Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Blond @ 2011 02 15, 14:22)
mes tokia turim, va taip atrodo gyvai:

user posted image

Ačiū labai už foto! 4u.gif Va dabar jau galiu geriau įsivaizduoti.. smile.gif O tai ji kol nedega, balta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladylike @ 2011 02 15, 13:39)
Ačiū labai už foto!  4u.gif Va dabar jau galiu geriau įsivaizduoti..  smile.gif O tai ji kol nedega, balta?  g.gif

cia ir yra balta, ji ne rozine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 02 15, 14:55)
cia ir yra balta, ji ne rozine 4u.gif

Ai tai būna ir baltų... doh.gif Blondinė! lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vieną klausimėlį turiu.. Štai šie kabliukai, teisingai suprantu, kad čia vnt. kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladylike @ 2011 02 15, 14:02)
Ai tai būna ir baltų...  doh.gif Blondinė!  lotuliukas.gif

Dabar pardavime yra tik rožinės. Aš kaip tik norėčiau baltos, nes kai kurios rašė, kad balta gražiau gyvai atrodo, o rožinė tokia labai plastmasinė.

Kažin lyginant rožinę gėlytę, mėnulį ir žvaigždę katra geriausiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 02 15, 15:30)
Dabar pardavime yra tik rožinės. Aš kaip tik norėčiau baltos, nes kai kurios rašė, kad balta gražiau gyvai atrodo, o rožinė tokia labai plastmasinė.

Kažin lyginant rožinę gėlytę, mėnulį ir žvaigždę katra geriausiai atrodo  g.gif

Na man asmeniškai (žiūrint foto) gražiausia gėlytė, o berniukui turbūt rinkčiaus mėnulį.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladylike @ 2011 02 15, 14:34)
Na man asmeniškai (žiūrint foto) gražiausia gėlytė, o berniukui turbūt rinkčiaus mėnulį..  mirksiukas.gif

Tai man ir mergytei ir berniukui reikia - galvoju jei tas mėnulis geriau atrodo už gėlytę, tai dukrytei imčiau jį vietoj gėlės.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 02 07, 23:46)
Ir aš šias užuolaidas nusižiūrėjau. Man tas paraukimas kaip tik patinka. Kažin kaip jos gyvai atrodo.

neizivaizduoju ka daryt su tom uzuolaidom... pirkt ar palaukt.. doh.gif ziuriu ziuriu i langa... bet minciu jokiu, nei uz nei pries biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 15 vasario 2011 - 15:11
QUOTE(Dairana @ 2011 02 15, 15:11)
neizivaizduoju ka daryt su tom uzuolaidom...  pirkt ar palaukt.. doh.gif ziuriu ziuriu i langa... bet minciu jokiu, nei uz  nei pries biggrin.gif

Ir aš tą pačią dilemą sprendžiu, bet linkstu link to, kad pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 02 15, 16:15)
Ir aš tą pačią dilemą sprendžiu, bet linkstu link to, kad pirkti  smile.gif

4u.gif balionelis - kad lengviau butu apsispresti:)

Na, is esmes jos baltos, prie visko dera, medziaga pagal sudeti neturetu buti labai jau "skysta", ech... as pati tikriausiai svarstykle doh.gif Tiesa, ermitaze sviestuvams 30 proc nuolaida, gal ten sviestuvu pasidairyt verta? Jeigu jus klp arba vln:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 15 vasario 2011 - 15:45
QUOTE(Dairana @ 2011 02 15, 15:43)
4u.gif balionelis - kad lengviau butu apsispresti:)

Na, is esmes jos baltos, prie visko dera, medziaga pagal sudeti neturetu buti labai jau "skysta", ech... as pati tikriausiai svarstykle  doh.gif Tiesa, ermitaze sviestuvams 30 proc nuolaida, gal ten sviestuvu pasidairyt verta? Jeigu jus klp arba vln:)

Na man tai jos per ilgos, o apačioje tie ančiukai, tai net nežinau kaip čia jas patrumpinti reikėtų, kad nesigautų kad liks tik ančiukų galvos doh.gif

Dėl šviestuvų, tai ačiū už info, reiks užlėkti pasidairyti.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 02 15, 16:51)
Na man tai jos per ilgos, o apačioje tie ančiukai, tai net nežinau kaip čia jas patrumpinti reikėtų, kad nesigautų kad liks tik ančiukų galvos  doh.gif

Dėl šviestuvų, tai ačiū už info, reiks užlėkti pasidairyti.

man zinokit atrodo, ziurint i foto, kad ten jos nesibaigia, tiesiog foto tokia:) Turetu buti apgalvotai pasiuta, nes manau ilgis toks butent del to, kad pirkejas galetu prisitaikyti sau.. man irgi tektu apie 20cm turbut nukirpt:)
Atsakyti