Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(bondis @ 2010 10 22, 09:08)
Sveikos,

gal teko ciupineti indelius:
http://www.ikea.com/...oducts/80066723
ir
http://www.ikea.com/...oducts/90166736

Gal galite patarti kurie geresni?patogesni?

aciu

pirmi man patinka, turėjau, nebeturiu, bet įsigysiu biggrin.gif
žiūrėk pagal dydį ir formą kurie tau labiau patinka, antrus čiupinėjus ir, ale man primieji labiau patiko, sandarūs gerai užsidaro, tvirti.
Atsakyti
Turiu keleta laisvu katalogu is PL.

Bei gi pirkausi toki dalykeli, ale mum netinkamas vonios kambaryje :-(
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 10 22, 11:55)
maciau kazkurioje tai nuotraukoj, kad tie didesni naudojami kaip nuplautiems irankiams sudeti smile.gif stai ir logika wink.gif vandeniui isvarveti smile.gif

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 10 22, 12:25)
aš apie tą įrankių laikymą irgi buvau pagalvojusi  g.gif

Teisybės dėlei noriu pritarti, kad tikrai, didieji indeliai yra su skylutėmis, o mažieji - be biggrin.gif
Aš kaip tik didžiuosiuose įrankius ir laikau:
user posted image
Mažuosiuose - šaukštelius ir šiaip, visokią smulkmę... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Ar sito daikto ilgis ir plotis standartinis ar galima reguliuoti pagal savo stalciu? g.gif user posted image
Atsakyti
Gal kas buvot užsisakę baldus iš šio puslapio - IKEA Edvinas? Ar patikimas vežėjas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 24 spalio 2010 - 15:52
QUOTE(Ugnužė @ 2010 10 24, 16:51)
Gal kas buvot užsisakę baldus iš šio puslapio - IKEA Edvinas? Ar patikimas vežėjas?  g.gif

As uzsakinejau. Viskas ok. Gauni preke, tada sumoki pinigelius. Jokio avanso nereikia.. Viskas vyko sklandziai.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2010 10 24, 15:51)
Gal kas buvot užsisakę baldus iš šio puslapio - IKEA Edvinas? Ar patikimas vežėjas?  g.gif

man vakar atveze, bet negalejau pasiimti, tai ryt pasiimu prekes smile.gif tikiuosi viskas o.k. bus smile.gif
Atsakyti
Gudriai čia reklamuojama... biggrin.gif Ką gi, daugiau vežėjų - didesnė konkurencija, žiūrėsim kaip čia bus... g.gif
Atsakyti
Ar yra merginų, užsakinėjančių iš IKEA ir gyvenančių Klaipėdoje? Gal būtų galima kontaktus į až,kas ir kaip pristatė prekes.. g.gif
Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 10 24, 17:46)
Gudriai čia reklamuojama... biggrin.gif Ką gi, daugiau vežėjų - didesnė konkurencija, žiūrėsim kaip čia bus... g.gif

nelabai ir reklamuojama... kazkada prasiau forume, kad kas parasytu vezeju kontaktu i AŽ, nieks neparase, nusprendziau pagooglinti ir radau vezancius vilniecius (pats is Vilniaus) nusprendziau pabandyt. tuo labiau pinigus tik po to moket reiks, jei kas bus sugadinta tai ir nemokesiu smile.gif Man tai jokio skirtumo kas veza smile.gif svarbu preke gauti ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 10 24, 18:46)

Tikrai nereklamuojama biggrin.gif . Tiesiog ieškojau info apie IKEA ir netyčia užklydau į puslapį. Todėl ir klausiau. Ačiū už atsakymus, bandysiu užsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2010 10 24, 15:51)

As irgi is cia uzsisakinejau. Gavom preke su transportavimo broku, be jokiu problemu paeme atgal, atveze kita i ta vieta. Papildomai uz tai nereikejo moket. Apmokejau pavedimu. Viskas ok, jei ko reikes dar, pirksiu vel per sita vezeja.
Atsakyti