Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Cobre @ 2011 01 10, 23:39)
o kodel taip brangu  g.gif?  siaip turetu buti apie 18-20 lt  g.gif

na, tokios uzsakymo salygos. O ten raso, kad ne maziau 30 Lt uz atvezima, priklausomai nuo miesto padeties. Tai ir gaunasi apie 30 Lt uz pristatyma, o apie 16 Lt komisiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 10, 12:18)
buvo Valentinas, bet jo neber lietuvoj

supratau, gaila - buvo geras ir pigus vezejas ax.gif

QUOTE(Blond @ 2011 01 10, 13:44)
na, mano uzsakymas, kurio laukiu tik 179 zl, pristatymas kartu su tais 10 prc. bus 46 Lt, bet ka darysi, tenka moket, jei noriu pirkt IKEA.

doh.gif eina sau... tikrai brangu. Gal tuomet apsimoketu kooperuotis su kazko...

QUOTE(michele @ 2011 01 10, 13:47)
Mes per Renalda uzsakinejome tai viskas buvo gerai, labai patenkinti likome ir jis dabar lyg sausio 22 d zada vel vaziuoti. Pries tai negavo vaikisku lovyciu kokiu norejome tai bandysim prasyt kad dabar parvestu jei ras sandelyje nes pries naujus vaikiskos prekes buvo issluotos nei keduciu nei staliuku nei lovyciu baltu g.gif

jo, jau parasiau jam laiska 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 01 10, 13:49)
man Renaldas menkiausias smulkmenas uz 11proc parveza, jau net geda , bet ir uz 20Lt gaunu ko reikia  wub.gif

drinks_cheers.gif

Aciu visom uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 01 11, 00:00)
doh.gif eina sau... tikrai brangu. Gal tuomet apsimoketu kooperuotis su kazko...

bet kokiu atveju pigiau, nei paciai vziuot i Lenkija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 11 sausio 2011 - 00:07
QUOTE(Blond @ 2011 01 11, 02:06)
bet kokiu atveju pigiau, nei paciai vziuot i Lenkija smile.gif

g.gif taip, be abejo. Jus gal ne vilniuje ar kaune, tada Renaldas gal neveza, jei ne siuose miestuose g.gif nes siaip kitu atveju, tai jis ima tik komisinius. tik jau nebepamenu, 11 ar 10 proc.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 01 11, 00:44)
g.gif  taip, be abejo. Jus gal ne vilniuje ar kaune, tada Renaldas gal neveza, jei ne siuose miestuose  g.gif  nes siaip kitu atveju, tai jis ima tik komisinius. tik jau nebepamenu, 11 ar 10 proc.

11 litais nuo lenkiskos kainos, berods g.gif
Atsakyti
Sveiki, planuoju pirmą kartą užsisakyti iš Ikea, tai turiu keletą klausimų:

1. Ar tvirti ir kokybiški Mammut staliukai ir kėdutės?

2. Gal kas turit apvalų Mammut staliuką - ar patogu vaikui prie apvalaus sėdėti? Galvoju gal alkūnių nėra kaip pasidėti?

3. Norėčiau užsisakyti mežiagos, tik nesuprantu ar čia supakuota visų pavaizduotų po truputį ar reikia išsirinkti vieną. Ar veža tokius dalykus?
http://www.ikea.com/...oducts/90119410

Būčiau labai dėkinga jei kas galėtų atsiųsti Renaldo kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 01 11, 13:01)

2. Gal kas turit apvalų Mammut staliuką - ar patogu vaikui prie apvalaus sėdėti? Galvoju gal alkūnių nėra kaip pasidėti?

3. Norėčiau užsisakyti mežiagos, tik nesuprantu ar čia supakuota visų pavaizduotų po truputį ar reikia išsirinkti vieną. Ar veža tokius dalykus?
http://www.ikea.com/...oducts/90119410
Būčiau labai dėkinga jei kas galėtų atsiųsti Renaldo kontaktus  4u.gif

1. mamut tikrai tvirti, jie ten iki kazkiek kg atlaiko, kad suauges gali pasilipeti jei kur reik.
2. nezinau
3. bent jau man medziagos neparveze, ten kazkaip reik matuot ir turbut sudetinga buvo.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 11, 14:21)
1. mamut tikrai tvirti, jie ten iki kazkiek kg atlaiko, kad suauges gali pasilipeti jei kur reik.
2. nezinau
3. bent jau man medziagos neparveze, ten kazkaip reik matuot ir turbut sudetinga buvo.

