Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Cobre @ 2010 12 10, 10:28)
tai ir man atvepo, kai mamos maziuli Bjursta surinkom. Emem, nes Lietuvoje tokiu maziuku aplamai rasti tikriausiai nerealu, o cia ir mazas, ir kaina puiki, ir pasididina, kazkiek, jei jau labai reikia (ir labai lengvai, kas svarbiausia), ir faneruotas, tai ir emem, vitiek kito pasirinkimo nebuvo. Pasirodo puikus stalas. Na, tik metus naudojamas, bet kol kas tik teigiami atsiliepimai. Mazai virtuvelei, aplamai superinis sprendimas.

Pas mus jau trečius metus šitas stalas baiginėja mirksiukas.gif Ko gero nerealiausias pirkinys iš IKEA. Nei kur kliba, nei kur kokia fanera atsisluoksniavo, nors pas mus jis kaip minimum porą kartų per dieną išskleidžiamas ir vėl suskleidžiamas doh.gif Du bernai, paprastai, neįsitenka pusryčiaudami ir vakarieniaudami doh.gif
O vat kėdės prie šito stalo pirktos, tai ne itin vykusios, bet papildomais varžtais sutvirtinus, ir jos tinkamos naudojimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 12 13, 15:46)
Pas mus jau trečius metus šitas stalas baiginėja  mirksiukas.gif Ko gero nerealiausias pirkinys iš IKEA. Nei kur kliba, nei kur kokia fanera atsisluoksniavo, nors pas mus jis kaip minimum porą kartų per dieną išskleidžiamas ir vėl suskleidžiamas  doh.gif Du bernai, paprastai, neįsitenka pusryčiaudami ir vakarieniaudami  doh.gif
O vat kėdės prie šito stalo pirktos, tai ne itin vykusios, bet papildomais varžtais sutvirtinus, ir jos tinkamos naudojimui  lotuliukas.gif

o kokios kedes?
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 12 13, 08:56)
Užsimaniau pakeist virtuvėj kėdutes. Lyg ir buvau apsisprendus imti šitas
http://www.ikea.com/...oducts/00059439

bet dar užkliuvo va šitos
http://www.ikea.com/...oducts/10087644
kažin kaip jų kokybė? Gal kas turit ir galit pakomentuot?

soriuks nemoku įkelt nuotraukyčių doh.gif

Pirmosios tai gan prastos dazai apsilupinejo po pirmo pusmecio naudojimo, sunkios ir nepatogios nugarai, bent jau musu namuose jos neapsigyveno ilgam, po pusmecio pakeitem kitomis smile.gif apie antrasias nieko patarti negaliu , nes nemaciau ju.
Atsakyti
Dar del stalo Bjursta,kas turit ar naudojat staltiese,kad nesubraizyti pavirsiaus?ir ar dedat tiesiai karstas lekstes?t.o.ar nelieka demiu?aciu

kokie skirtingi atsiliepimai apie tas pacias kedes...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 12 13, 23:05)
Dar del stalo Bjursta,kas turit ar naudojat staltiese,kad nesubraizyti pavirsiaus?ir ar dedat tiesiai karstas lekstes?t.o.ar nelieka demiu?aciu

kokie skirtingi atsiliepimai apie tas pacias kedes...

Mama deda ant tokiu kaip takeliu medziaginiu. Na tokiu
http://www.ikea.com/...oducts/80151783
As ir pati tokius sabvo masyvo stalui naudoju, tiesiog man smagiau, nei lekstes tiesiai statyti, o ir siaip nepraktikuoju ant medzio karstu puoduku ir leksciu deti.

Kedes skirtingos, tai ir atsiliepimai vis kitokie. Mamai kedes uzsakiau, metai naudojasi, labai fainos jos man wub.gif Pati kai Ikea buvau, tai man jos labai patiko, malonu sedeti ant ju, tai kai reikejo mamai, tai sitas pasiuliau. Prie Bjursta stalo labai tinka thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 12 13, 17:08)
Dažnai paskaitinėju temą, gal neužmačiau žinutės, bet norėčiau sužinot, kur galima įsigyt IKEA 2011 metų katalogą ir už kokią kainą? Ačiū

Mane t.p. domintu katalogas ax.gif
Atsakyti
[quote=petrovna,2010 12 13, 22:05]

Mes naudojam bambukinius padekliukus , bet daugiau del jaukumo, demiu jokiu nelieka net jei ir tiesiai statai, bet kaip ir Cobre minejo labai nesmagu valgyti kai lekste tiesiai ant stalo. Puodo nuo dujines nukelto ar skardos is orkaites istrauktos labai karstos aisku nepatarciau statyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 12 10, 13:06)
Stalas grazus, bet tokias kedes turejom mum buvo nepatogios todel teko parduot.

va,vienas atsiliepimas apie kedes
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2010 12 13, 09:11)
Sveiki, jau antrus metus turim šias kėdes:
user posted image

Mums patinka, tvirtos, patogios, lengvai valosi (nors ir baltos spalvos), tik vienas trūkumas, kad gal sunkokos, todėl norint patraukti negali pakelti, o tenka per grindis traukti... Na tikiuosi supratot ką norėjau pasakyti... wink.gif Bet jei dabar reikėtų rinktis, tai vėl jas pasirinkčiau biggrin.gif

Ai, va, dar pliusas, kad viena ant kitos susideda, labai patogu. Mes trurime 6 vnt., o lkasdien prireikia maksimum 4, tai kitos stovi kampe ir vietos neužima.

Labai stilingos kėdės wink.gif

user posted image

va,kokie skirtingi atsiliepimai...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 12 14, 12:36)
va,vienas atsiliepimas apie kedes
Papildyta:
va,kokie skirtingi atsiliepimai...

Na ir...? Kiekvienam savo. Juk viskas labai individualu, o ir baldų naudojimo sąlygos skiriasi (vaikai, gyvūnai ir pan...).
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2010 12 13, 22:14)
Mane t.p. domintu katalogas ax.gif

parašykit ikeabaldai@gmail.com atsius nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o yra kas LT veza smulkesnius daiktus is ikea blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2010 12 15, 12:39)
Sakykit, o yra kas LT veza smulkesnius daiktus is ikea blush2.gif

Visi čia paminėti veža ir smulkesnius daiktus smile.gif
Atsakyti