Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Hennessy @ 2010 12 08, 16:06)
Sveikos, merginos, labai norėčiau patarimo  unsure.gif
Norime užsisakyti BJURSTA stalą iš Ikėjos, štai tokį - http://www.ikea.com/...oducts/20116778
Gal kas matė ir galėtų pasakyti, ar ta brazowoczarny spalva yra labiau į juodą ar visgi tamsiai ruda? Mūsų virtuvė yra vengė spalvos (t.y. tamsiai rudos, bet tikrai ne juoda), tai pasimečiau, ar imti brazowoczarny, ar brazowy  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Iš monitoriaus spalvų sunku kažką pasakyti, o gyvai gi pamatysiu jau tik kai gausiu....  verysad.gif

Mes turim toki Bjursta stala. Butent ta spalva: brazowoczarny. tai ji labiau i juoduma, kaip ir dauguma minejo smile.gif
Bet pas mus yra sekcija virtuvej, wenge spalvos, tai tas stalas tik gal siek tiek tamsesnis. Mano manymu, sita spalva labiau ziurisi, ir labiau panasesne i wenges, nes ta brazowy spalva. 4u.gif

Siaip stalas kokybiskas, buvo parasyta ant pakuotes: Made in Lithuania biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama turi mazyti Bjursta staliuka. kokybe puiki, realiai jis man grazesnis net, Ikea puslapyje jis man ne toks tvirtas atrodo, koks yra realybeje. Mazoje erdveje superinis daiktas, nes labai lengvai pasididina.
http://www.ikea.com/...oducts/50116847
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 12 09, 20:05)
pries metus teko surinkineti keleta tokiu spintu smile.gif gana paprastos yra jos, bet pakankamai tvirtos kai susirenka wink.gif durims tenka po 3 vyrius man atrodo  g.gif

Jos aukstos net 236 cm gal del stabilumo trys vyriai dedami. O pacios durys ne kokia plona fanera "barskaliukas toks"kaip kaikuriu virtuviu IKEJINIU? Nes is toli virtuviniai kai kurie atrodo graziai , bet paciupinejus nesinori pirkti, pabeldi i dureles ir jauciasi kad viduriukas idetas plonos faneros tai baisu net atsiremt smile.gif
Papildyta:
Siaip stalas kokybiskas, buvo parasyta ant pakuotes: Made in Lithuania biggrin.gif
[/quote]

Kvaila kai Lietuvoje pagamintas prekes tenka vestis is Lenkijos , o dar nori visi seimunai, kad ekonomika kiltu, pildom lenku kisenes kaip reikiant smile.gif As mieliau Lietuviska preke pirkciau cia Lietuvoje, bet... ka padarysi....
Bent jau galim didziuotis , kad tie tvirti baldeliai pagaminti pas mus thumbup.gif
Atsakyti
[quote=michele,2010 12 09, 21:33]
Jos aukstos net 236 cm gal del stabilumo trys vyriai dedami. O pacios durys ne kokia plona fanera "barskaliukas toks"kaip kaikuriu virtuviu IKEJINIU? Nes is toli virtuviniai kai kurie atrodo graziai , bet paciupinejus nesinori pirkti, pabeldi i dureles ir jauciasi kad viduriukas idetas plonos faneros tai baisu net atsiremt smile.gif
Papildyta:

na durys aisku ne is masyvo pagamintos, bet i jas atsiremus netektu ikristi iskart i norimus rubus smile.gif Durys tikrai ne tokio storio kaip galine sienele smile.gif I virtuvinius irgi sunkoka butu atsiremti smile.gif nebent atitinkamoj kondicijoj bunant smile.gif Dureles skirtos daryneti, o ne ramstytis rolleyes.gif
[/quote]

Kvaila kai Lietuvoje pagamintas prekes tenka vestis is Lenkijos , o dar nori visi seimunai, kad ekonomika kiltu, pildom lenku kisenes kaip reikiant smile.gif As mieliau Lietuviska preke pirkciau cia Lietuvoje, bet... ka padarysi....
Bent jau galim didziuotis , kad tie tvirti baldeliai pagaminti pas mus thumbup.gif
[/quote]
is kitos puses paemus tai mes ir remiam LT gamintojus pirkdami ju podukcija smile.gif ir isivaizduokit kai tas pacias spintas perka visam pasaulyje, ar tai butu Norvegojoj ar tai JAV ar tai Rusijoj... malonu gi musu emigrantam nusipirkti savos salies produkcija smile.gif PVZ. surinkinejant virtuve is IKEA'jos ziurejau is kur detales atkeliavo. Nuo koju iki rankeneliu suskaiciavau 6 ar 7 skirtingas salis gamintojas blink.gif

P.S. Apie IKEA kokybe. Paskutiniu pora metu teko pagyventi Suomijoj. Pastebejom, kad IKEA pradejo taupyti kokybes/medziagu saskaita... Anksciau virtuves irankiai (skustukai, gremztukai ir visokie kiti...) buvo metalinem rankenelem, veliau patapo plastmasiniais... Pjaustymo lentute plastmasine tapo dvigubai plonesne!!! kai kurios prekes reklamuojamos, bet ju nera prekyboj... (uzsakineja nedidelius kiekius, taupo...)...
Atsakyti
Labai panasius stalus gamina "Venta" Siauliuose smile.gif Medinius ir pigesnius nei IKEA. Mes pirkom azuolini stala virtuvei 80x80, mokejom 425 Lt.
Tik nepagalvokit, kad reklamuoju kazka biggrin.gif

