Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(grange @ 2011 02 02, 23:29)
na,vaikas vaikui nelygus, šeima, kurioje šis daiktas buvo merginos domėjos iki ~4, daugiau tapo tik tokiu tarp kitko baldu, žaidžiant lėles padėt ar dar ką...
kai mažesnės buvo tai labiau supos, sukos ir pan. o dabar jau ant tų normalių "suaugusių" kėdžių labaiu mėgsta. ir dar, kaip vaikas jaučias "uždarytas" mažoj erdvėj, nes vienai iš dvynukių pvz. nepatiko, bijodavo, jei buvo u-daryta, o kita mėgdavo užsidaryt ir tarsi savoj erdvėj pasėdėt...
tai priklauso nuo vaikų. 4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Hennessy @ 2011 02 03, 10:54)
... Bet kažkodėl turiu įtarimą, kad LT bus viskas dar brangiau, nei Lenkijoje, ir apsimokės labiau pirkti toje pačioje Varšuvoje bei mokėti vežėjams, negu tiesiogiai Lituvoje pirkti    Na, tiesiog matosi mūsų parduotuvių apskritai tendecijos ir visa bendra politika... Todėl aš vis dar gan skeptiškai žiūriu į IKEA Lietuvoje  biggrin.gif

aš irgi turiu tokį įtarimą.. verysad.gif na, bet reikia pirma sulaukti, kad atidarytų lotuliukas.gif kadanors...
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 01 28, 15:28)
o aš kaip tik ieškau apsaugos lovai. Kažin ar IKEA tokių turi g.gif  kiek žiūrėjau - tai ne...

Tikrai turi. Mes esam pirkę tik apsaugą turimai lovytei. Štai ta apsauga- http://www.ikea.com/...oducts/30099293. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 03, 00:29)
ai tai jau čia spaudoj, galvojau kad taip kur kalbos.

mūsų laikais spauda - didelis pletkų kibiras

o dėl IKEA pardės Lietuvoje - superinė idėja, thumbup.gif jau seniai mum to reikia. doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif pamirškit jūs tą ikea lt, netikiu kad bus schmoll.gif
nerandu dabar ant greičio kur skaičiau, kiek mljn žmonių turi gyvent šaly, kad atidarytų tokią parduotuvę.. deja lt toli dar iki to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 04 vasario 2011 - 18:39
QUOTE(grange @ 2011 02 04, 19:39)
biggrin.gif pamirškit jūs tą ikea lt, netikiu kad bus  schmoll.gif
nerandu dabar ant greičio kur skaičiau, kiek mljn žmonių turi gyvent šaly, kad atidarytų tokią parduotuvę.. deja lt toli dar iki to...

6 000 000 biggrin.gif
Tikrai kad toli smile.gif
Atsakyti
Gal kas ruosiates vaziuoti i IKEA arba sakytis is vezeju greiti laiku?. Man reiktu baldakimo, gal galetumete padeti siuo klausimi- nupirkti arba priglausti mano uzsakyma prie savojo. Pinigelius pervesciau i saskaita.

niekas nepagelbes? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2011 02 05, 10:17)
niekas nepagelbes? verysad.gif

nu tai palauk, gal dar nepasijungė niekas, tik vakar rašei... 4u.gif
bet tai tokio dalyko nerandi lt už panašią kainą? ne kažkoks baldas, kurio nėra rolleyes.gif
na, bet,gal kiti kriterijai.. "dulkių surinkėjui" kaip aš sakau
Atsakyti
as noriu uzsakyti kelis baldelius. Uzsakydavau pas Edvarda. Gal galite ir man kontaktus to is Kauno tiekejo,gal pigiau vezimas? Aciu
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit pasidalint vezejo Kaune kontaktais? ax.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
na niekaip nerandu tu batu saukstu, kurie buvo praeitoj temoj:(( gal kad gali imesti nuorode, labai aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2011 02 07, 15:42)
na niekaip nerandu tu batu saukstu, kurie buvo praeitoj temoj:(( gal kad gali imesti nuorode, labai aciu  blush2.gif

na zinokit turbut ju jau nebera... visur isnarsiau, tikrai neradau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 07 vasario 2011 - 15:55
QUOTE(Dairana @ 2011 02 07, 16:51)
na zinokit turbut ju jau nebera... visur isnarsiau, tikrai neradau  doh.gif

Gal situ ieskot? radau tik tokius mirksiukas.gif
Atsakyti