Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Ir mes ne karta pirkome per Edvina ir jau esu rasiusi, kad jokiu problemu nebuvo thumbup.gif
o labiausiai mane suzavejo, kai pamirse atvezti su prekemis Ikea kataloga ir pazadeje ji atsiusti pastu, uzveze patys i namus po poros dienu, zodziu tikrai nepamirsta savo klientu ir daro viska, kad jie liktu patenkinti smile.gif
O kadaise ji irgi radau per visagali Google tongue.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri uzsakinesite is Vilniaus arba Kauno, man reiktu naktines lemputes, noreciau prisijungti, nes vieno daiktelio neapsimoka uzsakineti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 10 22, 18:47)
Teisybės dėlei noriu pritarti, kad tikrai, didieji indeliai yra su skylutėmis, o mažieji - be  biggrin.gif
Aš kaip tik didžiuosiuose įrankius ir laikau:
user posted image
Mažuosiuose - šaukštelius ir šiaip, visokią smulkmę...  rolleyes.gif
user posted image

wub.gif

QUOTE(Ugnužė @ 2010 10 24, 16:51)
Gal kas buvot užsisakę baldus iš šio puslapio - IKEA Edvinas? Ar patikimas vežėjas?  g.gif

ruošiuosi užsakinėt 4u.gif tik dar pasiaiškinsiu kiek man kainuos pristatymas prekių į Kauną g.gif

QUOTE(wilike @ 2010 10 25, 10:11)
Mergaites gal kuri uzsakinesite is Vilniaus arba Kauno, man reiktu naktines lemputes, noreciau prisijungti, nes vieno daiktelio neapsimoka uzsakineti  rolleyes.gif

ruošiuosi užsakinėt, jei nori, gali prie manęs jungtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 10 24, 19:15)
... tuo labiau pinigus tik po to moket reiks, jei kas bus sugadinta tai ir nemokesiu smile.gif ...

man mazu maziausiai keista (kaip prekybininkei), kad dauguma jus nenorit moketi avansu g.gif Juk Ikea priima grazinimus ir tie prekeiviai kiek zinau apsiima grazinti preke atgal jei netinka;
man keista kodel tarpininkai tuo apsiima (apmoketi savo saskaita), juk ir taip daro paslauga uz kuria ganetinai mazus pinigus sumokam g.gif
siaip cia tiesiog pamastymai ax.gif

O man netiketai ispuole kelione i Varsuva ryt/poryt, spekit ar planuoju uzsukt i Ikeja hihihi.gif
kazkoks ligonis pasidariau - man dabar norisi visus baldus namie pakeisti... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bondis @ 2010 10 22, 10:08)
Sveikos,

gal teko ciupineti indelius:
http://www.ikea.com/...oducts/80066723
ir
http://www.ikea.com/...oducts/90166736

Gal galite patarti kurie geresni?patogesni?

aciu

Ir kur mano protas buvo isejes pasivaiksciot kai Tuperwarinius indelius pirkau uz nenormalia, kad ir akcijine kaina doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 10 25, 11:07)
man mazu maziausiai keista (kaip prekybininkei), kad dauguma jus nenorit moketi avansu  g.gif Juk Ikea priima grazinimus ir tie prekeiviai kiek zinau apsiima grazinti preke atgal jei netinka;
man keista kodel tarpininkai tuo apsiima (apmoketi savo saskaita), juk ir taip daro paslauga uz kuria ganetinai mazus pinigus sumokam  g.gif
siaip cia tiesiog pamastymai  ax.gif