Tiesa, dar pamirsau pasakyt pagiriamaji zodi MALM komodai baltos spalvos thumbup.gif Pirkau ja cia, is vienos forumietes, tai kaip uz tokia juokinga kaina, labai liuks kokybe. Ir puikiai dera prie vaiku kambario Hensvik linijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 09 gruodžio 2010 - 23:19
QUOTE(c@stell @ 2010 12 09, 21:17)
Mes turim toki Bjursta stala. Butent ta spalva: brazowoczarny. tai ji labiau i juoduma, kaip ir dauguma minejo smile.gif
Bet pas mus yra sekcija virtuvej, wenge spalvos, tai tas stalas tik gal siek tiek tamsesnis. Mano manymu, sita spalva labiau ziurisi, ir labiau panasesne i wenges, nes ta brazowy spalva.  4u.gif

Siaip stalas kokybiskas, buvo parasyta ant pakuotes: Made in Lithuania  biggrin.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Ačiū-ačiū-ačiū, man kaip tik ir reikėjo žinoti, kokia gi iš tų spalvų labiausiai prie wengės tiktų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kadangi ateityje dar pirktumėme ir indaują tos pačios serijos, o paskui ir kitus baldelius, reikėtų, kad viskas derėtų, tai nesinori apsigauti...

Tarp kitko, vakar žiūrinėjome apvalius stalus Vilniaus parduotuvėse - nu kažkoks košmaras doh.gif Kainos tai ne iš žemiausių (apie 1000 tokio tipo, kaip mes Ikejoje nužiūrėjom), bet kažkokie kreivi-šleivi, netvirti, kojelės plonos doh.gif doh.gif doh.gif Tai va norėtųsi, kad ikėjinis būtų tvirtas ir geras unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2010 12 10, 09:34)
Tarp kitko, vakar žiūrinėjome apvalius stalus Vilniaus parduotuvėse - nu kažkoks košmaras  doh.gif  Kainos tai ne iš žemiausių (apie 1000 tokio tipo, kaip mes Ikejoje nužiūrėjom), bet kažkokie kreivi-šleivi, netvirti, kojelės plonos doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tai va norėtųsi, kad ikėjinis būtų tvirtas ir geras  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kadangi ateityje pati galvoju apie didelį apvalų stalą, tai pažiūrėkite "Arbaldas" http://www.arbaldas.lt - ten tikrai yra geros kokybės, kainos geros. Taip pat nereklamuoju, tik patariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2010 12 10, 10:34)
notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
Ačiū-ačiū-ačiū, man kaip tik ir reikėjo žinoti, kokia gi iš tų spalvų labiausiai prie wengės tiktų  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kadangi ateityje dar pirktumėme ir indaują tos pačios serijos, o paskui ir kitus baldelius, reikėtų, kad viskas derėtų, tai nesinori apsigauti...

Tarp kitko, vakar žiūrinėjome apvalius stalus Vilniaus parduotuvėse - nu kažkoks košmaras  doh.gif  Kainos tai ne iš žemiausių (apie 1000 tokio tipo, kaip mes Ikejoje nužiūrėjom), bet kažkokie kreivi-šleivi, netvirti, kojelės plonos doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tai va norėtųsi, kad ikėjinis būtų tvirtas ir geras  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na man tai Bjursta tikrai tvirtas stalas.
imetu tik nuoroda, nes nuotrauka labai didele. cia Bjursta stalas interjere, gal pades apsisprendziant smile.gif
http://2.bp.blogspot...00/IMG_0004.JPG
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2010 12 10, 10:25)
kadangi ateityje pati galvoju apie didelį apvalų stalą, tai pažiūrėkite "Arbaldas" http://www.arbaldas.lt - ten tikrai yra geros kokybės, kainos geros. Taip pat nereklamuoju, tik patariu biggrin.gif

O, ačiū labai, dėl stalo ten tai nžn., bet keli kėdžių modeliai patiko biggrin.gif

Visgi parašiau užklausimą dėl stalo užsakymo, tad lauksiu unsure.gif

QUOTE(Cobre @ 2010 12 10, 11:02)
imetu tik nuoroda, nes nuotrauka labai didele. cia Bjursta stalas interjere, gal pades apsisprendziant  smile.gif

Dabar jau dar labiau jo noriu thumbup.gif Pas mus panaši apvali niša, turėtų gražiai atrodyti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 10 gruodžio 2010 - 10:23
QUOTE(Cobre @ 2010 12 10, 11:02)
imetu tik nuoroda, nes nuotrauka labai didele. cia Bjursta stalas interjere, gal pades apsisprendziant  smile.gif

Kai pamaciau, tai net zandikaulis atvepo,labai liuks stalas thumbup.gif net pati uzsimaniau tokio, bet gaila - stala jau turiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 12 10, 12:23)
Kai pamaciau, tai net zandikaulis atvepo,labai liuks stalas  thumbup.gif  net pati uzsimaniau tokio, bet gaila - stala jau turiu  unsure.gif

tai ir man atvepo, kai mamos maziuli Bjursta surinkom. Emem, nes Lietuvoje tokiu maziuku aplamai rasti tikriausiai nerealu, o cia ir mazas, ir kaina puiki, ir pasididina, kazkiek, jei jau labai reikia (ir labai lengvai, kas svarbiausia), ir faneruotas, tai ir emem, vitiek kito pasirinkimo nebuvo. Pasirodo puikus stalas. Na, tik metus naudojamas, bet kol kas tik teigiami atsiliepimai. Mazai virtuvelei, aplamai superinis sprendimas.
Atsakyti
gaila kad tie stalai ne balti sad.gif man labai virtuvei reiktų sad.gif
Atsakyti