Sveikos,
kaip apmaudu, kad praktiskai visos prekes Lenkijos Ikea yra brangiau nei UK Ikea... Uz kiekviena daikta, kur ~100lt kaina, tai Lenkijoj kokiu 20-30lt brangiau... Prekes tai tos pacios...
QUOTE(Forgete @ 2011 01 10, 13:49)
man Renaldas menkiausias smulkmenas uz 11proc parveza, jau net geda , bet ir uz 20Lt gaunu ko reikia
Sveikos, gal galit to Renaldo kontaktus i AZ pametet?
Papildyta:
QUOTE(agata777 @ 2011 01 12, 13:52)
Gal yra galinciu pasidalinti patirtim del vaikisku baldu Stuva... ar jie patvarus? kaip isplanuota spinta su dviem dureliem 128 cm aukscio? ar yra vieta kapinti drabuziu pakabus?
Buciau labai dekinga uz pagalba, planuojam pradziugint savo mazuosius, bet klausimu daugiau, nei atsakymu
Buciau labai dekinga uz pagalba, planuojam pradziugint savo mazuosius, bet klausimu daugiau, nei atsakymu
mane irgi sie baldeliai labai domina Siaip juos galima savarankiskai susikomplektuoti tai kaip nori, su tiek lentynu ar pakabu kiek reikia.
http://www.ikea.com/...r_stuva#lnk-2-1
Susidomėjau virtuvės baldais, gal kas turit , kaip kokybė?
[/quote]
Turim Lidingo ir Stat tai kokybe tikrai gera ir tvirtos ir valosi gerai.Issiplanuot virtuve gali kaip nori , nes labai dayg ivairiu spinteliu tiek pastatomu tiek pakabinamu ir su stiklais ir be. Kitas kiek ciupinejom tai nelabai patiko.Is toli vaizdas grazus, bet paciupinejus tai vidurys idetas is plonesnes fanieros tai taip barska dar neblogos tos zalios pagal kokybe, bet man kazkaip per daug intensyvi pasirode.
Labutis visoms, labai uzsimaniau vaikisku patalynes komplektuku, pabandziau vienam vezejui (Edmundui) parasyti, jokio atsakymo negaunu, gal jau nebevaziuoja.. gal kas duotu kontakta, kas i Vilniu atveza is Ikeos
kaip nervuoja, kad Lenkojos Ikejoj nera tu pigiu mediniu vaikisku staliuku ''SVALA''. Renaldas jau 2 kartus vaziavo ir nieko man neatveze Tai staliukas yra, o keduciu ner, tai kedutes ra o staliuko ner.. O as prasiau kad man visa komoplekta imtu...
Kazzin ar verta laukti kol ju bus... gal jau nepapildys ju
QUOTE(gmila @ 2011 01 30, 18:24)
Susidomėjau virtuvės baldais, gal kas turit , kaip kokybė?
Mes prieš porą mėnesių įrenginėjome virtuvę (iš Vokės III), tai meistrai, kurie montavo, vis gyrėsi, kad Vokė dabar daro virtuves Ikėjai. Tai spėju, turėtų būti geros, nes šiaip Vokė laaaabai neblogai daro
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 01 31, 19:39)
kaip nervuoja, kad Lenkojos Ikejoj nera tu pigiu mediniu vaikisku staliuku ''SVALA''. Renaldas jau 2 kartus vaziavo ir nieko man neatveze Tai staliukas yra, o keduciu ner, tai kedutes ra o staliuko ner.. O as prasiau kad man visa komoplekta imtu...
Na dabar tai rodo, kad yra ir staliukas ir kėdutė. Aš tai susidedu man rūpimas prekes į krepšelį, tada jį atsidarau ir paspaudžiu ant "Więcej informacji", tai ten parodo maždaug 4 dienom kiek prognozuojama turėti. Jei neturi prekės irgi parašo kada maždaug planuoja turėti. Tai prieš važiuojant Renaldui pasižiūrėkit ir matysit kokia situacija
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 30, 16:58)
Sveikos,
kaip apmaudu, kad praktiskai visos prekes Lenkijos Ikea yra brangiau nei UK Ikea... Uz kiekviena daikta, kur ~100lt kaina, tai Lenkijoj kokiu 20-30lt brangiau... Prekes tai tos pacios...
Ir aš pastebėjau, kad kainos skiriasi skirtingose šalyse. Bet pvz., Rusijoje, kainos yra didesnės nei Lenkijoje...
nugi valiuta skirtinga,verčiant su litu kitoks santykis, šalys kitos, kaip gali būt vienodos kainos??
jau imkit toj pačioj lietuvoj to paties tinklo produkciją, būna, kad Vilniuj kainos skirias nuo mažo miesto parduotuvės, tai ką čia norėt...
jau imkit toj pačioj lietuvoj to paties tinklo produkciją, būna, kad Vilniuj kainos skirias nuo mažo miesto parduotuvės, tai ką čia norėt...
QUOTE(xjurga @ 2011 02 02, 01:13)
Na dabar tai rodo, kad yra ir staliukas ir kėdutė. Aš tai susidedu man rūpimas prekes į krepšelį, tada jį atsidarau ir paspaudžiu ant "Więcej informacji", tai ten parodo maždaug 4 dienom kiek prognozuojama turėti. Jei neturi prekės irgi parašo kada maždaug planuoja turėti. Tai prieš važiuojant Renaldui pasižiūrėkit ir matysit kokia situacija
As visa sita zinau, irgi visada patikrinu, na rodo nedidelius kiekius, ir matyt kai Renladas atvaziuoja buna isperka.....
Dabar katik vel paziurejau, tai man isviso neranda SVALA staliuku nu nesuprantu as
QUOTE(grange @ 2011 02 02, 11:43)
nugi valiuta skirtinga,verčiant su litu kitoks santykis, šalys kitos, kaip gali būt vienodos kainos??
Taigi, issikeiciu as zlotu ir Lenkijos Ikea apsiperku daleiskim uz 1000lt. Issikeiciu as svaru ir lygiai tokias pacias prekes susiperku Anglijos Ikea uz 700lt.
Dabar paplanuoju taip, jei sakausi prekes per vezeja tai is Lenkijos viso kazkur grubiai 1150lt iseis.
O jei paprasysiu drauges Londone, ji man supirks ir pasius per mikriuka uz £20 tokia didele languota tase tu paciu daiktu - tai viso man kainuos 800lt.
Islosiu apsipirkdama UK, o ne Lenkijoj 350lt. Nu cia grubiai primeciau and greituju.
Daiktai tie patys, parde ta pati, valiuta pradine ta pati!