Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 07, 17:36)
Gal situ ieskot? radau tik tokius  mirksiukas.gif

aha, situos ir as maciau, tik kad ieskau to tikrojo sauksto, kad butu lengviau apsiauti batus:)) turbut jau nebeprekiauja:))

Gal kam netycia teko gyvai matyti sias vaikiskas uzuolaidas? suabejojau del to "surauktumo", kazkaip man visada graziau audinys atrodo kabinamas su ziedais, bet gal vaikiskoms visai tinka..
http://www.ikea.com/...oducts/60172258
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 07 vasario 2011 - 17:03
QUOTE(Dairana @ 2011 02 07, 17:55)

Gal kam netycia teko gyvai matyti sias vaikiskas uzuolaidas? suabejojau del to "surauktumo", kazkaip man visada graziau audinys atrodo kabinamas su ziedais, bet gal vaikiskoms visai tinka..
http://www.ikea.com/...oducts/60172258

Ir aš šias užuolaidas nusižiūrėjau. Man tas paraukimas kaip tik patinka. Kažin kaip jos gyvai atrodo.
Atsakyti
Gal kuri paaiskintumet man (blondinei biggrin.gif ), kaip sis stovas isijungia? kazkaip is foto neiziurau niekur jungiklio g.gif negi tik kisant kistuka i razete?...

stovas
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 02 09, 17:01)
Gal kuri paaiskintumet man (blondinei  biggrin.gif ), kaip sis stovas isijungia? kazkaip is foto neiziurau niekur jungiklio  g.gif negi tik kisant kistuka i razete?...

stovas

viršuj, prie lemputės, yra juodas jungiklis mirksiukas.gif jei gerai įžiūriu ax.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 09 vasario 2011 - 17:08
aha, tiksliai - kazkas juoduoja bigsmile.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Jie yra trinami, nariams skiriami įspėjimai.
Atsakyti
gal kuri turite ar esate ciupinejusi sias kedes. ar jos nera tokios, kaip lauko baldai plastikiniai buna, plonos plastmases? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal ir man kasnors galėtumėte parašyti Renaldo kontaktus į a.ž.? Iš anksto labai dėkoju! 4u.gif

Dar norėjau pasiteirauti, gal kas turite šią lempą? Įdomu kaip su jos dydžiu? Nelabai išeina įsivaizduoti.. Kažin jos vienos užtenka ar vis dėlto pirkti dvi? g.gif Virš lovytės kabinčiau, bet galvoju gal viena ta gėlė nei šis, nei tas..?
Atsakyti
kaip as suprantu, tai ta gele jau nera tokia ir maza ax.gif . zvilgterek i sias foto:

geles pvz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 15 vasario 2011 - 11:57
Ta gėlė tikrai nėra maža. Ir šviesos tikrai tik kaip naktinei lemputei, skaitymui netinka.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 02 15, 12:56)
kaip as suprantu, tai ta gele jau nera tokia ir maza  ax.gif . zvilgterek i sias foto:

geles pvz

QUOTE(wilike @ 2011 02 15, 13:35)
Ta gėlė tikrai nėra maža. Ir šviesos tikrai tik kaip naktinei lemputei, skaitymui netinka.

Pažiūrėjau nuotraukas, tikrai nemaža, bet labai gražiai jos ten dvi žiūrisi, o pas mus siena didoka, tai ir mąstau ar viena ta gėlytė neišnyks joje.. g.gif O dėl apšvietimo, tai mums tik naktinės lemputės funkcijos ir reikia.. mirksiukas.gif

QUOTE(Louhi @ 2011 02 15, 13:38)
Teks man Renaldo prašyti didesnės nuolaidos už jo kontaktų platinimą  biggrin.gif

Ačiū dar kartelį! mirksiukas.gif

Tik pamiršau Renaldo paklausti ar tas procentas nuo sumos zlotais ar sumos litais skaičiuojamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ladylike: 15 vasario 2011 - 13:22
QUOTE(Ladylike @ 2011 02 15, 10:57)
Laba diena,

Gal ir man kasnors galėtumėte parašyti Renaldo kontaktus į a.ž.? Iš anksto labai dėkoju!  4u.gif

Dar norėjau pasiteirauti, gal kas turite šią lempą? Įdomu kaip su jos dydžiu? Nelabai išeina įsivaizduoti.. Kažin jos vienos užtenka ar vis dėlto  pirkti dvi?  g.gif Virš lovytės kabinčiau, bet galvoju gal viena ta gėlė nei šis, nei tas..?

mes tokia turim, va taip atrodo gyvai:

user posted image
Atsakyti