Bet tikrai paziurejau UK pigiau nei PL
Na ir kas? Na brangiau, o va LT visai IKEA nėra Kas kaip moka tas taip sukasi, norit, užsakykit iš Lenkijos, jei turit galimybę užsakyti iš UK, pirmyn! Aš, o ir daugelis tokios galimybės neturim, taip, kad iš tų padejavimų, kad oi, tikrai UK pigiau, naudos nėra
QUOTE(Louhi @ 2011 02 02, 22:32)
Na ir kas? Na brangiau, o va LT visai IKEA nėra Kas kaip moka tas taip sukasi, norit, užsakykit iš Lenkijos, jei turit galimybę užsakyti iš UK, pirmyn! Aš, o ir daugelis tokios galimybės neturim, taip, kad iš tų padejavimų, kad oi, tikrai UK pigiau, naudos nėra
Tai prirasykit prie pavadinimo Lenkijos IKEA...
Jums naudos nera, o gal kuriai ir bus! Gal kas prasuks bizniuka su tais mikriukais is UK Ikea... ir pigiau bus nei PL...
Siaip idomus man pasidare toks kainu neatitikimas ir idomios to priezastys (kuo toliau i rytus, t.y. kuo vargingiau zm gyvena - tuo kainos didesnes), tai jauciu tureciau nauja tema atidaryt...
Mane labai nervas ima, kad LT jos neatidaro, bet LT mediena ima ir net gamina dali baldu bei kt.daiktu cia...
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 02 02, 20:40)
Mane labai nervas ima, kad LT jos neatidaro, bet LT mediena ima ir net gamina dali baldu bei kt.daiktu cia...
nesinervuok tuščiai, nes ir neatidarys
LT baldų pardėms ragai būtų iš vis
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 02 02, 21:40)
na, o ko cia nervuotis, toks jausmas, kad uz dyka ima. Ikea labai daug lietuvos tiek baldu, tiek tekstiles imoniu maitina, reik tik dziaugtis
Nu kaip, nervas tik is tos puses, kad vargelio prideda prekes nusipirkt is ju... Ar jusm malonumas taip is kitu saliu veztis?
Del viso kito tikrai gerai
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 02 02, 21:40)
Taigi žada, kad GAL atidarys 3-5 metų laikotarpyje Kaunas, vat, siūlo, kad ten reiktų atidarinėti, nes susisiekimas geriauias
Ai, man tiktų ir Kaune, vis ne užsieny , kur vežėjų reik ieškoti...
Pamenu, buvo toks vaikiškas "krėlas" (nežinau kaip tiksliau pavadinti...), panašus į atidarytą kiaušinį- berods pakabinamas, su užuolaidėle, vaikas gali atsisėsti, užsidengti, pasislėpti. Jei kas įsivaizduoja apie ką kalbu, gal turi nuorodėlę? Niekaip neberandu, o kaip lenkiškai vadinasi- neįsivaizduoju
QUOTE(Will @ 2011 02 02, 21:20)
Taigi žada, kad GAL atidarys 3-5 metų laikotarpyje Kaunas, vat, siūlo, kad ten reiktų atidarinėti, nes susisiekimas geriauias
Pamenu, buvo toks vaikiškas "krėlas" (nežinau kaip tiksliau pavadinti...), panašus į atidarytą kiaušinį- berods pakabinamas, su užuolaidėle, vaikas gali atsisėsti, užsidengti, pasislėpti. Jei kas įsivaizduoja apie ką kalbu, gal turi nuorodėlę? Niekaip neberandu, o kaip lenkiškai vadinasi- neįsivaizduoju
kas žada? kur skaitei tokią info?
o krėslas šitas gal:
http://www.ikea.com/...oducts/40100253
(pagal pav. jau lenk,. susirask )
QUOTE(grange @ 2011 02 02, 22:58)
kas žada? kur skaitei tokią info?
o krėslas šitas gal:
o krėslas šitas gal:
spauda LT Per pastarąją savaitę bent du kartus skaičiau , o mačiau dar daugiau (besikartojančių žinučių stengiuosi neskaityti)
--
taip, šitas, ačiū Įdomu, iki kelių metų vaikams jis įdomus? iš paveiksliuko nesuprasi kas per dydis , gal ir aš tilpčiau
QUOTE(Will @ 2011 02 02, 22:05)
spauda LT Per pastarąją savaitę bent du kartus skaičiau , o mačiau dar daugiau (besikartojančių žinučių stengiuosi neskaityti)
--
taip, šitas, ačiū Įdomu, iki kelių metų vaikams jis įdomus? iš paveiksliuko nesuprasi kas per dydis , gal ir aš tilpčiau
--
ai tai jau čia spaudoj, galvojau kad taip kur kalbos.
na,vaikas vaikui nelygus, šeima, kurioje šis daiktas buvo merginos domėjos iki ~4, daugiau tapo tik tokiu tarp kitko baldu, žaidžiant lėles padėt ar dar ką...
kai mažesnės buvo tai labiau supos, sukos ir pan. o dabar jau ant tų normalių "suaugusių" kėdžių labaiu mėgsta. ir dar, kaip vaikas jaučias "uždarytas" mažoj erdvėj, nes vienai iš dvynukių pvz. nepatiko, bijodavo, jei buvo u-daryta, o kita mėgdavo užsidaryt ir tarsi savoj erdvėj pasėdėt...
tai priklauso nuo vaikų.
QUOTE(Will @ 2011 02 02, 22:20)
Jau prieš porą metų jie kaip ir bandė į LT rinką ateiti, bet dėl biurokratinių procedūrų viskas sustojo... Žiūrėsime, kaip bus šį kartą Bet kažkodėl turiu įtarimą, kad LT bus viskas dar brangiau, nei Lenkijoje, ir apsimokės labiau pirkti toje pačioje Varšuvoje bei mokėti vežėjams, negu tiesiogiai Lituvoje pirkti Na, tiesiog matosi mūsų parduotuvių apskritai tendecijos ir visa bendra politika... Todėl aš vis dar gan skeptiškai žiūriu į IKEA Lietuvoje
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 02 02, 21:52)
Nu kaip, nervas tik is tos puses, kad vargelio prideda prekes nusipirkt is ju... Ar jusm malonumas taip is kitu saliu veztis?
as daug ka vezuosi is kitu saliu, yra kaip yra, nesinervinu del to kas nuo manes nepriklauso.