Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Bet tikrai paziurejau UK pigiau nei PL blink.gif
Atsakyti
Na ir kas? Na brangiau, o va LT visai IKEA nėra blink.gif Kas kaip moka tas taip sukasi, norit, užsakykit iš Lenkijos, jei turit galimybę užsakyti iš UK, pirmyn! Aš, o ir daugelis tokios galimybės neturim, taip, kad iš tų padejavimų, kad oi, tikrai UK pigiau, naudos nėra biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 02 02, 22:32)
Na ir kas? Na brangiau, o va LT visai IKEA nėra  blink.gif Kas kaip moka tas taip sukasi, norit, užsakykit iš Lenkijos, jei turit galimybę užsakyti iš UK, pirmyn! Aš, o ir daugelis tokios galimybės neturim, taip, kad iš tų padejavimų, kad oi, tikrai UK pigiau, naudos nėra  biggrin.gif

Tai prirasykit prie pavadinimo Lenkijos IKEA... biggrin.gif
Jums naudos nera, o gal kuriai ir bus! Gal kas prasuks bizniuka su tais mikriukais is UK Ikea... ir pigiau bus nei PL... 4u.gif
Siaip idomus man pasidare toks kainu neatitikimas ir idomios to priezastys (kuo toliau i rytus, t.y. kuo vargingiau zm gyvena - tuo kainos didesnes), tai jauciu tureciau nauja tema atidaryt... lotuliukas.gif
Mane labai nervas ima, kad LT jos neatidaro, bet LT mediena ima ir net gamina dali baldu bei kt.daiktu cia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerami Dūšelė: 02 vasario 2011 - 21:42
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 02 02, 20:40)

Mane labai nervas ima, kad LT jos neatidaro, bet LT mediena ima ir net gamina dali baldu bei kt.daiktu cia...

nesinervuok tuščiai, nes ir neatidarys biggrin.gif
LT baldų pardėms ragai būtų iš vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 02 02, 21:40)

na, o ko cia nervuotis, toks jausmas, kad uz dyka ima. Ikea labai daug lietuvos tiek baldu, tiek tekstiles imoniu maitina, reik tik dziaugtis rolleyes.gif
Atsakyti
Nu kaip, nervas tik is tos puses, kad vargelio prideda prekes nusipirkt is ju... Ar jusm malonumas taip is kitu saliu veztis? ax.gif
Del viso kito tikrai gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 02 02, 21:40)

Taigi žada, kad GAL atidarys 3-5 metų laikotarpyje biggrin.gif Kaunas, vat, siūlo, kad ten reiktų atidarinėti, nes susisiekimas geriauias biggrin.gif
Ai, man tiktų ir Kaune, vis ne užsieny , kur vežėjų reik ieškoti... lotuliukas.gif

Pamenu, buvo toks vaikiškas "krėlas" (nežinau kaip tiksliau pavadinti...), panašus į atidarytą kiaušinį- berods pakabinamas, su užuolaidėle, vaikas gali atsisėsti, užsidengti, pasislėpti. Jei kas įsivaizduoja apie ką kalbu, gal turi nuorodėlę? ax.gif Niekaip neberandu, o kaip lenkiškai vadinasi- neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 02 02, 21:20)
Taigi žada, kad GAL atidarys 3-5 metų laikotarpyje  biggrin.gif  Kaunas, vat, siūlo, kad ten reiktų atidarinėti, nes susisiekimas geriauias  biggrin.gif
Ai, man tiktų ir Kaune, vis ne užsieny , kur vežėjų reik ieškoti...  lotuliukas.gif

Pamenu, buvo toks vaikiškas "krėlas" (nežinau kaip tiksliau pavadinti...), panašus į atidarytą kiaušinį- berods pakabinamas, su užuolaidėle, vaikas gali atsisėsti, užsidengti, pasislėpti. Jei kas įsivaizduoja apie ką kalbu, gal turi nuorodėlę?  ax.gif  Niekaip neberandu, o kaip lenkiškai vadinasi- neįsivaizduoju  doh.gif

kas žada? kur skaitei tokią info? bigsmile.gif

o krėslas šitas gal:
http://www.ikea.com/...oducts/40100253

(pagal pav. jau lenk,. susirask )
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 02, 22:58)
kas žada? kur skaitei tokią info?  bigsmile.gif

o krėslas šitas gal:
http://www.ikea.com/...oducts/40100253

(pagal pav. jau lenk,. susirask )

spauda LT mirksiukas.gif Per pastarąją savaitę bent du kartus skaičiau , o mačiau dar daugiau (besikartojančių žinučių stengiuosi neskaityti)
--
taip, šitas, ačiū thumbup.gif Įdomu, iki kelių metų vaikams jis įdomus? iš paveiksliuko nesuprasi kas per dydis , gal ir aš tilpčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 02 02, 22:05)
spauda LT  mirksiukas.gif  Per pastarąją savaitę bent du kartus skaičiau , o mačiau dar daugiau (besikartojančių žinučių stengiuosi neskaityti)
--
taip, šitas, ačiū  thumbup.gif  Įdomu, iki kelių metų vaikams jis įdomus? iš paveiksliuko nesuprasi kas per dydis  , gal ir aš tilpčiau  lotuliukas.gif

ai tai jau čia spaudoj, galvojau kad taip kur kalbos.

na,vaikas vaikui nelygus, šeima, kurioje šis daiktas buvo merginos domėjos iki ~4, daugiau tapo tik tokiu tarp kitko baldu, žaidžiant lėles padėt ar dar ką...
kai mažesnės buvo tai labiau supos, sukos ir pan. o dabar jau ant tų normalių "suaugusių" kėdžių labaiu mėgsta. ir dar, kaip vaikas jaučias "uždarytas" mažoj erdvėj, nes vienai iš dvynukių pvz. nepatiko, bijodavo, jei buvo u-daryta, o kita mėgdavo užsidaryt ir tarsi savoj erdvėj pasėdėt...
tai priklauso nuo vaikų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 02 vasario 2011 - 23:31
QUOTE(Will @ 2011 02 02, 22:20)
Taigi žada, kad GAL atidarys 3-5 metų laikotarpyje  biggrin.gif  Kaunas, vat, siūlo, kad ten reiktų atidarinėti, nes susisiekimas geriauias  biggrin.gif
Ai, man tiktų ir Kaune, vis ne užsieny , kur vežėjų reik ieškoti...  lotuliukas.gif

Jau prieš porą metų jie kaip ir bandė į LT rinką ateiti, bet dėl biurokratinių procedūrų viskas sustojo... Žiūrėsime, kaip bus šį kartą biggrin.gif Bet kažkodėl turiu įtarimą, kad LT bus viskas dar brangiau, nei Lenkijoje, ir apsimokės labiau pirkti toje pačioje Varšuvoje bei mokėti vežėjams, negu tiesiogiai Lituvoje pirkti verysad.gif Na, tiesiog matosi mūsų parduotuvių apskritai tendecijos ir visa bendra politika... Todėl aš vis dar gan skeptiškai žiūriu į IKEA Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 02 02, 21:52)
Nu kaip, nervas tik is tos puses, kad vargelio prideda prekes nusipirkt is ju... Ar jusm malonumas taip is kitu saliu veztis?  ax.gif
Del viso kito tikrai gerai  drinks_cheers.gif

as daug ka vezuosi is kitu saliu, yra kaip yra, nesinervinu del to kas nuo manes nepriklauso.
Atsakyti