Ačiū už atsakymus.
Pažiūrėjau, kad pas jus vaikučiai panašaus amžiaus kaip pas mane, tai norėjau paklausti prie kokio staliuko piešia? Maniškiai jau netelpa prie 50 x 50, tai galvoju kokio čia dydžio ieškoti. Gal iš Ikea kokį pirkot?

Ir būčiau dėkinga jei kas Renaldo kontaktus pametėtų į Až 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kas turit, ar pakankamai sviesos su tokiom lempom? g.gif
user posted image

arba
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 01 11, 16:27)
Ačiū už atsakymus.
Pažiūrėjau, kad pas jus vaikučiai panašaus amžiaus kaip pas mane, tai norėjau paklausti prie kokio staliuko piešia? Maniškiai jau netelpa prie 50 x 50, tai galvoju kokio čia dydžio ieškoti. Gal iš Ikea kokį pirkot?

mano irgi panasaus amziaus, bet as planuoju pirkti Svala staliuka .... bet jis irgi 50x50... Dabar galvoju ar nebus mazas...

Bet mes turejom panasaus aukscio - tai lyg neturetu.. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 01 11, 14:01)

turim mammut apvalų staliuką ir apvalias (be atlošo kėdutes), tikrai labai patenkinti, thumbup.gif staliukas tvirtas, kokybiškas, kėdutės iš vis nerealios wub.gif prisėdu ir aš ar MB ant jų, kur reik pasidedu palipimui, na, tikrai super wub.gif
P.S. vaikui patogu sėdėt, rankas ir patogu pasidėt 4u.gif jo skersmuo nemažas, tai tikrai alkūnės nekabo kai sėdi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 11 sausio 2011 - 17:48
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 01 11, 17:48)
mano irgi panasaus amziaus, bet as planuoju pirkti Svala staliuka .... bet jis irgi 50x50... Dabar galvoju ar nebus mazas...

Bet mes turejom panasaus aukscio - tai lyg neturetu..  g.gif  g.gif

Aukštis tai mums geras, bet stalviršis per mažas (50 x 50). Jei vaikai sėdėtų vienas priešais kitą, tai tada dar tilptų abiems piešimo popierius, bet jie mėgsta sėdėti vienas prie kito (prie statmenų kraštinių, nežinau kaip paaiškinti smile.gif ), tai kai vienas atsiverčia piešimo sąsiuvinį tai kitam jau vietos ir nebelieka.

Geriausiai aišku gal būtų mums prie turimo staliuko dar tokį patį nupirkti ir prijungti, bet, kad užsiprašė 200 Lt vien už staliuką.

Tai dabar ir dairausi staliukų kur viena kraštinė būtų apie kokius 85 cm. Šiaip tiktų Mammut pailgas staliukas, bet kad jie tik rožiniai arba mėlyni, o pas mus pakolkas abu vaikai gyvens viename kambaryje, tai norisi, kad būtų universalios spalvos.
Belieka apvalus Mammut žalias, tik dėl to apvalumo suabejojau, galvoju gal nelabai patogu, alkūnių nėr kur pasidėti g.gif

Beje kaip galvojat kas gražiau prie žalio apvalaus stalo http://www.ikea.com/...oducts/20168649
- 2 žalios kėdės (jų žalumas truputį skiriasi) ar mėlyna ir rožinė? http://www.ikea.com/...oducts/30168644
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 11 sausio 2011 - 17:56