O man netiketai ispuole kelione i Varsuva ryt/poryt, spekit ar planuoju uzsukt i Ikeja hihihi.gif
kazkoks ligonis pasidariau - man dabar norisi visus baldus namie pakeisti...  doh.gif
Papildyta:
Ir kur mano protas buvo isejes pasivaiksciot kai Tuperwarinius indelius pirkau uz nenormalia, kad ir akcijine kaina  doh.gif  doh.gif  doh.gif

pavydim baltai keliones i IKEA bigsmile.gif
o del avansu, tai as galeciau ji ir pervesti, bet jei nepraso, tai vadinasi turi tam skirtu apyvartiniu lesu smile.gif
Pastebejau, kad dauguma tarpininku, kurie tarpininkauja perkant prekes is UK ar USA irgi nepraso pervesti avansu, o ten pirkimai irgi nemazom sumom 'vaiksto' smile.gif
Atsakyti
Sveikos,jau seniai ziurineju ikea katalogus internete .Pagaliau paitaupiau pinigeliu ir noreciau kai ka isigyti. ax.gif Gal galite vezejo-u nr ar el pasta bruksteleti i mano az,ir kaip pasiskaicioti kaina?Dekui smile.gif
Atsakyti
[
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 10 22, 10:30)
žiūriu aš į tą nuotrauką ir galvoju - šiandien mes kaip tik tokią lentyną montuosim, dabar jau pradedu abejoti, kad gal per maža, gal reikėjo imti dydžio 5ant 5 skyriai  g.gif

o kas cia per lentyna? bigsmile.gif kaip tik ieskau i vaiku kambari
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2010 10 25, 13:50)
[

o kas cia per lentyna?  bigsmile.gif kaip tik ieskau i vaiku kambari

šita:
http://www.ikea.com/...oducts/40047675

o į paiešką surinkus žodį "expedit", parodys visą seriją rolleyes.gif
Atsakyti

gal kas zinot, kas galetu per maziau nei 2 savaites i vilniu atvezti daiktu is ikea, bet ne varsuvos ( nes varsuvoje kaip tycia nera mano norimu prekiu doh.gif ) ?

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 10 25, 12:07)
man mazu maziausiai keista (kaip prekybininkei), kad dauguma jus nenorit moketi avansu  g.gif Juk Ikea priima grazinimus ir tie prekeiviai kiek zinau apsiima grazinti preke atgal jei netinka;
man keista kodel tarpininkai tuo apsiima (apmoketi savo saskaita), juk ir taip daro paslauga uz kuria ganetinai mazus pinigus sumokam  g.gif
siaip cia tiesiog pamastymai  ax.gif

O kame cia keistumas? As aisku galiu ir is anksto apmoketi, taciau galeti ir NORETI yra ne tas pats. Man kaip tik keistas butu NOREJIMAS apmoketi uz preke is anksto, nes as kaip kliente nematau nei vieno argumento, kodel tureciau noreti moketi avansu. O siaip, tai ir daugumai tarpininkiu pinigelius pervedu jau tada, kaip prekes buna kelyje pas mane, ir ta tvarka irgi ne as sugalvojau, o jos, nes matyt taip yra patogiau, del kazkokiu priezasciu. tiesiog cia kiek kitokia prekyba, nezino juk kas is uzsakytu prekiu bus, tai dar reiktu ir atgal grazinimus daryti, o tai jau ir nuostolis sioks toks uz pavedimus, o jei grynais, tai velgi, net ir negavus nieko is uzsakymo, reiktu vel susitikti su klientu, kad grazinti pinigus, o tai ir vel minusas piniginei. Zodziu vieni nepatogumai vezejui, o rizikuoti jis niekuo nerizikuoja, jei ka, tai sekanciu reisu grazinti preke atgal.
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 10 24, 17:28)
man vakar atveze, bet negalejau pasiimti, tai ryt pasiimu prekes smile.gif tikiuosi viskas o.k. bus smile.gif

na stai atsiemiau uzsakyma savo ir nebuvo jokiu problemu smile.gif ir dar atveze ten kur buvau tuo metu thumbup.gif nereikejo man paskui vezeja lakstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2010 10 24, 18:47)
Ar yra merginų, užsakinėjančių iš IKEA ir gyvenančių Klaipėdoje? Gal būtų galima kontaktus į až,kas ir kaip pristatė prekes..  g.gif 
Dėkoju  4u.gif

Negi nėra nei vienos iš pajūrio? blush2.gif Su Edvinu susisiekiau, viskas aišku. Minite čia dar vieną vyruką. Gal tada kokius kontaktus į až būtų galima...
Atsakyti