kaip tik norėčiau baltos, nes kai kurios rašė, kad balta gražiau gyvai atrodo, o rožinė tokia labai plastmasinė.
Kažin lyginant rožinę gėlytę, mėnulį ir žvaigždę katra geriausiai atrodo
As ilgai abejojau del tos gelytes rozines, ypac kai pamaciau tokia pat ermitaze (tik su baltu laidu), tai isvis pasirode tokia pigi plastmasine. Bet skaiciau kazkur atsiliepimu, kad jos labai skiriasi, tai surizikavau ir paemiau is Ikea. Na, zinokit, ji tikrai kitokia biski nei ermitaze, ir visai gerai atrodo (ta prasme, kad plastmase kazkokia kitokia, ne "pigi"), ir tas zalias laidas
Vienu zodziu, likau patenkinta
Papildyta:
QUOTE(xjurga @ 2011 02 18, 01:59)
Idėsiu porą foto kur matysis kilimukas ir dar keletą daiktelių iš Ikea (kambariukas dar neįrengtas iki galo).
Kilimas
atrodo.
Labai fainas lovytes uztiesalas, gaila kad jie tik su varlyte turi, mums spalviskai netinka.
Mamut kedute irgi turim, nereali ji man, ta prasme kad labai tvirta, net vyras ant jos sedi ir nieko jai neatsitinka (vyras apie 96 kg)
Papildyta:
QUOTE(Dairana @ 2011 02 07, 08:55)
aha, situos ir as maciau, tik kad ieskau to tikrojo sauksto, kad butu lengviau apsiauti batus:)) turbut jau nebeprekiauja:))
Gal kam netycia teko gyvai matyti sias vaikiskas uzuolaidas? suabejojau del to "surauktumo", kazkaip man visada graziau audinys atrodo kabinamas su ziedais, bet gal vaikiskoms visai tinka..
http://www.ikea.com/...oducts/60172258
jeigu dar domina, nufotkinsiu ir atsiusiu, kaip atrodo gyvai, rasykit i AZ.