Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Mergaites, kaip vadinasi tas kita vezejas is Ikea. Ne Renaldas, o kazkaip Ikeabaldai, ar baldaiikea, ar kazkaip panasiai as vis bandau rast internetini psl., bet turbut varda bolgai ivedu... Iskrito is galvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 01 08, 23:59)
Mergaites, kaip vadinasi tas kita vezejas is Ikea. Ne Renaldas, o kazkaip Ikeabaldai, ar baldaiikea, ar kazkaip panasiai as vis bandau rast internetini psl., bet turbut varda bolgai ivedu... Iskrito is galvos  doh.gif

Edvinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 01 09, 02:30)

ne, dar kitas... cia kazkada jo zmona bendravo forume, tas kur tik 10% supermamoms skaiciuoja uz atvezima... Dabar galvoju gal Valentinas???? bet jis turejo savo internetini psl. o dabar nerandu, nes neatsimenu jo psl pavadinimo.
Uzsakyciau ir per Edvina... bet ten minimalus mokestis 30lt. O man tik vaikiska staliuka ir kedutes uz 110Zl...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 01 10, 11:14)
ne, dar kitas... cia kazkada jo zmona bendravo forume, tas kur tik 10% supermamoms skaiciuoja uz atvezima... Dabar galvoju gal Valentinas???? bet jis turejo savo internetini psl. o dabar nerandu, nes neatsimenu jo psl pavadinimo.
Uzsakyciau ir per Edvina... bet ten minimalus mokestis 30lt. O man tik vaikiska staliuka ir kedutes uz 110Zl...

buvo Valentinas, bet jo neber lietuvoj
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 01 10, 11:14)

na, mano uzsakymas, kurio laukiu tik 179 zl, pristatymas kartu su tais 10 prc. bus 46 Lt, bet ka darysi, tenka moket, jei noriu pirkt IKEA.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 01 10, 12:14)

Mes per Renalda uzsakinejome tai viskas buvo gerai, labai patenkinti likome ir jis dabar lyg sausio 22 d zada vel vaziuoti. Pries tai negavo vaikisku lovyciu kokiu norejome tai bandysim prasyt kad dabar parvestu jei ras sandelyje nes pries naujus vaikiskos prekes buvo issluotos nei keduciu nei staliuku nei lovyciu baltu g.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 01 10, 12:47)
Mes per Renalda uzsakinejome tai viskas buvo gerai, labai patenkinti likome ir jis dabar lyg sausio 22 d zada vel vaziuoti. Pries tai negavo vaikisku lovyciu kokiu norejome tai bandysim prasyt kad dabar parvestu jei ras sandelyje nes pries naujus vaikiskos prekes buvo issluotos nei keduciu nei staliuku nei lovyciu baltu g.gif

man Renaldas menkiausias smulkmenas uz 11proc parveza, jau net geda , bet ir uz 20Lt gaunu ko reikia wub.gif
Atsakyti
Gal galetumet Renaldo kontaktus atsiusti i az. Buciau dekinga smile.gif .
Gal dar ir mes suspetume uzsisakyri jo artimiausiam vaziavimui lovyte. Karta buvom uzsisake pas Valentina irgi likom patenkinti, bet dabar supratau, kad dinges smile.gif .
Atsakyti
Parekomenduokite mamytes ant kokiu Ikea ciuzinuku miega vaikai? Norim kietesnio, neapziureje bijom pirkti...o cia reik uzakineti kaip nestandartini ir dar kaina isauga...Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_zydryne_ @ 2011 01 10, 14:49)
Parekomenduokite mamytes ant kokiu Ikea ciuzinuku miega vaikai? Norim kietesnio, neapziureje bijom pirkti...o cia reik uzakineti kaip nestandartini ir dar kaina isauga...Aciu  smile.gif

Mes pirkom tuo metu brangiausia, vycker berods vadinasi. Tai aš labai patenkinta, nors suaugusiam atrodo minkštokas, bet vaiko juk masė mažesnė tai ir to minkštumo reik daugiau nei suaugusiam.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif planuojam užsisakyt irgi kelis baldus iš Ikea, gal galit ir man to Renaldo kontaktus į AŽ parašyt? 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 01 10, 14:44)
na, mano uzsakymas, kurio laukiu tik 179 zl, pristatymas kartu su tais 10 prc. bus 46 Lt, bet ka darysi, tenka moket, jei noriu pirkt IKEA.

o kodel taip brangu g.gif? siaip turetu buti apie 18-20 lt g.gif
Atsakyti